İşten geldiğinizde yapalım mı diye peşinizde dolansa yaparmısınız
Cevabın nedir?
+1 yılEşim samimi ve gerçekten bunu tutku ve aşk ile yapıyor, istiyor ise benimde buna Allah senden razı olsun, iyi ki varsın, iyiki seninle evlenmişim deyip canı gönülden katılırım yani... Evet samimi kadın beni çok etkiler. Ve erkeğini seks açısından doyuran kadın ne güzel kadındır ve Allah mekanını cennet eylesin...
00 Yorumla
+1 yılbir sevgilim sabah 5-6 da yattığım halde her sabah 7 de gelip istiyordu. Sonra onu bir gece misafir edip yine 5-6 da onu uyutup 7 de uyandırarak beraber olmak istediğimi söyledim. Özür dileyip bir daha istemedi. Zelzele makinasımıyız biz zırt bırt başımız ağrıyor kaybolun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvetttttt bazen ben pesinde dolanirim. Eger sevgilimle evlenirsem boyle olur. Ama sevmedigim biriyse olmaz
20 Yorumla
Kırmam yaparım ama yapamayacak gibiysemde daha sonra gönlünü alırım diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
ne iyisin sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
89Cevap
çok ayıp ama :)
https://i.hizliresim.com/L3Na5Z.gif30 Yorumla
+1 yılBal yiyen baldan usanır derler
Her şeyin de bir sınırı var20 YorumlaHayır yapmam seçecegim bayanın öyle yapacagını sanmıyorum hadi yaptı diyelim iteklerdim sonra şunu derdim defol git kardeşim derdim
00 Yorumla
+1 yılahhhhh iste öyle hatun nerde. evliliklerde bu şeyler tamamen zıt kutupların birbirini bulması. erkek sevse kadın sevmez kadın sevse erkek sevmez :))
00 YorumlaPsikolojiye bağlı o biraz. Kadın cazibesi her zaman üstün gelir. Önemli olan kadın kendini göstermeli.
00 Yorumlaver gitsin.. ciğer peşindeki kedi misali dolandırma peşinde :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi önce bir karnımï doyururdum sonra eğer bünyesel olarak müsaitsem ve ortamda müsaitse neden olmasın yani..
429 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe harun abisi be.. Allah allah erkek istediğinde olacak ki ben istediğimdede olsun..
Cevap sahibi+1 yılBaşlarım ablana hem sinirlenmiyorum sonra neden güzel kızlar bizi bulmuyor sen git kıza hem abla hemde harun abi de dalga geç sonra iltimas bekle.. Dobra olduk söyledik suç mu benim prensibim bu..
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 napmamak lazım?
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım teşekkürler Allah çirkin bahtı versin ne diyim..
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 Yok ben şansa inanmam.. Hem kezbanlardan nefret ederim o ne öyle
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 Göze göz dişe diş hesabı yani ama çirkin bahtı güzeldir derler bizim memlekettekiler
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 Pek inanmadım ama inanmış gibi yapim bari?
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 bende anadolu çocuğuyum.. İstanbukl ağzı konuşuyoruz diye şeerli sanmayın..
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 Aksaray ama bayan değil hanımefendi dersek sevinirim..
- +1 yıl
terbiyesin bunlar da dediğine katılıyorum kızlar ddnk gelmiyo bana :-(
Cevap sahibi+1 yıl@Ali42qonya o zaman sizde edepli olun oturun nazlı yariniz günü gelince bulur sizi zaten..
- +1 yıl
kimseyi rahatsız ettiğim yok zaten gizli sadece arayış içindeyim rahatsızlık vermeden
Cevap sahibi+1 yıl@RuhsuzAyı sanane kardeşim? Hem artık son sahurda bittiğine göre son orucza girdik.. Bu mevzular konuşulmaz artık.. O değilde soranın aldığı bildirimleri düşünemiyorum..
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 Boşver ruhsuz ayı zaten neyse ben gidiyorum.. Ayrıca verme mevzusuna gelince edebini takınsan iyi olurs ruhsuz.. Ben daha önceden koynunuza giren yavşaklara benzemem ona göre..
+1 yılEşim sürekli istesin ki, ben istediğim vakit onu hazır buluyum.
00 Yorumla
+1 yılSen esini doyuramazsan gelir baskalari doyurur var hesabini sen yap.
00 YorumlaAldatirsa dahamı iyi nryn eksilir demekki sevdiginkadini istiyo veya erkegi bu gayet sogal aldattimi suc sucsa onunda isteklerine yanit verilmeli
00 YorumlaOnu duvara tırmandırıp zevkin en büyüğünü yaşatırdım. Azgın kadın benim favorim olurdu.
00 Yorumla
+1 yılsürekli isteyeceğini sanmıyorum. herkesin sınırı vardır. belirli aralıklarla olur bu iş.
00 YorumlaAynı ben sen de zevk alıyosan yapın ya o günler geri gelmiyo yaş ilerledikçe istek azalıyo hayat mücadelesi giriyo olmuyo işte ama canınız isterken yapabildiğiniz kadar yapın
00 Yorumla
+1 yılGunde 7 kez yaptigimi biliyorum. Turist bir kadinla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Dolanmasına gerek yok ki , isteyen kapıda yapışır dudaklara işte :)
00 Yorumla
+1 yılher şeyin fazlası zarar diye bir söz var boşa söylenmemiştir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Belirli bir süre yapmam diye kaçarsan en sonunda aldatılırsa hatayı kendinde arayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan önce ben isterim zaten hatta sorgusuz sualsiz birbirimize girmemiz lazım
00 Yorumla
+1 yılİstekleri karsilayabilmrk gerek yoksa bedeli ağır olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dolanması gerekmiyor kapıda karşılama şekli yeterli
00 Yorumla
+1 yıldolanmasına gerek yok, ben eve gelince zaten kendisi saklanacak delik arayacak :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Yok ya one oyle abazs gibi bir anlik his ile olur o yemek mi bu hadi gel yapalim este olsa bir anlik atesle olmasi daha iyi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ben dunden veririrm 😄
95 Yorumla- +1 yıl
Seni... Senii 😄😄
Cevap sahibi+1 yıl@SıradanOlmayanErkek benim gibisi zor bulunurr 😄
- +1 yıl
Akrepsin dimi lan
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha 1 saat oldu ikinciyi sirf kiz arkadasim istedigi icin yaptim. Evlendigimde surekli yapamam sanirim heryerim agriyor :D
00 YorumlaDolansin istesin oyle birini istiyorum zaten 😄😄😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Her zaman her zaman olmaz ki bir sınırı var az yap ama güzel yaşa
00 Yorumla
+1 yılPeşimde falan dolanamaz. Zira kapının önünde s kiveririm
00 Yorumlayaparım eşimi mi kırcam
61 YorumlaYapalım mı diye sorsa yapmam, direkt atlamalı kucağıma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu talep benim talebim ama reddediliyorum cok. isterdim ben isteden istemesini
00 Yorumla
+1 yılevlı ıken zor oluyor her zaman olmaz :d
65 Yorumla- +1 yıl
Yaşayan biliyor, evlilikte en iş çocuk sorumlukları da var
- +1 yıl
benım cocugum olmuyor o yuzden cocugu olacak kısıler dusunsun
- +1 yıl
Allah gounuze gire versin
- +1 yıl
@orhan4884 katılıyorum sana
Gücüm yettiği kadar :D
10 YorumlaEvet Eşim sonuçta her zaman :)
00 YorumlaVarsa öyle biri... Neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaparım nerde öyle kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk zamanlar olabilir a ma zamanla haftada iki uç olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutsun elimden odaya götürsün o ne kadar isterse yaparım bende katır soyu var duramıyorum
00 YorumlaHertürlü herzaman yaparız
00 YorumlaYaparm
70 YorumlaYettirebildigim kadar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparım niye yapmayayım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. tabiiki eşim sonuçta alıırım ateşini hemen :D
00 YorumlaBana uyar öyle birşey denk gelse ben isterim
00 YorumlaHerşeyin bir zamanı var
10 YorumlaPeşimde dolanma şansı olmaz merak etme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. makıneyı arada soğutmak lazım
00 YorumlaYaparım büyük konuşmayayım da 😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir erkeğim yerimde zor duruyorum
00 YorumlaHayalimdeki es ben istemede o isteyecek
00 YorumlaHerkezin hayatına kimse karışamaz 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yıl7/24 hizmetindeyim sksksjk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapalimmi derse kalkmışi indirir
00 Yorumla Yapmamam için bir sebep olmazdı herhalde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmam. Gelir burada soru sorarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvin her yerinde her ann doyumsuzcaa tak takkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
50 Yorumlayeterki istesin. hayır diyemem.
00 Yorumla
+1 yılkafam agrıyor demesınden ıyı
00 YorumlaHayalimdeki kadin azgin kadin zaten
00 Yorumlaeğer erkek kadınını azdırırsa daha güzel olur
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği