Arkadaşlar bu hafta sonu evleniyorum ve biraz endişeliyim. Gerdek gecesi çok zorluyor mu? Penis vajinaya zor mu giriyor kolay girdiği oluyor mu? Kanama miktarı ne kadar oluyor bilen car mı? Herkes çok değişken cevaplar veriyo daha çok kaygılanıyoorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYasamadim ama abartilacak kadar bir sey oldugunu da sanmiyom eger bu kadar korkulu bir sey olsaydi her yerde sagda solda reklam haber gibi "iliskiye girmeyin" diye karsimiza cikardi kadinlar icin. Sanirim butun mesele kadinin kendisini kasip sikmamasi ve bide oncesinde bu on sevisme falan diyorlar sanirim sizi hazirlayan kivama getiren o olmus oluyor kayganlastirici acisindan. Yani nolacak ya iskence yapilmiyor ya icerde rahat olmaya calisin ilk bozuldugunda illa biraz bi aci bir sey hissedersin ama dayanilmayacak kadar da degildir. Her ay ay basiniz oluyor ona dayaniyorsunuz gunlerce bu anlik bir sey buna zaten dayanirsiniz...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGergin olma. Sakın davran kendini eşine odakla. İğne batarcasına acı hissedersin. Eşinin sana nazik davranmasını sağla. Bi miktar kanama olur elbette. Bu seni korkutmasin. On sevisme sayesinde ıslanacagi için ilk başta birazcık zorlanacaktir. On sevismeyi uzun tutun. Gecenizi unutulmaz kılın😇
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılKorkma. Korkulucak bir şey yok. Kendini kasma. Derin nefes al ver. Bol önsevişne yapın ve iyice aulan sonra ilişkiye girin.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki penis vajina içerisine girerken çok zorlanıyor mu
- +1 yıl
Bol sulanma olursa hayır tabii
+1 yılKorkarsan zor olur istekli ol acele etmeyin bol bol sevişin dayanılmaz bi hale geldikten sonra içine al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSen kasılmazsan kolay girer kasılırsan girmez ve canını yakar. Ayrıca herkeste kanama olmaz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Oncelikle hayırlı olsun. Biraz zorlanırsın kan da gelir ama ilk geceden sonra alışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGördüğünde anlarsın şimdi burada kim ne derse desin o anı yaşadığında kendini çok sıkma yeter akışına bırak kendini zevk almaya çalış
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ilk günden düğünde o yorgunluğun üstüne ilk gece fazla olmaz diye tahmin ediyorum ben ama bilemiyorum belkide olur sabaha kadar uyumassiniz yani hayorlisi olsun
Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
Cnmm acır başta arı sokması gibi his cnmm
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki kolay giriyor mu yani
+1 yılKendini kasmadan yap bu işi dostum
00 YorumlaKendini kasma. Bol bol yala ve islakken girsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHıyarla alıştır kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Son durum
00 YorumlaBakiremisin
00 Yorumla
+1 yılHiç mi sevişmediniz