Gizli Üye(30-35)+1 yılKankacım kadınlar genelde ilk ilişkiye girmeden önce korkarlar, zaten kadın cinsel organı erkeğe göre daha hassastır sinir uçlar mevzusu yani. Ama o rahatsızlık pek azınıza olur, yani başına gelirse azınlık olmuş olursun. Ben sanmıyorum ya yani ilk seferde acı duyabilirsin ama daha sonra o zevke dönüşür diye düşünüyorum 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEvet böyle bir şey mümkün. Buna ilk gece korkusu ya da vajinismus deniyor. Vajinismus psikosomatik bir rahatsızlıktır. Kadın ıslanır ve penisin içine girmesini ister ama penetrasyon gerçekleşemez yani penis vajinaya giremez. Yani vajinismus bilenin aksine cinsel birleşmeyi istememek değildir. İstemeye rağmen cinsel birleşme olamamasıdır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana bunu en iyi ben anlatırım dinle ilk beraberlikte parnerinin penisinin kalınlıgı ve büyüklügü ve senin iuce ıslanman faktördür 12 cm pensi olanda var 19 20 cm olanı olanda var şu anda senin vaninan serce parmagın ucu kadar bile degil ama vajina esdnek elastk gibidir esner ve bikere esnedimi genişler giren penisin büyüklüne göre ve hatta cok büyükler zorlanır yırtılmadahil olabilir ama bu yırtılma etkegin acele edip esnemesdine fırsat vermeyip birden yüklenmedinden olur erkegin işi bilip acele etmeden yaklaşması cok önemli sabırflı olmalı ve illa o gece olcak diye bi şart yok sizin aranızda cok buyük bi acı yok abartıldıgı kadar ama partnerine baglı tabi ilk ilişkide canın yansada hersonraki ilişkide canın daha az olur kendinide sıkmassan daha az acı duyarsın ama ilk 4 5 ilişkide zevk his boşalma orgazm bekleme kendin için acı varsa zevk olmaz senin rahat durmaman acı duyman parnerinide etkiler oda tam bitatd almaz yarım yamalak gider işte umarım anladın
10 Yorumla Erkeğin seni rahatlatmasıyla ilgili bir durum hanzo gibi davranırsa cinsel travmaya sebep olabilir. İyice öpüp yalarsa bütün korkun gider düşünmezsin bile..
00 Yorumla
+1 yılMerak etme canım ülkedeki penis boyu ortalaması 12-14 cm civarında sana 30 cm gelicek değil vajina çapından 4 kat büyüyebilir
00 Yorumlaİlkinden alamıyorsan ikincisinde al sende ilkinde almak zorunda değilsin 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAbla zaten 13 15 cm bişey onuda alırsın abartma.. zenci ile olmuyor isen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek işini biliyorsa ve iyi ıslatıp karşı tarafı çıldırtırsa akar gider ama beceremezse ızdırap olur
00 YorumlaEkstra bir durum yoksa (vajinismus gibi), girer. Vajina kasları vücudundaki en güçlü kaslardan biri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha iyi ki.
Girmedikçe çıldırır erkek ve parçalar 😂00 Yorumlaalan nasıl alıyor? ne kadar çok seviyosunuz abartmayı
00 Yorumla
+1 yılKorkarsan alamazsın rahat oool
10 Yorumla
+1 yılbazen zorluyor ama sonuçta giriyor, çok bozdum
00 Yorumla
+1 yılAlırsın merak etme sen
00 YorumlaO senin elinde degil elin adamı aldırır
00 YorumlaRahat ol eninde sonunda girer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir vajinismus denen bir şey var
13 Yorumla
Soran+1 yılVajinismus yoksa?
Cevap sahibi+1 yılVajinismus yoksa böyle bir soru da yok demektir
Soran+1 yılSadece merak ettim. Aklıma takıldı. Merak tamam mı merak.
+1 yılOlabilir
24 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Vajinismus hastası değilim.
- +1 yıl
Vajinismus olmadığını nerden biliyorsun ilişkiye girdin mi
Soran+1 yılHayır hiç olmadı ama arzuladığım oluyor bazen.
- +1 yıl
İlişkiye girmeden anlayamazsın
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkeğin seni hazirlarsa zor olsa da alirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendini sıkmazsan alırsın
00 Yorumla
+1 yılSende olur kesin
10 YorumlaOlamaz
00 Yorumla
+1 yılsokar o merak etme
00 Yorumla
+1 yılSokar o merak etme
00 YorumlaÇok. kalinsa. girmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026