Penetrasyon olsun ya da olmasın uzun bir dokunma öpme okşama isteği erkeklerde yüzde kaçtır? Bütün erkekler sonuç odaklı mi? Peki kaçta kaçınız bir kadını gerçekten tutkuyla sevebiliyor?
Kadınızı uzun uzun öpmekten sıkılıyor musunuz? Erkekler hep sonuç odaklı mıdır?
Toplum onlarca yıl kadina söz hakkı dahi vermemiş daha yeni yeni bir şeyler gelişiyor. kaldi ki seks hakkında bir fikri olsun ya da istekleri olduğunu kendisi fark edebilsin. Kadinlar erkegin gözünde "tecrubeli" gözükmemek icin sesini bile çıkaramıyor 🤷♀️ halbuki libidonun sehvetin tecrübeden cok duygusal zeka ile ilgisi var...
Valla her konuda erkeklerimi parmaklarında oynayan kadınlar bu konudaki yetersizliğinin mazereti bu olamaz inançlar diyeceğim ama Akdeniz kıyısındaki Arap ülkelerinin kadınları da Müslümanlar ama çok mahirler
Dilek istek sikayet :) Yoksa emin olun bu konuda siz hiç bir şey öğretemezsiniz:) hele ki Türk kadininin ilk odak noktası aman erkeğim benden memnun mu ya daha önce yapmış dermi :)
Açık ve net olan kibar üslupla yapılan iletişim her zaman iyidir evet. Tespitlerinizde de haklilik payı büyük. Ama toplumca kadin erkek bu konuda sıkıntılıyiz sadece kadınlar degil.. çoğumuz ne istediğini bile bilmiyor
Yooo benim ki erkegi kadini eleştirmek degil Zaten yatakda fark yaratan erkektir:) Kalkacak dik kalacak ve suyunu hemen boşaltmayacak:) bunlar güçlü olunması gereken noktalar ve yorulmayacak:) Sonrasi o kadına orgazmi yaşayacaksan once rahatlatacak Yani once aklini sonra bacak arasini :)
İlişkinin sonucu olmaz gidilen bir yoldur bu öpüşmek sevişmek seks güzel muhabbetler kavgalar seyehatlar yani hayatin her rengi yaşanır ilişkide zaten keyfide buradadır
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle. Cok dogru cok hoş bir yorum. teşekkürler
Mesele yalnizca dudakların buluşması degil. Karsindaki kadina vücudunu değerli hissettirmek. Elbette sevmeyen vardir yine de bence sevdigi adami uzun uzun öpmek ya da onun tarafından opulmek istemeyen kadin yoktur
Mide bulandirici seyler izleyerek kendini soğutma derim 🤧 sevdiğin insan psikolojisi bozuk degilse bir şekilde ilerliyor öğreniyorsun zamanla. Bi söz vardi; "tekrarı ilkinden guzel olan tek şey sevismek/seks " diye. Öyle yaptıkça öğreniyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hayır neden sıkılayım zevk alırım ben
Erkekler genelde sabırsızdır tahrik olma süreside kısadır tahrik olur arzular tavan yapınca o işler angarya gelir biran da önce sonucu almak ister
Sonuc odakli erkek kadını herseyden soğutuyor ama farkına varıyor mu bilmem
Maalesef ön sevişme kısmında Türk erkeği pek iyi değil çay çat çat 5 dakika içinde boşaltı sırtını döner yatar kadın tam kıvama gelmişken orada kalır
Zirveye çıkacağız derken hayal kurarken heyecan mutluluk heves... bi bakmışsın uçurumdan atmış seni adam 😂
Oral mesela pek bu işe yanaşan erkek yok belki kadınların bakımsız olmaları da buna etki ediyordur
Karsilikli pek çok etken var tabi
Erkek komutasında olması da buna neden olabilir seks esnasında komutayı kaç kadın alıp partnerini yönlendirebiliyor ki
Toplum onlarca yıl kadina söz hakkı dahi vermemiş daha yeni yeni bir şeyler gelişiyor. kaldi ki seks hakkında bir fikri olsun ya da istekleri olduğunu kendisi fark edebilsin. Kadinlar erkegin gözünde "tecrubeli" gözükmemek icin sesini bile çıkaramıyor 🤷♀️ halbuki libidonun sehvetin tecrübeden cok duygusal zeka ile ilgisi var...
Valla her konuda erkeklerimi parmaklarında oynayan kadınlar bu konudaki yetersizliğinin mazereti bu olamaz inançlar diyeceğim ama Akdeniz kıyısındaki Arap ülkelerinin kadınları da Müslümanlar ama çok mahirler
Sonucda penetrasyon ile orgazmi kac kadin yasiyor?
Ama her kadin bir kez de olsa uzun uzun opusmustur:)
Bu bilgiye sahip olan erkeklerin sayısı cogalmali ülkede 🤷♀️
Kadinlar bu konuda erkekleri zorlayıp yuzune söylemeli:)
🤣🤣 onu da mı biz öğretelim
Dilek istek sikayet :)
Yoksa emin olun bu konuda siz hiç bir şey öğretemezsiniz:) hele ki Türk kadininin ilk odak noktası aman erkeğim benden memnun mu ya daha önce yapmış dermi :)
Açık ve net olan kibar üslupla yapılan iletişim her zaman iyidir evet. Tespitlerinizde de haklilik payı büyük. Ama toplumca kadin erkek bu konuda sıkıntılıyiz sadece kadınlar degil.. çoğumuz ne istediğini bile bilmiyor
Yooo benim ki erkegi kadini eleştirmek degil
Zaten yatakda fark yaratan erkektir:)
Kalkacak dik kalacak ve suyunu hemen boşaltmayacak:) bunlar güçlü olunması gereken noktalar ve yorulmayacak:)
Sonrasi o kadına orgazmi yaşayacaksan once rahatlatacak Yani once aklini sonra bacak arasini :)
Hürmetler 😌
Rewerans fm :)
Sonuç nasıl olsa olacak önemli olan kadını mutlu edebilmek ona afroditim yeryüzündeki gölgesi olduğunu yaşatmak
Nice 🤌
👍👍👍
İlişkinin sonucu olmaz gidilen bir yoldur bu öpüşmek sevişmek seks güzel muhabbetler kavgalar seyehatlar yani hayatin her rengi yaşanır ilişkide zaten keyfide buradadır
Kesinlikle. Cok dogru cok hoş bir yorum. teşekkürler
sevdiğimizi öpmekten uzun uzun koklamaktan neden sıkılalım ki
Sıkılanlar var ne yazıkki..
O sıkılanla beraber olmayacaksın ozaman
Ben dokunuslari cok severim, sonuc odakli olmadim. hicbir zaman, akisina biraktim
Sonuç odaklı olmayanlara saygımız sonsuz 😌
Tsk ederim
Giris ve gelisme guzel oldugu surece sonuc zaten gelismek zorunda kaliyor ☺️☺️
Kadınlar uzun uzun öoüşmekten hoşlanıyor mu?
Mesele yalnizca dudakların buluşması degil. Karsindaki kadina vücudunu değerli hissettirmek. Elbette sevmeyen vardir yine de bence sevdigi adami uzun uzun öpmek ya da onun tarafından opulmek istemeyen kadin yoktur
Öpüşmekten midesi bulanan insanlar var ama
O da baya ilginçmiş neyseki o kadarı başımıza gelmedi 😖 öpusmeden direk sonuca odaklanıyor demek. Bana kalırsa sevmedigi biridir öpmekten tiksindiği kisi
Dişini fircalamamis olabilir mi 😂 ya da sigara iciyordur partner? Aklim almadı niyeyse
Bende internet üzerinde gördüm ya çocuk ufacık bir öpücük veriyor kıza kız kusuyor
🤧🤧 tamam sus lütfen benim için yeterli
Ama bazıları var insan sırf öpüşmek istiyor 🤣
Ben en çok kendimi hayal ediyorum ilerde nasıl olcak hiç deneyim yok 🤣🤣🤣
Mide bulandirici seyler izleyerek kendini soğutma derim 🤧 sevdiğin insan psikolojisi bozuk degilse bir şekilde ilerliyor öğreniyorsun zamanla. Bi söz vardi; "tekrarı ilkinden guzel olan tek şey sevismek/seks " diye. Öyle yaptıkça öğreniyorsun
Bilgi için teşekkür ederim 😇😇😇
😄😄 ricalar
ön sevişme ve oral daha zevkli ama kendileri bilir
Aynen öyle kendileri bilir..
bazı zevkleri yaşamadan yaşatmadan giderler :)
Hiç yaşamadım yapmadım bilmiyorum
Peki 😌
Öpmekten asla sıkılmam.
O halde sizi tebrik ediyor kadininiza mutluluklar diliyoruz
Kadınım olunca mutlu olacağı garanti
😎 iddialı
Kendimi bilirim.
Ön sevişme önemliii
Tabiiiii
Hayır sıkılmam