Benim eşim böyle her dakika her saniye bu şekilde. Evet güzel ama her gün bu şekilde yaklaşması beni sıkmaya başlıyor. Anladık libodusu yüksek ama hayat felsefesi haline getirmenin ne anlamı var. En ufak sarılmada bile cinsellik düşünüyor. 3 yıllık evliyiz valla yanında geçmeye çekiniyorum artık. Evet yaşanmalı ama fazlası zarar değil mi yipratmaz mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yukarıda arkadaş yazmış. Bende 5 yıl Ukrayna da yaşadım. Oradaki kadınlar çok değil kaliteli seks istiyor. Oral bile sanat gibi. Ama belli eşinin libidosu yüksek. Maalesef adamın yapısı böyle değişmezde bekleme. Nerden biliyorsun diye sorma 😀 erken boşalması da yoksa bak dikkat et elinden almasınlar. Libido yine tavan yapar sen başım ağrıyor dersin, sonra komşuya tuz sormaya gider. Komşuda derse tuzu boş ver gel baklava var. Komşuda bakar bu güzel baklava yiyor gel aradan der. Aslında sen kocanı aradan sal. Dışarıda bir otlasin geri gelsin. Ama başına çoban koy belki gelmez geri. Dur dur buldum. Nette sayfalar var bulursun yatağa 2ci hatun bul. Sende olayın başında ol. Adam bi ona bi sana derken. Yani bacım yanlış anlama bu adamı eğer seviyorsan başka çaren yok. Ya istediği an vericen ya da önüne ikinci tabağı koyacaksın. Baktın olmuyor o zaman şap yedir 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılYani aslında bende bu durumu düşünerek hareket edip istediğini veriyorum. Ama bu sefer ben zevk alamıyorum. Aradan çıksın yakamadan düşsün diye ilişki yaşıyorum. Bu sefer de ben kendimi yetersiz hissetmeme sebep oluyor evet cinsellik olmalı ama her şey cinsellik olunca da sıkıcı oluyor eşimi dünyalar kadar seviyorum beni de anlayın siz kendinize göre yorumluyorsunuz. Erkekler böyle erkekler şöyle vs. Ee bende canım bir süre sonra canım yanmaya başlıyor.
- +1 yıl
Kuzum seni çok iyi anlıyorum. Haklısında. Evet. Canın istemeyince pasta bile yiyemezsin. Canın istemedigi içinde kuruyorsun. Bu sefer canın hiç istememeye başlıcak ve seks ten tamamen soğuyacaksin. Enişte full libido. Iki çözüm var. Ya aradan önüne başka ot koy. ya da çok indirici. Biliyorum ikincisi sana daha güzel geldi. 😀 yapmak zorunda mısın? Valla zorundasın. Bu konuyu bir urolog ile görüş Enişteyi biraz timar et.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her şeyin aşırısı bıktırır evet ilişki güzel kadınından tek başına kalıp özgürce kafasının dinlediği gerektiğinde mastürbasyon yapacağı güzel güzel sohbet ve esprilerle zaman geçirebilecek fırsatı olmalıdır. Herseyide erkekle kadınlık organı üzerinden dönmediği onların dışında farklı kültürel etkinliklerinde bulunduğunu unutmamak gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılHay eline sağlık erkekler demedigini bırakmamış bana niye evlendin aldatılmaya mahkumun bilmem ne.
- +1 yıl
Evlenince cinselligi yaşayacaksın oda bir ihtiyaçtır ama o kadın ya da erkek senin seks kölen değildir. Cinselligi yaşa ama kendini dinleyecek vicdan muhasebesi yapacak kafanı dinleyecek tiyatro ve sinema konser gibi etkinliklerde zaman ayırmak gerekir. Sadece seks insanı doyurmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani seni sadece cinsellik olarak görmesi çok yanlış, eğer sana kadın olduğunu hissettiriyorsa, sana kişisel olarak bir anlam yükleyip değer veriyorsa çok cinsellik istemesinde sorun yok tabii ama anlattığın gibi sadece cinsel objeysen gerçekten ciddi sorun.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşırıya kaçan her şey insanı sıkar. Bir ayarı olması şart kesinlikle.. Normal hayat akışında sohbet, beraber bir şeyler yapmak gibi olaylar yoksa ve sürekli cinsellik yaşanıyorsa zaten ilişki ilişki olmaktan çıkmış demektir.. Keyifli günler..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir de erkegin yaptigi her hareketin sonunun oraya gitmesi can sıkıcı bence. Mesela kadin olarak gün boyu yorulmuşsun iş guc, ev isleri derken. Eşime gideyim sarilalim, oylece duralim istiyorsun. Cok geçmeden elleri vucudunda geziyor. Bir taraflarini mincikliyor falan. Yani insan orada sadece sarilmak istiyor.
Ya da sana karsi bir jest yapıyor, hosuna gidiyor. Yanagindan, dudagindan öpeyim diyorsun opusmeyi sürdürüp olayi yataga taşımaya çalışıyor. Yani kadin olarak duygusal bir an yasamak istiyorsun ama bazi erkekler buna izin vermiyor ya da o adamin koynunda dinlenmek istiyorsun olmuyor. Bu durumda kadin kendini sadece seks icin varmis gibi hissediyor.
Evli degilim ama eski nisanlimdan bu yuzden ayrıldım diyebilirim. Beraber olmuyorduk ama ellesmeler, yuzeysel sevismeler oluyordu. Sarılıyorum rahat durmuyor, film izliyoruz yine öyle. Bu belli bir noktadan sonra sıkıyor. Sanki sadece seks icin varım gibi hissediyor insan.
orada sariliyorsak sadece saril işte. Öpüyorsam öp geç işte. Yani ben devam ettirmek istesem ettiririm opusmeyi falan. Evet erkek kadin arasinda bir seyler olmali ama dozunda olmali. Ilac gibi. Ilaci fazla doz alirsan zehirler. Dogru dozda kullanirsan iyilestirir. Seks iliskisi de boyle. Fazlasi erkekleri bilmem ama kadinlara olmuyor. Dozunda olsa daha mutlu ve guzel bir iliski olur. Senin durumunda boyle nasil gecer bilmiyorum.
68 Yorumla
Soran+1 yılKız bu nişanlıyken böyle değildi
- +1 yıl
Bu senın dusuncen neye gore dozunda bırakmalı erkek burada ki sınırı kim belirliyor kime göre istemıyor san sevgili yapmayacak sın veya evlenmeyecek erkek ler robot ki degil gel dedıgınde gelsın op dedıgın de opsun git dedıgın de gitsin bizim de duygularımız var aramız dakı fark siz duygularınızı her zaman dile getiriyor sunuz biz se iciniz de yasıyoruz kırılsakda uzulsekte bunları eslerimize veye kız arkadaşlarımıza yansıtıp onların da canını sıkmıyor olmamız yanı dunya kadınların etrafında donmuyor bu dusuncenız esinizi veya sevgilinizi sizden uzaklaştırır o zaman ne olur onuda siz dusunun
- +1 yıl
Harika yazmışsın aynen öyle sadece sarılmak uzanarak film izlemek yok hiçbir erkekte illa her yakınlığı sexe çevirmek istiyorlar bu da senin sevinince düşünceni değiştiriyor çünkü sana şişme bebek gibi hissettiriyorlar sadece meme popo vajina gibi tek dertleri seks hani sevgi şefkat değil.
- +1 yıl
hocam senin erkeklere karşı bir sıkıntın var. adamın tavrı oldukça normalmiş.
- +1 yıl
İşte sana normal geliyor mal olduğun için
- +1 yıl
@ofsıkıldımyine bence i harfini unutmuşsun yazmayı
+1 yılKadın belli ki duygusallığa aç mk adamda habire s! kinin derdine düşüp hem mutlu olurum hem mutlu ederim kafasında takılıyor ama daha karısının ne istediğini çözememiş. Biri de demiş ukraynalı her gün *. Ukraynalı karıyı ataları seks makinası gibi alıştırdığı için, üstüne erkekleri de öyle aşağılıkça davrandığı için, onlar ona empoze olmuş ve erkeğini o şekil mutlu edeceğini sanıyor. E bizim h*nzoları da ataları öyle alıştırıp bir azman kazandırdığı için topluma, ruhtan anlamıyorlar tabii. Kadınlarımızı da hep duygusal, hep yüklü büyütüyorlar, hiç empati yapılmaz, istekleri önemsenmez e haliyle hep aç duygusallığa.. O yüzden Rus karısı ile Türk erkeği birbirine eş değer... Türk kadını duygusal olarak doymazsa, senin iri s:kin de olsa, boru gibi s! kin de olsa asla tatmin etmez, etmeeeez! Önce duygusal tatminlik, empati, konuşma...
33 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki artık durum zevk değil de zorunluluk haline dönmeye başladı buda bende cinsellikte zevk almamaya oldu bittiye getiriyorum resmen aradan çıksın diyorum
- +1 yıl
@rangar_lodbrok
+1 yılTürk kadınının kadınlığa ve sekse garip bir ilgisizliği var.
10 yıllık Ukrayna maceramda hatrı sayılır kadınla ilişkim oldu, bir tane ilişkim çok ciddiydi
Arkadaş ya onlarda ve İngiliz, Avusturya gibi münasebetimin olduğu hatun güruhlarında bir bozukluk var, ya da bizim Türk kadınlarında gerçekten kadın olmaya karşı bir rahatsızlık var.
Bak sana şöyle söyleyeyim, 5.5 yıl boyunca malum günler dışında her gün, denk gelinen ve imkan olan her an seks yapmak isteyen sevgilim oldu benim. Niye mi? Çünkü zevkli mk niye olmasın 25 yaşında bir insan seks yapmak ister.
Bizde çıkıyor bir ''Aman çok seks aşkı öldürür mü, yıpratır mı, evlenmeden yaparsak evlilik için bir şey kalır mı tırı vırı olur mu, hede hödö yaşar mıyım?'' diye bitmeyen sıkıcı sorular13 Yorumla
Soran+1 yılYaaa bak bende normal bakıyordum bu duruma inan ki insan artık bunaliyor yani hiç mi özel anımız olmayacak ben bazen sadece öpmek istiyorum ya da sarılmak ya da sadece yanına uzanmak konuşmak. Zevk alınmasına alıyorum bir iki derken artık almamaya başladım ve bu durum beni aşırı üzmeye başlıyor. İlaçtı hapti bunlara bakmaya başladım. Yetmeme duygusu barındırmaya başladım. Herkesin kişiliği farklı benim de libodom yüksekti ama ben yedi yirmil dört seks yapamam ki. Hiç ayıp günah olayına girmedim ben. Eşim sonuçta onunla yaşamayacaksam kiminle yasayacam diyorum ama canım yanmaya başlıyor artık. Bunu anlatamıyorum. Günlük ilişki kadını olsaydım dedilerina katılabilirdim
- +1 yıl
Zevk almıyorsan her dakika seks düşünen, ama bira zahmet partnerinin keyfini aklına getirmeyen öküzullah kocana söyle bunu
Aşılmayacak bir sorun değil
Bu gibi davranışlar insanlar arasında ilişkilerde rahatsızlık veya rahatsızlık yaratabilir ve bu doğal olarak insanlar arasındaki ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Eşinizin sürekli olarak cinsellik düşünmesi ve bu konuda sürekli olarak yaklaşması, sizin için rahatsız edici ve sıkıcı olabilir. Bu nedenle, bu konuda bir diyalog kurarak eşinizle nasıl daha rahat edebileceğinizi ve bu tür davranışların nasıl azaltılabileceğini konuşmanız yararlı olabilir. Bunun yanı sıra, eşinizle birlikte cinsel ilişkiyi daha keyifli hale getirmek için de fikirler üretebilir ve bu konuda ortak bir çözüm bulmaya çalışabilirsiniz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYurdum kadinlari icin hep zarardir seks boyle gelmis boyle gider ondan sonra ellisine gelince 60 gibi gorunurler 65 gelince bastonu kullanirlar avrupa kadinida 80 de baston bile kullanmaz seksin hucreleri yeniledigini kalbe ve karacigere faydasi oldugunu psikolojiyi ayarladigini vucudu dinlendirdigini tum tip alemi soyluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okudumda Allah sabır versin gerçekten zor çünkü benim babamda boğa Burcu demekki boğalar hep aynı ben çocukluktan beri bunlar hep aynı konudan kavga eder boşanmaya kadar giderdi durum sürekli yıllarca konu buydu hep adam şimdi elli yaşında yine aynı duzelir falan sanma ya bu adamı böyle kabul et ya da gerçekten aldatmasina müsade et
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnenin burcu ne peki
Cevap sahibi+1 yılOğlak
+1 yılHer şeyin fazlası zarar diye boşuna dememişler. Özellikle en ufak bir duygusal teması bile oraya bağlayan adam çöptür.
00 YorumlaKesinlikle haklısın bu konuda. MEsela her gece olabilir yatağa geçmeden önce ufak bir dokunmada bile hazır hale gelebilir. ama gün içinde hastalık olur zamanla bu. ve ilişkiyi yıpratır.
12 Yorumla
Soran+1 yılGün içinde zaten sabah 8 de başlıyor mesaimiz gece bilmem kaça kadar peşe kopmaca oynuyoruz
Yeni evliliklerd eokur böyle şeyler hoşgörüceksin onuda anla çok fazla uyaran var ve seni istiyor daha normal ne olabilir ama istemeyenilirsind etabi hakkın
20 YorumlaBu aslında iyi bir şey seni arzuluyor, seviyor demekki. Ama insan sadece seks için degilde, sevdigi için sarılmasını , ilgi göstermesini bekliyor. Sevildiğini duymak ister kadın
20 YorumlaBen evlenince buna dikkat edeceğim. İnsan kesinlikle duygusal olarak tatmin edilmeli bu kişi bir kadınsa özellikle daha fazla önemli. Seks belli bir süreden sonra karın doyurmak için yeterli olmaz duygusuz seks kimseye zevk vermez
00 Yorumla
+1 yılAz yapsa az yaptı çok yapsa çok yaptı insanlar gerçekten memnun olmasını bilmiyor evlilik cidden şans işi ya karşındaki öküz oluyor ya da kendin öküz oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ortasını tutturmak lazım her öpüşmenin sonu cinselliğe gitme zorunluluğu mu var. Bugün olmaz yarın olur bide günde 2 3 kere olması normal mi. Monoton olmaya başlıyor daha 3 yıllık evliyiz az dur ben seni istiyeyim ben yanasayim fırsat vermiyor ki. İhtiyaç ihtiyaç diye diye ilişkiyi yıprattı yani
- +1 yıl
Hiç bir zaman ortası bulunmaz önemli olan olayı en iyi şekilde büyütmeden idare etme tam tersi de olabilir sen şu an fazla istekli değilsin o yüzden böyle düşünüyorsun istekli kadınlarda kocası hafta da 2 3 yapmasından şikayetçi
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani yerinde olmalı çok seks istiyorsa bunu tatlandırması gerek sevgi ile ne biliyim yemek yiyerek devamlı kadını görüp arkasını döner dönmez sarılıp yatağa koşmak olmaz
10 Yorumla
+1 yılBir birinizin dengi değilsiniz sadece. Tek sıkıntı o.
Benim eski sevgilimde aksine aşırı isteksiz ben de aşırı istekliydim. Bu durumda insan zorlanıyor. İki tarafında istekli olması lazım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de isteksiz. Bana gore libidon dusuk deyince de erkeklik meselesi hâline getiriyo. Napcam bilmiyorum yetemiyo bana.
522 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 bunu ona da dile getirdim biraz ama kırılıyo işte. yaşın ilerleyince sen düşücen cinsellikten dedi. Düşersem eşitleniriz diycektim de kırılmasın diye demedi.
Cevap sahibi+1 yıldemedim*
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 ya daha çok duygusal işte. benim için cinsellik birinci planda değil diyo beni sinir ediyo. libido muhabbeti yapmayalım diyo. sürekli yediremiyo kendine. kabullenemiyo
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 açığı kapatmıyorum. açık bi şekilde duruyo. onun sevgisine de kendi sevgime de saygısızlık edemem.
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 şuana kadar aldatmadım. geçmişte de hiçbir partnerimi aldatmadım aldatmam da.
Cevap sahibi+1 yıldiyosunuz ya türk kadını şöyle türk kadını böyle. valla bana göre de türk erkekleri yetersiz. çoğu partnerimde yaşadım bunu. yetemiyolar. yetersizler.
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 ya evli mi olmam lazım illa? düzenli ilişkilerim oldu. ne şuanki yetiyo ne öncekiler. çok nadirdi yani evet budur dediğim.
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 evet hayat hep istediğimizin tersini veriyo diyolar ya doğru
Cevap sahibi+1 yıldenk geldiğim de oldu istediğim gibilere de bazı sebeplerden ötürü bitti işte
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 şuanki partnerimle evlilik düşünüyoruz. cinsel konuda yetmiyo ama sevgi işte.
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 olsun bitse bile severek evlendim diyebileyim. hem belli olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 ne yani sevmediğim adamla mı evleneyim? sevgisiz olur mu
bence soğumalısın ve boşanmalısın ki adam bitane daha alsın. zindan etmeyin hayatlarını , garip bahanelerinizle. biriniz kocam isteksiz der, biriniz istekli napcam der.
00 Yorumla3 aylık evliyiz desen anlıycamda 3 yıldır gazı alamadımı bu adam ya
32 Yorumla- +1 yıl
Belki çok vermediyse adama
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver gızzz doysun zaten birakir oda amanda avradı gurban olsun onaaa diye cilve yap daha ne 😂😂😂
43 Yorumla- +1 yıl
:))) yokus asagı gıdıyo adam doymaz
Soran+1 yılAllah seni kız valla erkek olmak vardı 😂
Cevap sahibi+1 yılYokk be kadın olmak daha güzel biz onlardan daha zevk alyoruzz 😂😂😂😂
+1 yılSürekli sıkar bir yerden sonra. Dur denmelidir. Akıp giden bir hayat var. İş var güç var.. her şey seks ten ibaret değil.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBayar… Tadı kaçar. Hiç bir heyecanı kalmaz. Her gün yapılanda aynı tadı vermez. Bedenin ezberlediği role benzer o iş.
00 Yorumla
+1 yılEvet ilişkide bana karşı tek motivasyon seks olunca soğuyorum belli zamanda. Başka keyif zevk ve ortak şey de olmalı. Yoksa sıkar birkaç hafta sonra.
00 Yorumla
+1 yıl2 senesi daha var ondan sonra yavaş yavaş azalır merak etme
03 Yorumla
Soran+1 yıl32 yaşında bu 27 6 yaşlarında böyle değildi şimdi birşeyler oldu ya.
- +1 yıl
Adam senelerce cinsel anlamda ac kalmış ac ac. Ondan gözü aç herifin.
Soran+1 yılYok ya yaşamamız istediği kadar onda aç kalacak göz var mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu aşırı fazla zararli tabiki de bu bagimlilik yardim alsaniz iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOna göre normal iyi hoş benim de hoşuma gidiyordu ama bunaltıyor beni. Emin olun erkeklerde bir süre sonra sıkmaya başlar
- +1 yıl
Bu aşırı fazla işte bu masturbasyonla eş deger sabah aksam her dakika mastürbasyon yapanla her dakika sabah aksam seks isteyen aynidir bu bagimliliktir kafa hep orada kafasi orada olmamalı uzaklasmali
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir şeyin fazlası iyi değildir. sürekli yaptıkça o ilişki monotonlaşır.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten o devreye girdik önceleri asiir heyecan oluyordu şimdi bende o yok hep bitirdi
- +1 yıl
normal. trip yap soğuk yap hatta aynı yatağı paylaşma anca akıllanır böyleleleri.
Benim de yüksek libidom tamam da karşındaki kişi de yükseldiyse yaparsın her dk olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ona bir şey demiyorum ki ama yanında oturuyorum yaklaşıyor uzanıyorum yaklaşıyor sarılıyorum yaklaşıyor. Konuşuyorum yaklaşıyor hele işteyken yazması ayrı. Yeminle gına geldi
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani karşılıklı olduktan sonra yıpratmaz ama tabi sen sıkılmışsın o ayrı
10 Yorumla
+1 yılKadınların tam istediği gibi işte neden soğucaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayrola kocanın reklamıni yaparak 3. Mu arıyorsun... Lafının nereye gittiğine dikkat et biraz o kadar ceneniz düştü ki ne ozeliniz kaldı ne gizli sakliniz😡
10 Yorumla
+1 yılBence sürekli yapma sonra beğenmez dar delik arar 🕳 😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇok yapınca çoktan az yapınca azdan şikayetçisiniz.
00 Yorumla
+1 yılsen yetemiyorsan üstüne kuma getirr veya gözü dışarda olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel olması soğumam tam tersi bağlar beni
00 Yorumla İstemediğin zamanlarda açıkça söyle konuş iletişim kurun.
00 YorumlaYani her dk olmaması gerek sonuçta o siteye bilir ama sen istiyormusun sana da saygı duymak zorunda
00 Yorumla
+1 yıloturup konuşun bokunu çıkarmaya gerek yok her şey tadında kalmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden soguyasin doyumsuz bir partner herzaman iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayat boş pmpala/pmpaln Coş. motton bu olsun. ceşme akıyoken doldurmaya bak. sonrada yapmıyo diye şikayet edersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy etmem abi etmem ne zaman geçecek bu durum
Cevap sahibi+1 yılgeçmez.. ozaman napıcan? gözlerini kapatıp, dişini sıkıcan🤷♂️
+1 yılYıpratır evet bu konudan muzdarip olduğunu onunla güzel bir dilde konusmalisin bence..
00 Yorumla
+1 yılbenim sürekli seks isteyen bir karım olsa soğumazdım ondan
03 Yorumla- +1 yıl
San soğumazsın tabi giren sana girmiyor zaten bi sana girse görecem o zaman işte
- +1 yıl
@azapsuresi kadınlarda seksi seven ve zevk alanlar da var bana göre hafta 3 kez idealdir bir seks süresi
- +1 yıl
He mk sala biz zevk almaz mi diyoruz mikrop gibi yapışmayın kadınlar bundan zevk almaz asıl az gın kopek
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir zararı yok bizde 3 yılı geçtik. eşimde öyle. cinsellik çok olması iyi
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişin zor. sürekli istiyorsa problem vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok anlamsız şikayetin. Ne yapsın senden başkasıyla mı halletmeli işini?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen başkasına gitmesin mi diyorum her dakika seks mi insan düşünür. Yedi yirmi dört hadi ha hadi. Bir tane kızım var onunda yanında bile yanasmaya çalışmısiyor 2 yaşında ama daha dikkatli olmamız lazım yanında böyle konuşma yapma diyorum dinlemiyor. Eve gelir gelmez giderken ararken yemek yerken çay icerken temizlik yaparken ben neyim otursun işini görsün gitsin şişme manken miyim benim de duygum var demi hoş kime ne anlatıyorsam erkeklerin yüzde 99 ni böyle zaten
Cevap sahibi+1 yılNe yapsın herif kesip dipfrize koyacak hali yok ya. Başkasıyla yapsa kabahat, kendi eşiyle kabahat...
Soran+1 yılAbicim kafan mı güzel sizin bahaneniz de hemen aldatmak bir insanın ruhunda karakterinde varsa 25 saat versen boş. Neyin kafası bu yaaa sonra kadınlar niye böyle. TC erkekleri gerçekten midemiz bulanıyor artık sizden işiniz gücünüz beyniniz uckurda. Tecavüz taciz çocuk istismarı hep sizden çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılİstismar ve taciz konusunda kimse kadınların eline su dökemez. Sadece yazacak kadar cesur gazeteci yok. TV programlarında evini bırakıp her gün onlarca erkeğin koynunda dolaşan kadınları seyrettiriyorlar ama erkekler tu kaka...
Cevap sahibi+1 yılSapık olan siz kadınlarsınız erkekler sadece size uyum sağlıyor...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle düşününce enişte benden istese bende soğurum ama ben erkeğim o yüzden soğurum birazda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks olmadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var @q.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlsun abi olsun ona lafımiz yok. Ama her dakika mi olacak annemgile bile göndermiyor ki o iş olacak diye.
Cevap sahibi+1 yılbende aynıydım evlendiğim ilk 5 sene. şimdi yüzüne hasret kalıyorsun. yaş ilerledikçe kuş kafesten dışarı çıkmak istemiyor.
Soran+1 yılEe bir zahmet olsun da yaş ilerliyor
Cevap sahibi+1 yılondan mütevellid gençliğinizin kıymetini bilin ve vakit varken tadını çıkarın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen çok zevk almıyorsun şu an ondan bu kadar tuhaf geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli olursa alamam tabi ki seks işçisi değilim ki her dakika hazır olayım
Cevap sahibi+1 yılO manada değil gerçekten tam anlamıyla zevk alan kadın buna hayır demez
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Adam ilişki istemese istemiyor dersiniz istese fazla dersiniz sexsin zararımı olur vücuttaki mikropları dışarı atar vs
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIy istemiyorum desene sana trip atar kesin bublar böyle bi yaratık
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim de partenerim istiyor. Gece gündüz şeyi elinde geziyo😬
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. fazlası zarar ama. rahim sarkması ve bollaşma yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelli saatlerde olabilir her dokunuşta seks yapılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kocan kaç kiloydu şu an kaç kilo çok merak ettim açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTekrar heyecan katmak için fantezi yapın, ellerini kollarını bağla😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMecburen kabul edeceksin, yoksa dışarıda arar cinselliği, sen kaybedersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni evlisiniz ondan olabilir
zamanla daha az isteyecektir
00 Yorumla
+1 yılköpek kovalarsa kacmayacaksın sen onu kovalayacaksın sızınkıde ona donmus sen iste hergun o kacsın
10 Yorumla
+1 yılNe kadar süredir evlisnz ne kadr suredir bu durum var
00 Yorumla
+1 yılmillet bunun için aldatıyor :)
31 Yorumla- +1 yıl
Yanı dimi ama arkadaş hiç dert yanmamali
Soğumaya bahane arıyor gibisiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bahane ariyayim
+1 yılNeden evlendin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka abi ne alaka. Evlendim diye seks makinasımiyim ben. Sürekli hayatım yatakta mi geçecek ben eşime sarılırken duygusal bağ kuruyorum o cinsellik düşünüyor. Ben yanına uzanıyorum o cinsellik düşünüyor. Ayakta geziyorum cinsellik düşünüyor. Anladık erkeksininiz anladık çok cinselliğe ihtiyacınız var anladım en libidosu yüksek sizsiniz. Sapığım diyemiyorda çünkü bu artık bana sapıkça geliyor tamam mı. Ne bu ya niye evlendin niye öyle yaptın niye böyle yaptın. İyi ki de s*kniz var nereye sokacağınızi sasiriyorsunuz.
- +1 yıl
Yeni mi evlisin
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Ne güzel işte istekli. Sizde yani
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?