+1 yılYanlış anlamayın lutfen ama size baygın halde biri tecavüze kalksa allah göstermesin tepkiniz ne olursa bundada aynı şey nerde kaldı duygular hisler birbirinizin kulağına fisildamalar
02 Yorumla- +1 yıl
Muptezel olmadiginiza gore 2 bardak sizi sarhos edicektir yapmayin birseyi yapmak icin yapmayin
+1 yılBir iki kadeh şarap iyi olur kafayı bulacak kadar değil rahatlayacak kadar jelde kullan ve kasma kendini rahat hisset özgüvenini yüksek tut
12 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra normal düzene alışırsın alkol almana gerek kalmaz keyfini çıkar ;) ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır hatta daha çok takıntı yaparsın çünkü o zamn da yapamazsan işt ebak yine olmadı olur, hatta şunu diyim başka maddeler bile denedim, insan beyni o kadar güçlü bir şey ki
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla dediğim gibi benimki vajinismusa kadar gitti, ama parmak egzersizleri i kendi başıma yaptım, az bişey deneyim yasadıkran sonra devam ettim alıştı aradan bir sene geçince
Cevap sahibi+1 yılBak bir arkadas jel yazmış, sen ıslansan da onun sana faydası çok büyük olacak sen sıksan da kendini o griicek anlamıcan bişey, bence alkol alma triplere girersin, duygusala bağlayıp göz yaşı bile dökersin, yazık olur geceye
Cevap sahibi+1 yılEbet jel kesin çözüm işini görecek, alkol süreyi uzatır ağır davranmana sebep olur, sonuçta bu beyinde de biten bir iş ve zihninin açık olması lazım :)
Cevap sahibi+1 yılTamam bekliyorum :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanm parmak dene eğer olmazsa vajinanus olabilir hemen doktora gitmelisin
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpeki o an acı oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılbir sn canm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bir iki kadehten fazlasına ihtiyacın var ve canın yanıyorsa demekki ıslanmadan yapıyor. Senin ıslanman lazım. Islanırsan başı değil bianda hepsi girer. Acın zevke dönüşür
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Korkuyu atlatman için ideal hafif çakır keyf ama düğün üstü iş bozulursa pişman olma sonra
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarda acıya biraz dayan sonra çok zevk alırsın. Alkol alman daha iyi olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bir kere önce seni rahatlatması için senin zaaflarına yönelik hareket etmeli. Boynundan öpmeli ya da sana oral yapmalı vs. eğer ıslanırsan yani iyi bir ön sevişme olursa acıyı hissetmeyebilirsin bile.
ön sevişmeyi uzun tutun, ıslanmadan acı verir. veya kayganlıştırıcı kullanın
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHevesin kursaginda kalıcak malesef istersen kör kütük sarhoş ol yinede aynısı olacak malesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya bir alıver de rahatlayalım KS gerildi 🤣
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evet rahatlarsın ama kızlığını verme bence
00 Yorumla
+1 yılalkol yerine kayganlaştırıcı al
04 Yorumla- +1 yıl
tek çaresidir. plop diye alırsın içeri
- +1 yıl
evet kötü fikir değil.
Evet rahatlatır hatta özgüvenini bile arttırır
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlkol sexse zarar verir
06 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılVermiyor mu?
- +1 yıl
Tabiki vermiyor.. tam tersi cesaret verir..
- +1 yıl
Çakır olsun ki zevk versin..
ıslanman lazım kuru kuruya olmazz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir iki kades değil de sarhoş ol baya
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ilke se sarhoş ol baya baya ya da azdırıcı damla alabilirsin
Cevap sahibi+1 yılSen millete bakma iç baya sarhoş ol bide jel al sabaha rüya gibi hiç bişey hayirlamazsin
Cevap sahibi+1 yılNasıl aldın peki
Cevap sahibi+1 yıllappsss dıye gırdımı
Cevap sahibi+1 yıllak dıye kökledımı? sonuna kadar
Cevap sahibi+1 yılgırdı cıktı sonra fıskırttımı?
Cevap sahibi+1 yılvajına ıcıne mı bosaldı ustune mı attırdı yoksa?
Cevap sahibi+1 yılgöbegıne yanı dımı?
Cevap sahibi+1 yılşu anda en çok ıhtıyacım olan sey off off bırısı benımkısını de laps dıye alsa gogusune fıskırtsamm ahha ahh :( herkezın bır derdı var kiminin ekmegı bayat kimisinin pırlantası ufak
Gizli Üye(30-35)+1 yılJel kullanın belki daha faydalı olur
08 Yorumla- +1 yıl
Onu da alayım diyorum
Cevap sahibi+1 yıljel olursa birazda şarap seni gevşetebilir
- +1 yıl
Yani ben de öyle düşündüm
Cevap sahibi+1 yılsevgilin birazda emerse iyice gevşersin
- +1 yıl
Onu da yapar
Cevap sahibi+1 yılsonucu bekleyelim artık
- +1 yıl
Aynen öyle bakalım
Cevap sahibi+1 yılsormak istediğiniz bir şey olursa özelinede yazarım
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaAlkol seksi bitirir
02 Yorumla
+1 yılDikkatli ollll
00 YorumlaRahat olman sart
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar