heyecandan zevk alamıyacam dye korkuyom. ve odun gibi de olmak istemiyom. akıl verin beyler.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani sadece yorumları okudum ve senin yanlış bir yolda olduğunu farkettiğimden dolayı yazıyorum. Sadece şu kadarını söyleyim sana evli bir insanın belkide yuvasının yıkılma sebebi olacaksın. Bunu kaldırabilecek misin? Birazda kendini onun eşinin yerine koy. Sen evli olsan ve eşin böyle bir şey yapmış olsa ve sen bunu bir şekilde öğrensen tepkin nasıl olurdu? Bunları iyi düşün derim sadece.
Birde bu yaşına kadar beklemişsin sabretmekte her zaman fayda vardır. Sen bakma milletin burada ahkam kestiğine yok erkeklere herşey serbestmişte felan hepsi boş burdakilerin ego tatmininden başka bişey yaptıkları yok. O kadar bu konularda serbest oldukları felanda yok. Elbet karşına senin gibi temiz biri çıkacaktır.
Yinede karar senin...17 Yorumla
Soran+1 yılher cümlende haklısın. tamamen katılıyorum. yorumun için teşekkür ederim. eminim ki o adam yapmaz bana bunu yapmam sana pişman olcaksın demişti. tamam evli biriyle konuşmam doğru değil. ama ben hiç bir zaman onu ailesinden eşinden oyalamaya çalışmadım. sadece konuşurduk hayatımın zor zamanları geçirirken tanışmıştık. o bana sadece destek oldu dertleşirdik ama ben aşık oldum çok güzel bir insan. o bana aşık olmadı ki ailesini bıraksın. ben kimim ki onun için önemsiz biriyim. yuvasını yıkmak gibi bir niyetim de hiç olmadı. savunuyorum gibi oldu farkındayım. devamlı ilişki yaşayacam demiyorum. ayrılcaz seks deyince insanların aklına neden kötü pis şeyler geliyor anlamıyorum. olur ya öyle güzel bir gece olsun hayatım boyunca onu böyle hatırlamak isterdim. güzel bir an olsun isterdim. öyle böyle ucuz bir seksten bahsetmiyorum. gerçek sevişmeden bahsediyorum. kesin yapcam demiyom düşünüyorum. umarım anlıyorsun beni.
Cevap sahibi+1 yılBak anlıyorum seni ama pişman olacaksın sadece bunu söylüyorum. Aynı senin gibi düşünen bir arkadaşım vardı oda benim ile bu dertlerini paylaşırdı. Bende ona aynılarını söylemeye çalıştım. Ama beni dinlemedi bile. Çünkü kafasına koymuştu. Olan bizim arkadaşlığımıza oldu tabi. Ama o kadar iyi niyetli birisi olarak tanımıştımki ben onu beni dinler zannettim ama olmadı şimdi ne alemde ondanda haberim yok. Ama sadece şunu söyleyim çok pişman olacaksın buna eminim. Onu daha güzel anılarınla hatırlamaya çalış sadece. seks o kadarda güzel bir anı olmaz buna emin ol. Umarım dinlersin bu söylediklerimi
Soran+1 yılpeki yapmadım hiç bişe yaşamadım. ayrıldım diyelim. sonra yapmadığımdan pişman olmam mı bende bunu düşünüyorum. sekse çok düşkün kafasını yemiş biriyim düşünme. ne güzel anım var ki onunla sadec konuşurduk. sarılmadım bile. ortak fotoğraf bile yok. bir dakika bile olsa sarılabilmek sadece hayalim olarak kalcak demek öyle mi.
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsunki karşına onu unutturmayacak birinin çıkmayacağanı? Onu unutmazsın belki ama illaki sana aynı duyguları yaşatacak birileri çıkar. ve en ozelini onunla paylaşman daha güzel olmazmı?
Soran+1 yılhayatimin hangi noktasında yanıldım bilmiyorum ama hayatımda herşey ters gidiyo ve öyle devam ediyo kaç yıldır. öyle güzel hayallerim vardı ki ama şimdi elimde ne var hayal kırıklığı sadece. ben artık hayatımda onu sevdiğim kadar onunla yaşamak istediğim şeyleri yaşayacak biri çıkacağına hiç inanmıyom. artık hayatımda kimseyi beklemiyorum bile. inan yoruldum. gücüm yok. sağlığım bile aksamaya başladı yaşlanıyorum. eskisi gibi genç güzel ten kalır mı sanıyon daha 10 sene beklicemde.
Cevap sahibi+1 yılYa 10 sene ne bekleyeceksin nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Sadece biraz yaşantını değiştir yeni insanlar ile tanışmaya çalış yeni ortamlar bul kendine. Arkadaşlarının tavsiye ettiği birileri olur onlarla tanış belki birisi hakikaten hayatını tamamen değiştirecek.
Bende senin gibi düşünürdüm ben artık bir başkasını sevemem derdim ama öyle olmuyormuş birisine öyle bir tutuldumki 6 ay önce beni benden etti. Çok yakın bir arkadaşımdı yıllardır aradığım insan gözümün önünde imiş ben nasıl farketmedim diye kendime çok kızdım. Ha neoldu karşılık yok tabi ben seni arkadaşım olarak görüyordum dedi ve bitti herşey. Unutamam onu bende biliyorum. Ama şunu da biliyorum illaki başka birileri çıkacak karşıma. Ben bunun için komple hayatımı değiştiriyorum 12 yıldır emek verip büyütüp bugünlere getirdiğim işimi bıraktım ve her şey yolunda giderken yaptım bunu. 20 yıllık arkadaşlarımdan uzaklaştım. 30 yaşından sonra üniversite okumaya karar verdim ve muhtemelen doğduğum şehri terkedecegim
Cevap sahibi+1 yılBunları niyemi yapıyorum hem onu unutmak hemde yaşadığım güzel anıları hatırlamamak için. Çünkü bu şehrin hertarafı onunla yaşadığım hatıralar ile dolu ve onları hatırlamak içimi acıtıyor. Benim imtihanımda bu işte diyorum kendime.
Birazda inanç meselesi yani belkide ilerde yaşayacak olduğun güzel günlerin kıymetini anlaman için bu günlerin bu kadar sıkıntılı geçiyor.
Bunuda yaşadım muhakkak ki zor günler yerini güzel günlere bırakıyor. Eminim bu fırtınalı günlerin arkası temiz sakin huzurlu bir hayat ama işte önemli olan sabretmek.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumumu gorecekmisin bilmem ama bu yasa kadar namusunla beklemissin beklemeye devam et bence o seviyorum istiyorum diyen adam ilişkiye girdikten sonra kalbini paramparca yapacak ve seni mahvedecek bende 27 yasindayim hicbirseye geç kalmış değilsin bekle böyle pis şeyleri yapma
15 Yorumla
Soran+1 yılonunla evlenmiycez. seviyorum istiyorum yapalım da demedi hiç. kıyamam sana diyo ama ben istiyom. hepsi bitince üzülceksin pişman olcaksın diyo ama o yapmaz bana bunu sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBenimle evlen bakire kalabildiysen
Cevap sahibi+1 yılEmin ol yapar taze beden peşinde o
Soran+1 yılyapmaz
Cevap sahibi+1 yılGörürsun
+1 yılkendini kasma rahat ol ne kadar çabalasanda ilkler biraz amatörce geçer, zamanla daha iyisi olacaktır
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz o kadar heyecana gerek yok yolunu bulur merak etme )
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. akısına bırak prenses. kasarsan o zaman olmaz. zaten sen hatunsun. seksin yüzde 99 erkekte değilmi. sen güleç yüzlü ol. ritmi yakala. güzel kok. kıl tüy vs hazırlıgı yap. duş al. güzel giyin. sürtün karılık et işte. biraz naz cilve bunlardır.
10 Yorumlaİlk sevişmende panter olacak halin yokya. Biraz olayı yaşamaya ve anlamaya çalış. Zaten yaşadıkça kendini keşfedersin. Git gide daha iyi olursun.
10 Yorumla
+1 yılKlasik turk kizi gibi yap, guneslenirmis gibi uzan.
12 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızı değilim :)
- +1 yıl
Ne kizisin?
hadi bakalım hayırlısı
yık ortamı kendinden geçir
bize de haber et
merak ederiz11 Yorumla
Soran+1 yılniye dalga geçiyon ama :(
+1 yılİnsan ol da ananın babanın sana verdiği emeklere acı. ilerde annesi olacağın yavrulara acı. al sana bir akıl.
62 Yorumla
Soran+1 yılinsan olmayı sen mi öğretcen bana. sen iyisi gece gece buralarda gezeceğine annenin babanın okuluna verdiği paraları boşuna harcamadan kitap oku bebeklerin konuşacağı konu değil bu.
- +1 yıl
Gereksizliğini tescillemekte kararlısın yani? İyi peki.
kayganlaştırıcı jel al yanına bide bir kaç duble bişiler iç akışına bırak...
30 Yorumla
+1 yıl
+1 yılSeks sanattir. Bu sanati icraa etmek te sanatci bir kisilik ister. İcinden geldigi gibi davran. Ve aklina geleni esirgeme yap !
10 Yorumla
+1 yılPartnerin işi bile biriyse kendini ona bırak o seni kıvama getirir. :D
10 YorumlaBen zevkimi nasıl aldım sevgilim opsurken diziyle belimden asagi vurmuştu acı artı zevk süper 😆😆
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) :) hhhhahhh
ilk ilişkiden zevk almıycan kasma boşuna. önündeki maçlara odaklan şimdiden.
00 Yorumla
+1 yılcatir catir ver ona tecrubeli adamla yap 28 yas bakire olmak icin cok gec sonrasinda cok zevk alacaksin inan
00 Yorumla
+1 yıl
+1 yılKendini ona bırak gerisi yağ gibi olur. #Dasdfghjkl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılakıl vermiyorum burda kızlıgım gitti diye ağlamanı bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seferde zaten zevk almaycaksın boşuna kasma :)
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılAlırsınnn alırsınn ilkse bide ne zevki olur biliyon mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoft ilişki videosu izle. Ordan sevdiğin pozisyonları yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılizlerimde onu çok istediğimi belli eder aklıma gelenleri yaparsam yanlış anlar dye biraz utanıyomda
Cevap sahibi+1 yılburda utanmanı gerektirecek bir durum yok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapma kızım , ilk önce evlen kaşar olma
11 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden yapmak hayalimmiydi düşünüyon. ne desen haklısın. ama hiç evlenmezsem nasip olmazsa. çok sevdiğim adam. başkasını onu sevdiğim kadar sevemiycem gibi. ama maalesef evlenemeyiz.
rahat hareketli ol :D
10 YorumlaIlki cok kotu oluyor zaten hem aciyor hem kaniyor
21 Yorumla- +1 yıl
Pis fenerli 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan değilse bu yanlıştan dön
20 Yorumla
+1 yılRahat ol kasma kendini gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılOlmaz birşey harun abi relax
10 Yorumla
+1 yılIlk başta almazsın zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılhahahah ya derde bak :DDd
10 Yorumla Rahat ol ve nefes al olaya odaklan
10 YorumlaAzdırıcı iç:))
30 Yorumla
+1 yılalkol al bırz
12 Yorumla
Soran+1 yılalkol içmek istemezdimde
- +1 yıl
az bısı ıyı gelır , gevsersın hemdee heycan azaalır
Biraz alkol al fazla değil
02 Yorumla
Soran+1 yılyok alkol olmaz
+1 yılsen kendini bırak herşey kendisi gelişecek
10 YorumlaAkisina birak rahat olb
10 Yorumla
+1 yılheyecanlanma:)
115 Yorumla
Soran+1 yılheyacansız olmaz bence
- +1 yıl
heyecanda senı acemı gibi gosterır
Soran+1 yılacemi değil miyim zaten :)
- +1 yıl
daha önce hiç yapmadınmı?
Soran+1 yılhiç yapmadım. yaptıysam nye sorayım ki. erkeğe elimi bile sürmedim :)
- +1 yıl
umarım bu kadar bekledııgne değer:)
Soran+1 yılne bileyim büyük bir günah yapıyorum gibi hissediyom kendimi
- +1 yıl
nasıl bbuyuk bir gunah yapıyor gibi hissediyormus oluyosun?
Soran+1 yılgünah değil mi peki.
- +1 yıl
niye gunah olsun ya o zaman cocukların hepsi bir gunah sonucu doguyorr
Soran+1 yılevlenmeden yaparım ya. günah
- +1 yıl
ama ne kadar sabredecek ve dayanacaksın kı sonucta insansın?
Soran+1 yılburdaki yorumlara bakmadın mı insan değil mişim insan ol dye akıl veriyolar. bayanların zevk yaşaması bu kadar zor bayana her şey yasak ediyosunuz.
- +1 yıl
sen her yzanaa ne bakıyosunn:))
- +1 yıl
sen her yazana ne bakıyosun bayanlarda yazıyacak tabiki bu onların en dogal hakkı:
+1 yılİlk ilişki den zevk bekleme
10 Yorumla
+1 yılZevki iliskide arama sevismede ara
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkma birkaç gün sürer acısı en fazla :D
10 YorumlaNeyi merak ediyorsn sn güzelim
02 Yorumla
Soran+1 yılburda yazanlara göre aklıma geldiği şeyleri yaparsam onu çok istediğimi gösterirsem alla alla bu erkeksiz ölüyomuş demez mi. çok da azgın falan göstermesem mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeyecan daha çok zevk verir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliski.. Hemen kap Op Aktif ol yatma bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce yakınlaşmışmıydıınız
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir
Cevap sahibi+1 yılne zaman olacak
Nedememizi istiyosun :)
00 Yorumla
+1 yılİlkini unut ikinciye odaklan 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapma
18 Yorumla
Soran+1 yılya hiç evlenmezsem nasip olmazsa
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın?
Soran+1 yıl28 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılhayat senin hayatın pişman olmayacaksan yap ama neden evlenmeyesinki
Soran+1 yılbu yana kadar evlenmediysem bundan sonrada evlenmem dye düşünüyom. ve gençliğimi sadece evleneceğim adamı bekleyerek geçti. hiç kimseyle bu yana kadar çıkmadım. öpüşmedim bile inan. ama artık beklemek istemiyom. birine çok aşık oldum. yasak aşk diyeyim daha doğrusu. ilk ve son o olsun istiyom.
Cevap sahibi+1 yılBirde yasak aşk diyorsun ya evlimi yani
Soran+1 yılbenim hakkımda ne düşüneceğini tahmin ediyom. evet evli. bekledim bekledim patladım ya sinirlerim bozuldu artık.
Cevap sahibi+1 yılYapma ya ileride çok pişman olursun benden demesi hem bu kadar zaman bekle hem evlenmeden yap üstüne evli adamla off kendine gel
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. zevk olmaz zaten acı olur.
00 Yorumlaoluruna bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyoly analdan mi normal mi
01 Yorumla
Soran+1 yılanal yapmam. normal güzel bir seks romantik olsun istiyom
+1 yılİçine aldıkça alışırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılAlirsin o güzel vajinani yalat
00 Yorumla sakın ol heyecan yapma
00 YorumlaBen de yapmadım
10 Yorumla
+1 yılsal kendini
00 Yorumla
+1 yılAktif ol
02 Yorumla
Soran+1 yılutanırım ben
- +1 yıl
İlkinde birşey olmaz beş dakika sonra heyecan geçer zevk baslar
+1 yılŞş sakin ol bakalım
10 Yorumla
+1 yılAlamayacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi...
- +1 yıl
İlk ilişkiden zevk almaz kadın
Soran+1 yıltamam anladım. ilk kezde zevkli olur dye duymuştumda
- +1 yıl
Çok ender. Çok ateşli bir kadın olman lazım. Belli ki değilsin.
hadi hayırlıs
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Alirsin rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılkendini kasma zıpla
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoydunmu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSirttustu yat
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRelaks angel 😊
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi