Arkadaşlar yaşım 20 bakir değilim daha önce oralda yaptırdım bir kıza oralda yaptım ilişkiye de girdim ve zevk aldım baya ama bana bir erkek defalarca kez oral yaptı ben pek istemesemde hatta hiç istemesemde nedense engelde olmadım olmadığım içinde pişmanım ve o erkek beni öptüğünde iğreniyordum ama şu an cinsel yönelimimi bilmiyorum karmaşadayım film bile izleyemiyorum yani izleyince acaba hoşlanıyor muyum erkeklerden filan oluyorum ve bütün gün bunu düşünüyorum ben neyim diye bir cevap bulamıyorum erkeklerden hoşlanıyor muyum galiba hayır eminde değilim ama istemiyorum erkeklerden hoşlanmak filan bu düşünce 2 ay önce aklıma girdi ve çıkmıyor ondan önce hetero gibi yaşardım ve tam bir kız avcisiydim yani çok kız arkadaşım oldu ve öpüşürken çok zevk alıyorum sevisirkende ama son bir aydır yok yani istemiyorum ya zevk alamaz da iyice kötü olurum diye bir çok sitede araştırdım amacım kendimde olmayan şeyleri bulup kendime ispat etmekdi oh dedim eşcinsel değilim bu seferde biseks miyim diye düşünmeye başladım yardıma ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu takintidan bunu düşünmemek için sürekli uyumak istiyorum kafayı yemekden korkuyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer