Karınız sürekli seks isterse sıkılır mısınız? Yani fazla istemesi size itici gelir mi ne düşünürsünüz? Günde 2-3 saat sadece
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbiyolojik olarak kadınlarda sınır yoktur. 5-10-20... 50...
Dünya rekoru 500'ün üstünde.
Oysa erkeklerde bir sınır vardır. 2 yapar 3 yapar 5 yapar ama bir sayıya gelir tükenir. Bırak 500'ü, 50 bile yapamaz.
Bu bir biyolojik gerçeklik.
Sen bakma bekarların gen her gece 5 çekerim diye şişinmelerine. En fazla bu duruma bir kaç ay dayanabilirler.115 Yorumla
Soran+1 yılşu an beni biraz üzdün ama dogrudur herhalde
- +1 yıl
üzülecek bir şey yok. senin gibi ateşli kadınlarla evlenmeye hazır o kadar çok erkek var ki
- +1 yıl
uzdun derken? sen 70-80 mı beklıyordun yanı:)
Soran+1 yıl@kaplumku
Soran+1 yılAynen bekliyorum ben de :D
- +1 yıl
İmkansız beklentiler içinde olmak kişiyi hüsrana uğratır ve mutsuz eder.
Belki senin cinsel enerjini bir erkek karşılayamayabilir ama 3-4 erkek karşılayabilir.
Hürmüz 7 koca almıştı mesela
Soran+1 yılEn kötü ikinci bir hürmüz olarak gelicem dünyaya :D
- +1 yıl
Neden olmasın ki?
Erkekler 3-4 eş alabiliyorlarsa, senin gibi cinsel enerjisi yüksek kadınlar da 3-4 koca alabilirler değil mi?
Soran+1 yılTabii :)
- +1 yıl
kumrucum o rekorlarda oluyor gerçek hayatta bu maratonda ayakta kalabilen kadın görmedim ben :)))
- +1 yıl
@Aşkvefarklılık senin görmemiş olman, olmadığı anlamına gelmez. buna algıda seçicilik denir. Kutuplarda deve, çolde penguen göremezsin.
Var hem de çok var. Al bak mesela Pınar isimli hatun ve onun kız arkadaşları: Erkekleri beşer beşer götürüyorlar :)
https://pinarkasidiegirl.tumblr.com/ - +1 yıl
komik olma, ciddi ve bilimsel bir istatislik yapsan türkiye kadın nufusu üzeirnde heralde senin bahsettiğin yüzbinde birdir ama benim bahsettiğim 99,9% Seninkisi hız rekoru kırna saatte 550 km hız yapan arabalar var diye altında lines, fluence (tr en çok satanlar :)) 550 yapmaya benzedi şimdi :))))
Soran+1 yıl@Aşkvefarklılık Nerede yasadıgına baglı beyefendi yobazların icinde anca o kadar cıkar günah olarak algılayan beyinler icin ne kadar az yapsan o kadar iyi :)
- +1 yıl
@Aşkvefarklılık eh Allah dağına göre kar verirmiş derler. tencere kapak misali. eğer dediğin doğruysa bu ülkedeki erkeklerin %99.9'nun sünepe olduğu gibi bir sonuç çıkar ki, ben durumun o kadar da vahim olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
neyse boşver işine bak sen :)))
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Evleneceğin adamı seçerek al o zaman. Sonra hüsrana uğrama
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yıl3-4 de mi fazla olursa
- +1 yıl
Gözümü korkuttun şimdi
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlk bir iki sene hiç de sıkmaz.. Ancak zaten o yıldan sonra yavaş yavaş rutün bir şekle girer.. Çünkü erkeğin yapısı her gece her gece yapmaya uygun değildir.. ben her gece 2-3 atarım diyenler açıkta atsınlar da cam çerçeve kırılmasın.
07 Yorumla
Soran+1 yılHergğn yaoamaz mı yani?
- +1 yıl
Kadın ömrünce menopoza girinceye kadar 350-400 yumurta üretir.. Erkek ergenlikten itibaren andropoza kadar 3000-3500 atım yapar.. Erkek çok fazla sperm tüketince enerji kaybına uğrar ve sperm üretimi erkeği son derce zorlar ve yorar.. Evlenirken baba oğluna oğlum bir demiş.. Oğlan her gün kaltığında 5-10 demiş. Yıllar geçtiğinde baba hala bir derken oğlan tık yok demiş.. Bu bana babamdan nasihat.. Bu gün hala tam faal olarak yaşamı sürdürüyorum.. İşin özü bu..
Soran+1 yılGercek mi bu yani o kadar etkiler mi yahu
Soran+1 yılBaslarda bari cok olsun ama
- +1 yıl
Olmasina var da yapabilmek önemli olan kitlenmemek ve özenle daha fazlasını yapmak eğer basarirsan gece gündüz karşındaki sen istemeden sadece bir hareketinle sana herşeyi yapabilir 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle beklenmedik anlarda gel ki... Vazgeçmek mümkün olmasın...
43 Yorumla
Soran+1 yılEfendim?
- +1 yıl
"Muhtemel eşime" sesleniyorum. Soruna da cevap oldu sanırım.
Soran+1 yılAnladım tamam :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
61Cevap
+1 yılO kadını ihmal ettiğin an gözü başkasına Kayma İhtimali yüksek olur öyle insanların eşlerine Allah yardım etsin
143 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle deme çok tatlıdır o kadınlar :/
- +1 yıl
Valla sonları hüsran ama ben kınamıyorum allah onların Hormonlarınıda Normale döndersin maksadım yuvaları yıkılmasın
Soran+1 yılYa erkeklerde de vardır onlar için de söyle bari kadınlar mı yapar sadece sanki
- +1 yıl
Bak kadın isterse erkek dayanamaz yapar ama erkek ister kadın reddeder olaya Daha bir cazibe Gelir.. Ama düşünsene etrafta bu işi isteyen onca Erkek var kadını evdeki habire Dışarıya iter.. Ama erkek için aynı durum bir yere kadar söz konusu değildir.. Adam hep evdekiyle uğraşıır durur kadın fazla uğraşmaz 😄 kolaycıdır.. Bu sebebten
Soran+1 yılHaklısın ama cok seviyorsa bence kadın da ugrasır
- +1 yıl
İstisnalar Kaideyi Bozmaz 😄
Soran+1 yılYa ben aldatcagımı düsünmüyorum
- +1 yıl
Kaç yaşındasın arkadaşım sen
Soran+1 yıl22.
- +1 yıl
Senin için konuşmadım yanlış anlama genelleme yaptım ben hea
Soran+1 yılBeni de içine aldın ama neyse :D
- +1 yıl
Dersini alır ilerde anlattıklarımı eşine yaşatmaZsjn çokmu seviyosun sen 😄
Soran+1 yılYoo henüz biri yok ama olursa sevdigim kisi olur ondan dedim :D
- +1 yıl
E yani sevdiğin kişi olucak daha erken değilmi ama 😄
Soran+1 yılOlsun simdiden düsünmem gerek ona göre yontarım belki kendimi
- +1 yıl
Sen hafta 4 saate indir bu isteği oda normal zaten
Soran+1 yılNaptın senn :/
- +1 yıl
Biz burdan niye konuşuyoruz mesaj dnen bişey var sayenizde yaşam koçu oldum 😄
Soran+1 yılBir meslek edindirdim sana daha ne istiyosun :D
- +1 yıl
Hahaha 😄
Soran+1 yılGercekten mi 4 saat dedin ama abartarak mı azalttın bunun cevabını vermeden gitme? :D
- +1 yıl
Yoo ben sahiden 4 saat dedim hadi haftada 6 saat de ya zaten aynı teni günün her 3 saati hissetmek yerine belirli saatlerinde Doruklara çıkacağın Günü beklemek Sana Daha cazip gelecek emin ol.. 1.5 gündür bunu konuşuyoruz noluyoruz abi 😄
Soran+1 yılAma cok az libido tavan yapınca bekliycez mi yani yazık degil mi :/ istemiyosan konusmak zorunda degilsin
- +1 yıl
Ya ondan demedim hemen ters yapma 😄 beklemek ve daha çok istemenin neresi yazık gizlican 😄
Soran+1 yılSen dedin ben demedim. Şimdi işin aslı ben 20 senenin patlaması olarak hergün kesin istiyorum bu kadar beklemişim bulunca daha fazla bekletilmek istemiyorum :/
- +1 yıl
Bunu eşinle konuşucan kabul eder ilk etapta büyük ihtimal
Soran+1 yılKonuşmak mı gerekiyor illa o istemez mi
- +1 yıl
Onu tanımıyoruz daha 😄
Soran+1 yılGenel olarak erkekler :D
- +1 yıl
Genel olarak erkeklerde ilk hafta artık sen yeter dersin 😄
Soran+1 yılYok demem yeter ki öyle olsun :D
- +1 yıl
Bu kadar çokmu istiyosun 😄
Soran+1 yıl22 sene artik sen dusun 😐
- +1 yıl
20 ydi 22 "emi çıktı 😄 merak etme çıkartıcaksın acısını 😄
- +1 yıl
Nasıl bir tipsin merak ediyorum bu arada 😄
Soran+1 yılHep 22ydi de 20 lafın gelisi oldu :D böyle salak bir tipim valla :D
- +1 yıl
Yok kendine salak demede bir gizliden çık bakalım 😄
Soran+1 yılÇıkmak istediğimden emin değilim çok alıştım :/
- +1 yıl
O zaman burdan çıkma başka bir yolunu bul gösterkendini Ama illede yok diyosan zorlamıyim ben
Soran+1 yılNasıl baska bir yol bul derken :D
- +1 yıl
Herkesin görmesini istemiyosan ya takip edicen ya mesaj atıcan ☺️
Soran+1 yılTakip edeyim bari 😊
- +1 yıl
Et bari 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bende evden içeri girdiğimde direk kucağıma atlayacak bir kadın istiyorum. O istediği sürece ben her zaman doyururum.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de evlenince yapıcam bunu :D
Cevap sahibi+1 yılSenin kocan şanslı olacak ta, bakalım bana öylesi denk gelecek mi ;)
Soran+1 yılİnsallah diyelim
Cevap sahibi+1 yılDiyelim bakalım. İnşallah.
+1 yılGelmezde bayar, sıkar herşeyi seks gören bir kadın zamanla sıkar
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye sıksın ama sevmiyor musun evlencegin kisiyi
- +1 yıl
herşeyin fazlası bayıyor evlenceğim ise eğer sırf böyle diyede vazgecilmez
Soran+1 yılBence de yani
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBak burada saygı duyduğum bir bayan var @bademli_magnumm eğer bu kadın gibi kadınlığını bilir ve bu işin inceliklerini bilirse hayatım boyunca asla bıkmam ama sadece istek olur ve dümdüz yatacaksa asla hoşuma gitmez :)
013 Yorumla
Soran+1 yılOnu tanımıyorum ne tür inceliklerden bahsediyorsun?
- +1 yıl
Sevişmek arzu ve isteklere karşı tepki vermek ve bunu istekle ve arzıyla yapmak oral yaparken bile rahat durmamak diye birşey var bunu yapmak ve bunun gibi şeyler yani kısacası yaptığına özen göstermek :)
Soran+1 yılAa merak etme onlar bende :)
- +1 yıl
Onlar varsa sende kullandığın zaman fazlasıyla kazanırsın ve fantazi yaşamaya devam edersin :)
Soran+1 yılÇok eğlencelii :)
- +1 yıl
Eh işte bazen eğlenceli bazen dondurucu tabi istekli bir partner olursa sınırlar fazlasıyla zorlanabilir :) buz tedavisi gibi şeyler 😂
Soran+1 yılO neee buz muuu nasıl sey o
- +1 yıl
:))) beni cozen adam tesekkur ederim dusuncelerin icin seksi kendimiz icin degil severek karsilikli zevk almak icin yapmaliyiz ki sevince zaten her turlu gelisiyor o yatakta ;)
- +1 yıl
İnce işlevli birşey anlatması başkadır yaşaması başkadır ama açılım gerekirse kasıklarinda partnerinin dudaklarının sıcaklığı arasında bir tane buz ve dudaklariyla soğuk masaj yapması 😂😉
- +1 yıl
İşte abide geldi ve klasik bilgeliyile birlikte saygılar üstadım seni çözmek ve tanımak benim için bir zevk meselesi @bademli_magnumm 😊😄
- +1 yıl
Estagfurullah ne demek saygi sevgi bizden ;)
Soran+1 yıl@bademli_magnumm Saygılar efendim ben rahatsız etmeyim sizi :/
- +1 yıl
Yok ya ne rahatsızlığı sadece ustadimla saygı çerçevesi üzerinde selamlaştık 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler aç bünye ile sürekli seks düşünüyor olsak da bu kadınların sürekli kaçmasından da kaynaklı sanırım. Dediğin gibi her gün 2-3 saat sexe bir erkeğin dayanabilecegi süre maximum 1-2 ay sonra büyük ihtimal kaçacak delik arayacaktır 😊
218 Yorumla
Soran+1 yılBöyle konuşmaya devam edersen eksi vericem sana tamam mı
Soran+1 yılNe demek kacacak delik arayacak falan niye evleniyor o zaman
- +1 yıl
Ama biz kadinlar gibi değiliz belli bir efor ve sertlik gerektiriyor bu dediğin. Cidden kendin uygulayınca anlarsın. Dalga geçmek için söylemedim ama istersen rahatça eksileyebilirsin
- +1 yıl
Ha bu arada benim hanima da söylesen de hafta da 2-3 saat ayırsa bana yeter 😅
Soran+1 yılYa ben resmen 20 yılın patlamasını yasıycam evlenince istemiyorum dediği anda katil olabilirim öyle birşey yok yapmak zorunda değil mi? Yok eksilemiycem simdilik
- +1 yıl
Ben 10 senedir uğraşıyorum inadını yenemedim ayda 2-3 ile ve elle manuel devam 😊 Ama tam tersi olsa bile bir süre sonra sıkar herkesi. Ama şu da var eller de ne karilarrrr var laaan. Keşke öyle olsa da ben de hergün pilav yemekten sıkılsam ☺
- +1 yıl
Hatta muayyen günlerde de oral ile çözüm üretsek
Soran+1 yılAy özel değilse hanım abla kac yasında nereli?
Soran+1 yılNasıl yani aldatacak mısın
- +1 yıl
10 yıldır aldatmadım evlilik sadece seks değil tabi büyük bir sıkıntı sexin eksik olmasi ama aldatmayi ne ona ne kendime yakıştıramadım. Her fırsatta tacize devam 😊 Bana kalsa hafta da 4-5 gun ben de isterim ama olmuyor cidden bir süre sonra. Hayat şartları da etkili. Misafir olur işin olur çocuk olur yorgunluk olur zor bu işler zoooor
Soran+1 yılÇalışıyor mu? Kaç vocuk var cocukların yasları nedir? Ablanın yası nedir bir de kilosu?
- +1 yıl
Çalışıyor, 6 yaşında bir kızımız var, yaşı 34, kilosu 60 bunlar şu anki durum 10 sene önce de böyle idik ben senin kadar düşkün değilim dedi kesti attı. Evlendigimizden beri hep ben peşinde koşan ve herseyi yapan taraftim. Yatakta o mutlu olsun diye kicimı yırttim ama duzelmedi. Ayrıca yemek var temizlik var ütü var sen bunları hiç yapmadan sürekli tepiselim diyorsun 😊
Soran+1 yılYaa herseyi ideal aslında cocuk bence fazla yoruyor enerjisi kalmadıgı icin istegi olmuyor cocukla biraz sen ilgilen birkac hafta yemege de yardım et az yorulsun bakalım o zaman kendi isteyecek mi su macun mudur nedir işe yarıyor diyorlar onlardan da yedir hergün caktırmadan bakalım nolucak
Soran+1 yılSonra cok güzel parfüm sık biraz dar tshirt giyin hiç ilgilenme o senle ilgilendikçe sen kaçıyor gibi yap öyle olunca erkek kacınca kadınlar daha cok üstüne düser :)
- +1 yıl
Neyse umarım kocan 10 Kaplan gücünde olur ve sen de hayallerinin hepsine olmasa da yarısına kavusursun ama şimdiden seks shoplara bak biraz pilli ve titreşimli olanlardan 😅
Soran+1 yılOraya gitmek istrmiyorum ahahha biraz garip olur sagol :D
- +1 yıl
Bir abi olarak nacizane tavsiyemi kabul edersen "Beklentilerini küçük tut hayal kırıklığın da küçük olsun"
Soran+1 yılNe konuda küçük tutayım?
Senin gibilerin nesli tukenmek uzre esine soyle kiymetini bilsin
130 Yorumla
Soran+1 yılEvlencem daha dur
Soran+1 yılYok bu hic gecmeyecek gibi
Soran+1 yılYazık bana olmaz da karsıdakine olur :D
Soran+1 yılHahaha basın agrımayacak gibi geliyor
Soran+1 yılYasamadım yok
Soran+1 yılEvet. delirme sürecine geldim de biraz
Soran+1 yılİste onu yasamak istiyorum ama bekliyorum
Soran+1 yılHep yapıyorum zaten bıktım yapmaktan o yüzden kendimi buraya attım yazıp bari ilerde kendim gibi birini bulurmuyum diye mutlu etmeye calısıyorum
Soran+1 yılEvli misiniz eşiniz niye istemiyo?
Soran+1 yılNormal tabi istemen onun istememesi anormal konustun mu ne diyor? Hormonsal sıkıntıları mı var?
Soran+1 yılAma neden iste bunu sordun mu? Aldatmıyorsun degil mi
Soran+1 yılCok haklısın allah bagıslasın cok guzel. Esinin kilosu nedir bir de calısıyor mu? Sen de karın icin surprizler yap guzel parfum sık yanına git hic pas verme o yaklassın sen kac bu sefer cekici gelirsin ona ulasamazsa daha da üstüne gelir :)
Soran+1 yılKendimden yola cıkarak örnek verdim mesela ben birini hoş bulduğumda okulda falan konuşmaya çalışırım eğer o kişi bana pas vermezse ister istemez daha çok ilgimi çeker onun gibi kaçan kovalanır tarzı sen kaç biraz da
Soran+1 yılNe tepki verdi öyle yapınca
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir gelmez ama gun içerisindeki yorgunluguda bagli olarak degisebilir bunuda goz ardi etmemek lazim.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet de genel olarak
Cevap sahibi+1 yılHayir asla gelmez, zirt pirt kalkan bir mekanizmaya sahibiz zaten. fazlasi bile olabilir
Soran+1 yılHarika
+1 yılNeden fazla gelsin? Kocana iyi baktiktan sonra hergün istedigini alirsin ama hergun yapilan iste kabak tadi vermez mi o cesitliligi saglayabilecek fanteziler uretebiliyor musun :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa her dk fantazi olmak berden bulucaz
- +1 yıl
Bilmem mesela mutfakta birseyler hazirliyorsun. Ev tiklim tiklim. Cat diye arkandan yaslandi. Gel sen ozele ben fikir vericem sana :-)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılVallaa emin ol bn ondan daha isterik olurumyok ki benim gibi?
Evlenirdim simdiye 😂21 Yorumla- +1 yıl
O zaman dinleyelim 😎
https://youtu.be/raygUxwQz-s
+1 yıl2 3 saat değil gece gündüz istesin hayır desem adam değilim
18 Yorumla
Soran+1 yılVayy süpersin corc
- +1 yıl
sağolasın :D
Soran+1 yılSende sagolasın burada bekle birini bulamazsam senle evlencem ben tamam mı kimseye söz verme sakın
- +1 yıl
tamam bekliyorum merak etme ben hep burdayım
Soran+1 yılYok ben birini buldum falan yok ona göre
- +1 yıl
tamam merak etme sen gel yeter
Soran+1 yılTamam hatta kal !
- +1 yıl
tamam
+1 yılBu pek çok erkek için aslına bakarsan mutluluk verici birşey ama ya eşin performans olarak bunu kaldıramazsa?
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kaldıramasın
- +1 yıl
Performans olarak sürekli seks yapamaz...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılniye sıkıcı gelsin, yapabildigim kadar seks yaparım ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılAma sıkılırsan kadından
Cevap sahibi+1 yılneden sıkılacam'ki!! O zaman ne diye evlendim!!!
Soran+1 yılİyi o zaman kızma abi
Cevap sahibi+1 yılkızmadım ;) Ben Seks'ten cok zevk alıyorum, Karım ne zaman istese yaparım yani ;)
sen sanırım bakiresin canım bu isterik bir durum ama kocam istese hayır demezdim de her gün 3 saat dayanırsa sorun yok
22 Yorumla
Soran+1 yılDayanır inşallah ya ben resmen yanıyorum da biraz
+1 yıl2-3 saat miiiii? yok artık adam akşam işten gelsin 7 de.. 1 saat yemek faslı falan sürese saat 8, yarım saat haberler 8:30 sevişme faslı başlasa 10,30-11,30 adam hadi yatmaya.. adam 1 ayda perte çıkar :d
08 Yorumla
Soran+1 yılNe haberi haber maber yok asıl haberler bende birşey olmaz10 11 de iş biter
- +1 yıl
her günde insan usanır yaaa. 3 saat :d
Soran+1 yıl2 saat olsun ama sonra oynaşma da olucak biraz
- +1 yıl
anladım. çok ateşlisin.. umarım ateşini söndürecek bir koca bilirsin.. yoksa mazallah yakarsın ortalığı : ))))
Soran+1 yılNe demek o niye yakıyım herkes boyle seyler istiyor zaten
- +1 yıl
Ok no problem. geçenlerde haberlerde izlemiştim ingt de mi bir yerde adam karısını öldürmüştü sırf sevişme isteğine yetişemiyorum diye :d
Soran+1 yılOha ahahahahah saka mı bu ne bicim bahane :D
- +1 yıl
valla daha 2 hafta falan oldu yani.. işte haberi de buldum
gazetesok.com/.../surekli-sevismek-isteyen-azgin-karisini-kazayla-oldurdu_232805
saçmalama. buna sıkılırım diyenden şüphe ederim. öyle şey olurmu. hele bir boğa erkeği... :P
02 Yorumla
Soran+1 yılOyy ben boğalara bakıyım en iyisi
+1 yılHiç bir erkeğin buna hayır diyeceğini sanmiyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah diyelim
- +1 yıl
Bir yere kadar herzaman seks opmuyor hic sevismediginiz belli
Soran+1 yıl@Benimleeeee Olmak zorunda
+1 yılilk günlerden sonra aynı heyecan kalmaz zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılKalır yine bence :/
+1 yılgelmez... neden olsun ki...
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmem var mıdır öyle durumlar diye
+1 yılPaylaşımcı bir kocan olması daha sağlıklı olacak sanırım senin için :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
grup fikrine yatkın demek istiyorum... sen ne düşünürsün bu konuda bilmem ama.. açık bir ilişki bu kafandaki soru işaretlerini çözer bence...
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yuh artık soruyu zorlayacağım derken bu kadarda yoldan çıkılırmı
05 Yorumla
Soran+1 yılNeresi çıkmış yoldan
Soran+1 yılSen eşya mısın herkes delirmiş ya
Soran+1 yılErkeklerin tabiatında var bu
Benim istegimin önüne geçecek kadar iyiyse no problem
00 Yorumla
+1 yılbir iki yila hevesin gecer bence su anda sahip olmadigin icin oyle geliyordur sana
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir belki ama hic tam olarak gecmeyecek bence
hayatında bir sikii eline bile almamışlar böyle hayal kurmuyormu deli oluyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe var ölelim mi?
Soran+1 yılAaa sen de!!!
+1 yılKendimi dünyanın en sanslı insanu sayar mutluluğu için elimden geleni yaparım
011 Yorumla
Soran+1 yılVallaha mı
- +1 yıl
Bu benim gibi haftada enaz3-4 kez isteyen biri için böyle. ama ayda 1 isteyene zulümdür herhalde
Soran+1 yılAyda bir mi o ne ya
- +1 yıl
Hem kadın hem erkeklerden öyleleri de var. O yüzden çiftlerin performans eşitliği cok önemli yoksa evlilik ikissine de işkence oluyor
Soran+1 yılBide bunu düsün dur simdi
- +1 yıl
Durdum neyi düşüneceğim daha 30 dk oldu? :)
Soran+1 yılYani ilerisi icin
- +1 yıl
:) anladım. Onu istediğin kadar düşün tamamen sans işi. Neden dersen ilk 1-2 sene 20-25 yılın birikimiyle herkezin seks hayatı hızlı gidiyor. ikisinin de performansı ondan sonra acığa cıkıyor genelde. Kapasiteler farklı olunca ya aldatmaya ya da bosanmaya neden oluyor
Soran+1 yılKeske herkesin aynı olsa
- +1 yıl
o dediğin gazoz ağacı malesef bizim memlekette yetişmiyor. Ama siz kadınlar daha sanslısınız %60 olan istekli erkek bulma konusunda. Biz erkelerin istekli kadın bulma olasılığı en fazla %30 bu memlekette.
Soran+1 yılHaklısın bence ama bu biraz cevresel de ilerliyor bana kalırsa insanların bu tarz seyleri normal gormeyisi belli bir kısmı bunun dogru olmadıgına inandırıyor evlilik olsa da beyne yerlesmis zaten istegi olsa bile psikolojik olarak hissetmiyor bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorma gereği neden duydun kendinden mi yola çıktın:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. 2-3 saat anca yeter bana :)
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince
Soran+1 yılOlsun olsun
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. buda gelir buda geçer...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2-3 saat çok fazla, ona can dayanmaz, 35'i görmem ben :)
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 saat?
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana ne kadar isterse
Soran+1 yılVallaha mı
Cevap sahibi+1 yılSalak salak yorum yapmasan olmaz mı?
Soran+1 yılPardon agabey
Cevap sahibi+1 yılBir daha olmasın genç
+1 yılEn ideali günlük 3 fişek :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGenele vur
- +1 yıl
Ayda bilmem kaç fişek yapar sen hesapla artık :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün olması sıkıcı biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılBananeeee olmak zorunda
+1 yılIsterse 10 saat istesin :-D :-D :-D
04 Yorumla
Soran+1 yılAgzına saglık
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim tatlı oğlan
- +1 yıl
:) ;)
İstesin ya istesin yeter ki istesin
10 Yorumlao istesin yeter ki ben her zaman hazırım :D
10 Yorumla
+1 yılHoşuma gider memnun olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenince ben 😂😃
44 Yorumla
Soran+1 yılPatlama yaşatıcan :D
Cevap sahibi+1 yılAynen 20 senenin patlaması
Soran+1 yılHahaha aynen ya
Cevap sahibi+1 yılKimseye dokunmadım bugüne kadar
Itici tabiki dozunu kacirma
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğğğiiiikllllll
merak etme evlenince geçer o heyecanın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGecmeyecek sanki hic
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır aksine bayılırım.
10 Yorumla
+1 yılne iticisi keşke öyle olsa...
09 Yorumla
Soran+1 yıl40lı yaslarda zor
- +1 yıl
sen öyle san :D
Soran+1 yılErkeklerde öyleymiş
- +1 yıl
her söylenene bakma dene istersen :D
Soran+1 yılOoo 40 yasındaki biriyle yapmama nerden baksan 15 sene var
- +1 yıl
zaman çabuk geçer merak etme :))))
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
hayırlı yolcukuklar :))
Soran+1 yılSana da :)
Öyle bir kadın var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılUslu bir çocuk olursan
+1 yılAz gelir günde 2-3 saat bana :)
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunlarla gelin bana
- +1 yıl
Sen mi 2-3 saat düşünüyorsun :)
Soran+1 yılValla ben olur baska bir bacımız olur
- +1 yıl
Bulamadık böle birini :)
Soran+1 yılVar var cok
- +1 yıl
İnş biri bize denk gelir :) bu aralar nasılım ni bilse koşar koşar :) offf pfff
Soran+1 yılHahahah bilirim
- +1 yıl
Böle birini bulursan tanıştır beni :) offff
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılgelmez güzel gelir bana
10 Yorumla neden gelsin sanki zevki tek omu alıyor ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen orayı unutmusum
Günlük olmaz sıkılırız
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkılma gülüm nolur
gunde 15 saat ıstesın sıkıntı yok
07 Yorumla
Soran+1 yıl15 saat diyen agzını yerim
Soran+1 yılVallaha mı
Soran+1 yılNimetlere bak
Soran+1 yılNedeeennn :D
yoo neden itici gelsin
00 YorumlaYani herşeyin abartılısı zarar bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşuma gider, bulunmayan birşey çünkü.
07 Yorumla
Soran+1 yılHarika
Cevap sahibi+1 yılsabahlar olmasın derim. tabi ki fetiş fantezilerle süslenmeli ;)
Soran+1 yılHangi fantazilerr
Cevap sahibi+1 yılderi tayt veya deri etek, parlak külptlu çoraplar, jartiyer, ince uzun topuklu ayakkabılar, uzun tırnak ve ilgi çekici renk ojeler vs..
Soran+1 yılYaa ama basta degil sonraları olur bunlar
Cevap sahibi+1 yıltabi ki çiftler birbirlerini tanıdıktan sonra ;)
Cevap sahibi+1 yılakrep burcu diyeyim gerisini sen anla ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılkeşke istese hiç sıkılmam ben
00 Yorumla
+1 yılahhh ahhhh :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ahı
- +1 yıl
çok isterim anlamında :)
Soran+1 yılHa tamam
- +1 yıl
:) :)
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana itici gelmez de, nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee
00 Yorumla
+1 yılBoyle biri Bana denk gelmez * :)
00 Yorumlagelmez neden gelsin çok iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sıkılmam.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİtici bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğillll neden olsun yaaa
+1 yılböyle bir kadın yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduki cıktı
+1 yılbir bulsam
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılolur tabi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNedenn