Gizli Üye(25-29)+1 yılAşko bahar dönemine giriyoruz. Regl takviminde kayma olmuş olabilir benim bile 6 gün kaydı. Ama yinede kan testi yaptır. Bundan sonra korunmasız ilişkiye girme. Zevk suyundan hamile kalabilirsin. Erkek arkadaşın içine boşalmadım diyip yanlışlıkla boşalmış olabilir vs vs riske girme. Bak şimdi senin için travma oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişkiden sonra regl takvimin kaymasi normal dedi eczaci kadin normalde benim düzenli çünkü. 10 gün regl gecikti. Eminim diyor boşalmadim diyor boşalsam zaten sana ertesi gün hapı aldirirdim eminim kendimden diyor ama test aldim pozitif çikti psikolojim bozuldu ne yapicam bilmiyorum. Bak 12 şubatta ilk regl. 26 şubatta ilk kez birlikte oldu soktu çıkardi boşaldi kan geldi zaten. Kan 3-4 gün sürdü. Sonra 5 martta tekrar denedik az soktu acıdı bıraktirdim devam bile etmedik ya. Sonrasinda regl belirtilerim oluşmaya başladi ama gelen giden yok valla deliricem.
Cevap sahibi+1 yılKan testi yaptır.
Soran+1 yılPazartesiye kaldi çok korkuyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsoyle erkek arkadasina sivi seviye contasini sıktırtsın gevsek kalmis :)
simdide korkudan bosalmadim diyor
2 gun sonrada benden hamile degilsin diyecek :)02 Yorumla
Soran+1 yılYa %80 hep korunmadan yapmiş daha önceki ilişkilerini hiç böyle bir durumla karşilaşmamiş
- +1 yıl
hep boyle olur masalin basi :)
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır asla seks sonrası hormonlar hamilelik sonucu vermez.. hamilelik hormonu kesişn hamile kalındığında tespit edilir.
030 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani hamile değil miyim?
Soran+1 yılİçine boşalmadim dedi. Emin. Soktu bozuldu boşaldi eline ve kan geldi. Kan 3-4 gün devam etti. Ama 10 gündür adetim gecikti ve test yapiyorum pozitif
Soran+1 yılİçime çok az sperm kaçsa bile kan ile dişari atilmaz mi?
Soran+1 yılİçine boşalmadim diyor eminim diyor ama pozitif çikiyor adetim de 10 gün gecikti. Ilk ilişkiden sonr gecikme olabilirmiş
Soran+1 yılYani hamile olmayabilir miyim?
Soran+1 yılAma şuanda niye testim pozitif çikiyor reglim 10 gün gecikti.
Soran+1 yılPazartesi günü kan testine gideceğim.
Soran+1 yılAnlattiklarima göre sizce nedir? Arkadaşim dedi ki hormonlarin değişti bide regl baya geçti o yüzden pozitif gözüküyorsundur dedi
- +1 yıl
Adet gecikmesi, hamileliğin ilk ve en kesin belirtisidir. Özellikle planlı bir gebelik söz konusu ise, adet gecikmesi yaşanması ile birlikte gebelik ihtimali akla getirilir. Adet döngüsünde 7 güne kadar yaşanacak sapmalar normal kabul edilir. Hamileliğin yanı sıra adet döngüsünde bozukluğa sebep olabilecek stres, hastalık, düzenli kullanılan ilaçlar, fazla kilo gibi faktörler de adet döngüsünün şaşmasına sebep olabilir. Dolayısıyla eğer ortada planlı bir gebelik durumu yoksa, hamilelik belirtileri konusunda bilgi sahibi olmak, belirtilerin ortaya çıkması ile birlikte gebelik ihtimalini akla getirerek test yaptırmak adına önemlidir. Peki hamilelik testi adet gecikmesinden kaç gün sonra yapılır?
Soran+1 yılİlk ilişkim gecikmesi normal değil mi?
Soran+1 yıl8 gün sonra 3 defa yaptim. Bugünde yaptim 10. cü gün yine pozitif. https://imgyukle.com/i/E2qbAP
Soran+1 yılhttps://imgyukle.com/i/E2qK7G ilk testim
Soran+1 yıl
Soran+1 yılEvet de çok az da olsun içime sperm kaçsa kan yoluyla atilmaz mi? 3-4 gün bekaret kadini devam etti çünkü
Soran+1 yılEminim boşalmadim diyor
Soran+1 yılZevk suyunda sperm var mi?
Soran+1 yılBilmiyorum o konuda emin değilim ama boşalmadim içine diyor. %80 hep korunmasiz yaptim kizlarla ilk defa sana denk geldi anlamadim diyor. Pozitif çiktiktan sonra bile eminim halen daha dedi. Kimyasal gebelik olma ihtimali var mi?
Soran+1 yılİlk soktu içimde hiçbir ıslaklik hissetmedim kuruydu ve acı verdi bana ve sonra çikardi eline boşaldi.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenede güvemilmez 1 damlasında bile bilerce sperm hüçresi var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. İnanma sen o herife... Kesin inanma... Seni yarı yolda bırakmada ilk adım ve ilk zafer ondan geldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltest pozitifse yüzde 99 hamilesin. adetine ne kadar var? gecikti mi? en doğru sonucu kan testi ile alırsın
014 Yorumla
Soran+1 yılAdetim gecikti ama ilk ilişkide geç gelebiliyormuş. Pozitif çikti kanda da aynisi olucak diye korkuyorum. Erkek arkadaşim içine boşalmadim eminim diyor. İlk gün girdi soktu bozuldu ve boşaldi eline. Kanamam da 3-4 gün devam etti. Bu sırada ilişkiye girmedik.
Soran+1 yılBugün 10 gün gecikti.
Cevap sahibi+1 yılkorunmasız ilişkiye girdiysen sevgilin ne kadar boşalmadım desede her zaman ihtimal var
10 gün gecikmişsin testte pozitif çıkmış. yüzde 99 hamilesin
Soran+1 yılAdet takvimim kaymiş olamaz mi? Eczanedeki kadin ilk ilişkiden sonra böyle geç gelmesi normal dedi. Erkek arkadaşim boşalmadiğini ve emin olduğunu söylüyor. Bu zamana kadar hep korunmadan yapmiş hiç böyle bir durumla karşilaşmamiş. Ayrica ilk gün kan fazla geldi 3-4 gün devam etti içine az da olsa sperm girse bile kan ile dişari atilmaz mi?
Cevap sahibi+1 yılboşuna kendini kandırma. sende biliyorsun hamile olduğunu. bir an önce git beta hcg baktır
Soran+1 yılKendimi kandırmiyorum sadece korkuyorum. Pazartesi gidicem kan testine
Cevap sahibi+1 yılinanmak istemiyorsun, hiç adet belirtin var mı? 10 gün geçti diyorsun. normal geçikme olsa adet belirtisi başlamalıydı, ayrıca sen niye güveniyorsun sevgiline niye korunmadan yapıyorsun?
Soran+1 yılEvet adet belirtim var tabikide 1 haftadir. Hatta 5 marttan beri var ama olamadim.
Soran+1 yılEczanedeki kadina sordum. İlk ilişkiden sonra böyle olmasi normal dedi. Adet takvimin kaymiştir dedi. Gögüslerim şiş, karnim kasıklarim ağriyor. Bunlarin hepsi var mecvut.
Cevap sahibi+1 yıltest yaptırdın mı sonuç nedir?
Soran+1 yılPozitif... Yumurtlama döneminde öyle bir durum olduğu için hemen hamile kalmışım hemde ilk ilişkimde...
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi dimi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksın
Korunmadan yapmayın hata
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Gozun aydin anne oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılİçine boşalmasa da olabiliyor ablacım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHamilelik için bazı şeyler sormam gerekli.
031 Yorumla
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Adetine kaç gün kala ilişkin oldu?
Soran+1 yıl12 şubatta ilk regl. 26 şubatta ilişki yaşadik kan geldi devam etmedik 3-4 gün. Sonra 5 martta tekrar sokmaya çalişti acidi biraktirdim kalkti ve boşaldi temas olmadi. Reglim 10 martta olmaliydi.
- +1 yıl
bayağı gecikmiş test yaptınn mı?
Soran+1 yıl10 gün gecikti. Pozitif çikiyor.
- +1 yıl
korunmadan aldıysan içine doğrudur sonuç.
Soran+1 yılKorunmadan oldu fakat içine boşalmadim eminim diyor. İçime boşalsa bile kanamam fazla devam etti 3-4 gün. Spermler kanama yoluyla atilmaz miydi?
- +1 yıl
zevk suyundan da hamile kalabilirsin boşalma şart değil. Kan testi yaptır mulaka. Anlarım bu konulardan.
Soran+1 yılBi arkadaşım var sürekli yapiyor korunmasiz ama zevk suyundan hamile kalsaydim bir sürü çocuğum olurdu diyor. Pazartesi günü kan testi yaptiricam ama çok korkuyorum. 5 marttan beri adet belirtileri var bende ama gelmiyor bir türlü.
- +1 yıl
kan testi kesin sonuç bana haber ver mutlaka çok kişiye destek oluyorum.
Soran+1 yılSence ne olur?
- +1 yıl
idrar testi hemen mi iki çizgi çıktı?
Soran+1 yılİlk önce tek çıktı diğeri de yavaş yavaş çıktı
- +1 yıl
kaç dakika sonra çıktığı önemli.
Soran+1 yılYani saymadım dakikasini. Korkudan öldüm zaten o an. İlk önce tek çizgi oldu sonra yavaş yavaş diğer çizgi oluştu. Süresini bilemiyorum. Ama diğer çizgi yavaş oluştu bir anda değil ve diğer çizgiye göre daha açik ama net
- +1 yıl
tamam o zaman geç baktıysan yanlış sonuç verir. Hamile olmayabilirsin.
Soran+1 yılBak. Test yaptim. İlk önce 1. çizgi oluştu kırmızı net. Sonra diğer çizgi oluştu yavaşça soluk rengi ama belli
- +1 yıl
ben de diyorumki 15 dakika sonra ikinci çizginin çıkması önemli değil.
Soran+1 yıl1. çizgi net oldu kırmızı sonra 2. çizgi oldu yavaşça ama soluk ama belli. Süresini bilmiyorum dediğim gibi ama yavaş geldi saniyeler sonra geldi. 1. cisi gibi pat diye gelmedi ama yine saniyeler sonra geldi soluk ama belli
- +1 yıl
kan testi yaptır mutlaka orada belli olur.
Soran+1 yılPazartesi günü yaptiricam ama korkuyorum ya sence anlattiklarim göre ne diyorsun?
- +1 yıl
belli değil bence. Bir daha korunmasız yapma ama. Kondom olsun mutlaka.
Soran+1 yılYok ben ilişkiye tövbeliyim yapmam bir daha kimseyle bitti. Doğru düzgün ilişki bile yaşamadim ya. 1. cisinde soktu bozdu çikardi 2cinde de acıdı zaten biraktirdi girmedi bile allahim valla kafayi yicem en sonunda.
- +1 yıl
bana bırak kendini bu konuda bennce.
Soran+1 yılSence ne olur tahminlerine göre? Anlattiklarima göre? Valla kafayi yicem.
- +1 yıl
değilsin bence ama kan yaptır mutlaka.
Soran+1 yılYok yaptiricam pazartesi günü. Sağlık ocağına gittim dün. Elektrik kesintisi olduğu için kan testi yapmadilar. Kadin adetin kaç gün geçti dedi 10 gün dedim ama eczanedeki kadin ilk ilişkiden sonra geç gelmesi normal diye söyledi belirtilerim var zaten adet olmadan önceden beri dedim. Farketmiyor öyle dedi. Test yaptin mi dedi evet yaptim dedim. Tamam hamilesin kesin kan testi yaptirsak bile hamile çikarsin dedi bana.
- +1 yıl
dediğin gibi geç çııkan iki çizgi hamilelkik değil. Konuşalım ayrıntılı biraz çıkıcam.
Soran+1 yılMesaj atiyorum sana
- +1 yıl
olur çıkıcam biraz ama akşam olurum 9dan sonra yine.
Soran+1 yılTamam yazdim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhangi pozisyon oldunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTest asla yükselmez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler