Sanki yemeğe suya ihtiyacın var.. hayat illaki senin.. kimse sana bu konuda kötü birşey söylemeye hak sahibi değil.. eşcibsel biriyim.. ama şunu çok iyiy bil yanlış yapıyorsun.. insanlara bu yüzden değer verilmez ama hayatın boyunca o anı hiç unutmayacaksın.. belki çoğu gece bu yüzden uykuların kacacak.. en önemlisi ne biliyorrmusun.. doğru kişiyle doğru yerde doğru zaman da.. bak işte ozaman pişman olmazsın.. bu devirde doğru insanı bulmak zor.. seni hak etmeli. bedeninş ruhunu haknetmeli.. olduki bu insanla virlikte oldun.. yarın derseki kızlığını bana veren yarın başkasınada verir.. derse ne yaparsın.. o yüzden herşeyi iyi düşün demek istiyorum.. hakkında hayırlısı...
34 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım doğru insanı çok bekledim ama gelmediğine göre artık beklemiyorum ayrıca ben bu romantik düşünceleri aşmış biriyim amacım sadece seks
- +1 yıl
Doğrudur sana akıl vermek haddime düşmez. Sadece iyi düşün demek istedim.. okadar bayan tanıdım ki.. içini döken ilk cinselliğini anlatan ve binkere pişman olan.. bayan arkadaşlarım var.. dediğim gibi kimse senin hayatına karışamaz tön veremez.. arkadaşım.. kararda senin hayatta senin.. burdaki ön yargılara bakma.. sanarsın herkes sütten çıkmış ak kaşık..
Soran+1 yılaynen öyle tenhalarda becermediği halt kalmayan herkes birine ahlak dersi vermekle meşgul bugün yavru bir kediye tecavüz edilmiş ama iki insan kendi rızasıyla birlikte olunca wow haram oluyor üstelik herhangi bri dine inanmıyorum bile saçmasapan öneriler veriyolar
En İyi Cevaplar
+1 yılaçıkçası alkol almanı tavsiye etmem. çünkü hayatında önemli bir adım atacaksın. ve bunun her anını her ayrıntısını hatırlamak daha güzel olacaktır. bilincin açık olursa olur oda ancak. o yüzden hiç alkolle uğraşma. sadece aceleye getirmeyin gerekirse saatlerce yan yana uzanıp birbirinize alışın iyice. sonrası zaten sizden ziyade bedenlerinizin isteği doğrultusunda gelişir.
12 Yorumla
Soran+1 yılsonunda doğru düzgün bir yorum :) çok içmeyi sarhoş olmayı düşünmüyorum yarım bardak viski içmeyi düşünüyodum ya da vodka-vişne :) gerginliği alsın diye
- +1 yıl
yani orası sana kalmış. alkol bazen bahane oluyor böyle şeylere. ama en güzeli karşındaki partnerin yaklaşımı olacak. benim esas tavsiyem bu kişi seni gerçekten anlayıp değer veren biri olsun. o zaman öpüşmek bile seni hazırlar.
umarım beceremezsın yarıda kalır.. gelmış burda bırde akıl danışıyor yahu senın aklın var mı
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözlerini kapa ve yat karşındaki alsın ne yapıyorsa yapsin boşver gerisini
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 ya da 3 kadeh birşeyler al sonra rahatlarsın ve dilediğin gibi yaşarsın
Peki ya nasıl korunacaksınız konuştunuzmu.
Seks yaparken sınırlarınız olacakmı129 Yorumla
Soran+1 yılanal yok tabiki ben hap alıyorum fakat dışarı boşalma yönteminide kullanıcaz... ya da prezervatifte olucak
Cevap sahibi+1 yılbakiresin ve doğum kontrol hapı kullanıyorsan neden dışarıya boşalacakki içine boşalsın olmazmı hem daha fazla zevkine varırsın.
oral seks yapacakmısın.
prezervatif olursa sende sevgilinde birşey anlamazsınız çünkü plastik birşeyden ben zevk almıyorum.
Anal sekse karşımısın 🙄
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/elrey
Konuşmak istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılanala karşıyım evet :) hap alıyorum fakat doğum kontrol hapı niyetine kullanmıyorum adet düzensizliği için kullandıım için alma yöntemi farklı olunca şüpheye düşüyorum... şöyleki bu hapa etki etmesi için adetin ilk günü başlanır 7 gün ara verilir... ben ise doktor başlamasa bile iç dediği için başlamadan içtim ve milletin ara verdiği 7 günde adet oluyorum... yani ilacı alırken amacım doğum kontrol yöntemi değildi :) bide çok riskli tabi ben henüz öğrenciyim hamile kalırsam sonum olur... oral seks yapıcam :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar zamandır kullanıyorsun bu hapı
seni o hap korur emin ol.
sadece sunu söyliyim eğer gerçekten seks yapıp zevkini almak istiyorsan sakın prezervatif kullanma rahatca içine boşalsın bundan zevklisi yok. hem sınırların olmasın mutlu bir seks için. çok korkuyorsan hamilelikten sende ertesigün hapı içersin. hem yaşın kaç tatlım
Cevap sahibi+1 yılOrals sekste ağzına boşalmasına izin verecekmisin
Cevap sahibi+1 yılnezaman gerçekleşecek bu seks. güzel seksi bir iç çamaşırı al ya da var mı tanga ya da benzeri şeylerin.
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/elrey
Cevap sahibi+1 yılneye karar verdin
Soran+1 yıliçime boşalması çok tehlikeli olur ertesi gün hapı ise gerçekten çok tehlikeli hem b hapı kullanıp hem onu alırsam ters etki yaratabilir bende isterdim içime boşalmasını ama istesem bile o boşalmaz oda çok korkuyo çünkü evet ağzıma boşalmasına izin vericem 25indeyim... seksi bişeyim yok ama alıcam
Cevap sahibi+1 yılneler alacaksı seksi seyler mesela
Soran+1 yılçok uçuk şeyler almaya gerek yok şimdilik siyah dantelli bir takım alıcam
Cevap sahibi+1 yılzezamandır hap kullanıyorsun
ben sağlık personeliyim o yüzden soruyorum
6 aydır Kullanıyorsan seni korur emin olabilirsin.
ama sakın kondom kullanmayın bari ilk seksiniz o şeyi karıştırmayın. bırakın zevkine varın bişiy olmaz
Cevap sahibi+1 yıltanga falan olsun altı seksi oluyorrr
oral sekte boşalınca yutabilecekmisin canım.
25 yaşına kadar nasıl bakire kalabildin yaaa
takip edermisin ordan yazabilirim sana herşeyi
Soran+1 yılevet 6 aya yakın kullanıyorum ama diane35 gibi zayıf bir hap bahsettiğim kalabildim işte maaalesef tuttum kendimi hep etrafımdada yapıcak kimse yoktu zaten olsa yapardım baksana cevaplara nasıl hakaretler var hala niye yapıosun diye kızanlar var bu nasıl bir site oldu anlamıyorum eskiden bu soruyu sorsam adam gibi 100 tane cevap gelirdi şimdi 5-6 tane gelse mutlu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılsen onun üstünde ya da altında inlerken o boşaldığını bile anlamaz o yüzden boşalsın içine bişey olmaz bak bana dua edersin ne güzel bir zevkmiş diye
Soran+1 yılyutabilirmiyim bilmiyorum ama yutmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl6 ay kullandıysan sorun olmaz
bu tarz haplara başladıklarında 3 aya kadar hapın yanında ek bir doğum kontrol yöntemi daha kullanın derler
6. ayda tam koruyuculuk sağlıyor.
senin için sorun olmaz.
ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılyutmak için zorlama kendini miden bulanabilir.
sevgilin daha önceden hiç seks yapmışmı
Soran+1 yılsevgilim değil kendisi sadece bir arkadaşım sevgilim olsu onla yapıyım diye bekledim ama olmadı... tecrübesiz sayılır ama ne yapacağından emin bilgili biri bence o an midemin bulanacağını sanmam oda yutmam için beni zorlamaz tükürebilirimde
Cevap sahibi+1 yılnerde yaşıyorsun hangi ilde
Cevap sahibi+1 yılsevgilin olmayan biri yani fuckbudy olayı dimii aşk yok sevgi yok seks var.
devamlı yapaççcakmısınız yoksa birkeremi
Soran+1 yılorasıda gizli kalsın
Soran+1 yılama çok teşekkürler önerileriniz için :)
Cevap sahibi+1 yıleğer hamile kalırsan yardımcı olabilirim eğer istersen o yüzden sordum.
nezaman seks yapacaksınız tarih bellimi canım ya
Cevap sahibi+1 yılpara karşılığı yapmıyorsun dimi
bekaretini para karşılığı satıp iyi ücret alanlar var mesela 1000 - 3000 - 5000 gibi
takibini bekliyorum
Soran+1 yıltakip ettim fakat mesaj kutunuz kapalı... hayır para karşılığı yapmıyorum tabikide... çocukta benimle aynı yaşta ve bakir ama sevişmiş...
Cevap sahibi+1 yılşimdi istek yolladımmm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok heycanlı asosyal konuşmayı bile zar zor beceren utangaç biriyim aynen bende böyle biriyim ve bakir sen çok şanslısın be ben bakirlikten bu yaşta halen kurtulamıyrum yok ki kimse off off nolcak bu halim :(
00 Yorumla
+1 yılyapma etme demek namus bekçisi olmak demek mi sana göre? kendi şerefini haysiyetini gururunu hiçe sayıyorsan istersen git bakireliğin gittikten sonra çalış kendine yazık vücudunu sırf bir erkek için et parçası olarak adlandırmana yazık kolay gelsin şimdiden
00 YorumlaMüslüman değilmiş sanki müslümanlarda Aman bizim dinimizde ol diye yalvarıyordu. Hatta geç bile kalmışsın şimdi önüne çıkan ilk kişiye ver sonra ailene anlat vermekte serbestim diye.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D haha
+1 yılGözünü kapat, vazifeni yap.. Alkole gerek yok, rahat ol, kendini konuya ver..
10 Yorumla
+1 yılHafifçe alabilirsin. O gece dışarı çıkıp eğlenin. İlla alkolde şart değil. Ama hafif bir şarap içebilirsin. Rakı bira vs. içme ama. Duygusal moda girdiğini sezdiğin anda mekandan ayrılıp evinize geçin. Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten.
00 Yorumla
+1 yıl60 derece tütün kolonyası iç. Metil alkolden üretilmiş olanından
00 Yorumla
+1 yılHepsini kenara koy ve oylr bir hata yapma evlenmeden asla yapma bu seni cok degersizlestircek omrun boyunca karsina cikcak.. boyle degerlisin yapma
512 Yorumla
Soran+1 yılben değeri zar parçasıyla biçilen bir mal değil insanım... siz bu saçmalıkları unutun bence ;)
- +1 yıl
Canim simdi birsey derdim ama alenen gozukuyorum sosyoloji mezunuyum az cok biliyorum zar parcasi dedigin sey onemli her acidan simdi sen falan kirpiyorsunda basina gelmeden anlayamazsin hatta cevrende yok senin sanirim sana bunlari anlatcak o yuzden bu kadar rahatsin
Soran+1 yıleşya değilim insanım ihtiyacım var bir halttan anlamayan sizsiniz bekaretin ne derece önemli olduğunun farkındayım anak bu hikayeyi uydurun yurdum çomarları... sizde bir insanın değerini bunla ölçüyorsanız vay halinize
- +1 yıl
Guzelim ben tamamen senin iyiligini dusundum istedigini elbette yapmakta ozgursun bunca yillik tecrubeye ve gorduklerime yasadiklarima dayanarak yazdim sen bilirsin.. insallah anlarsin dedigimi gec olmadan
- +1 yıl
@Mokar3478 sende abartma bitir once hesabi Allah a esine degil istemeyen istemez biter gider
Soran+1 yılherkesin doğrusu kendine bu arada müslüman değilim arkadaşlar kendi dininize göre bana ders vermeyin ;) milletin namus bekçiliği sizin haddinize değil
- +1 yıl
Namus icin konusmadim seni dusundum icin yazdim zaten dedim ya hayat senin yorum yazanlar bizler buraya sormussan eger her inanctan kafadan bir ses duyabilirsin haddine degil diyerek ters cevap verilmez.. asıl bu senin haddine degil neyse..
+1 yılBence günaha girme zina yapma. Az daha dayan evlen. Kullanindirma kendini
10 Yorumla
+1 yılkafana koymuşsun kızım sen bağlasalar bile verirsin merak etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. önce kendini psikolojik olarak hazırlamalısın. aksi taktirde ciddi sorunlar yaşayabilirsin.
00 YorumlaMiller bira iç bari kadın içkisi nede olsa sana bir şişe kafi iyi düşün ama kaybettiğine değecek mi
02 Yorumla
Soran+1 yılbira pis kokuyor ve nedense 2 litre içsem bile anca 10 dk kafa yapıyor :) halbuki çok içki içen biri değilim hemde hiç içmem yılda 2 kere anca bide şarap içmiştim oda sarhoş etmemişti bir şişe bitmişti ve hala kafam yerindeydi sadece hafif başım dönüyodu ama sabah feci başağrısıyla uyandım ne varsa kustum o şaraptan sonra 2 hafta mide ağrısı çektim :/
Cinsel Yaşam konusunda 638 cevap paylaştı. Bakireliğini teslim edecek birisi asosyalliği aşmıştır bu
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz aştım ama sonuçta gergin bir an
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İçkiye gerek yok keyif almaya bak önce film izle öğrenirsin
00 Yorumla
+1 yılhaaaayııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bunu yapmamalısın :)
00 YorumlaYapmamanı tavsiye ederim alkole ya da benzeri birşeye de gerek kalmaz ki eğer evli değilsen
00 Yorumla
+1 yılalkol alma o zaman ayık kafayla seviş ben genelde öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence alkolsuz olmali cunki bir kere olacak hayatim boyunca
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol :) çok içmiycem zaten yani sarhoş değil birazcık gerginliğimi alana kadar içerim ancak
- +1 yıl
Ozman birazcik votka ic ya da tekila iyi gider ;)
+1 yılBoşver alkolü zıpla üstüne bir saniye sürer girip cikmasi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaparsanda pişman olucan tipinden belli sonra o kişi senden ayrılacak son diktirmenin pesine düşücen sık yasadıgımız bir sorun
00 Yorumla bir kadeh nane likörü güzel olabilir :)
10 Yorumla
+1 yılAz az al meyve suyu ile birlikte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılön sevişme uzun tutulmalı. alkol imiş uyuşturucu imiş o zaman ne anlamı kaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen becermicen partnerin yapacak o isi icmren gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyazık etme kendine kardeş hesabını veremicen islere kalkışma cok istiyorsan mast. yap şeytana uyma abi tavsiyesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAz bir alkol cesaretlendirir
20 Yorumla bir bakire daha kaybediyoruz gecmis olsun
40 YorumlaSen şeker at en iyisi.
04 Yorumla
Soran+1 yılbulamam
- +1 yıl
şeker bu işin ilacı demek hımmmm :D lolipopla dolaşmalı
Şampanya dene bir de, seversin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen hiç içmemiş bir kadın olarak okadar bira içiyon kafa yapmıyo yalan söylüyon hiç içmesen bir şişede pert olursun sen alışıksın içmeye de çakışmayada
02 Yorumla
Soran+1 yılhe manyağı ben burda gizli soruda millete numara çekiyom abi sıktınız cidden ha
Cevap sahibi+1 yılozaman gözünü kapatcan arkadaaşım vercen sevgiline o sana yapar herşeyi
yardımcı olurum ama burdan olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlkol alma. Gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBir bardak vodka tüm sıkıntını çözer.
00 YorumlaVodka iç iki bardak kolay gele😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. kiminle yaşayacaksın bunu
00 Yorumla
+1 yılİyi bir b.. k yapcakmış gibi akıl istiyo birde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yasındasınız kararınız kesin mi?
00 YorumlaGözünü zig bürümüş ne desen olmaz alcak onu
00 Yorumla
+1 yılCok isteklisin galiba
00 Yorumla
+1 yılsen becermeyeceksin erkek becerecek.
00 YorumlaHayal gorme
00 YorumlaKime vercwn
01 YorumlaEvlenmeden yapma
00 Yorumla
+1 yılverme, kimsye
00 Yorumla
+1 yılbecerebilirsin
00 Yorumla
+1 yılNe zamn yapacaksin
00 YorumlaFantazi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılbiiraaaa
00 Yorumla
+1 yılBecerirsin
00 Yorumla
+1 yılSen yapamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİckisz yp bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRaki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!