Arkadaşlar erkek arkadaşımla ilk kez birlikte olduk ama zevk alamadım sızı hissettim sadece normal mi ilkinde zevk alamamam. Kısa sürdü bu arada
Cevabın nedir?
+1 yılilk sefer öyledir genelde.
kısa derken ne kadar sürdü sadece penetrasyonun ortalaması 5-20 dk arasıdır ön sevişme de bunun 2 katı olmalıdır.04 Yorumla
Soran+1 yılOn sevişme yok ben biraz aceleci davrandım yaklaşık 5 dk sürdü ben daha fazla dayanamadigim için bırakmak zorunda kaldı ama surtunmede aldığım zevki icimdeyken alamadım
- +1 yıl
çok normal çünkü 1 bakireymişsin 2 kadınlara asıl zevki klitoral stimülasyon verir içeri girdiğinde aldığınız zevkin sebebi klitorsinize bağlı olan sinir ağı içerdeki, ön sevişme olmaması büyük hata olmuş ders olsun sakın 10-15 dk dan aşağı ön sevişme olmadan yapmayın bir daha 5 dk da her ne kadar normal olsa da erken boşalma sınırı sayılabilir kısaca yukarıda yazdıklarımı ihmal etmeyin ve eğer oral için erken diyorsanız kayganlaştırıcı kullanın bir daha ki sefere mevzu acı çekmende değil kayganlaştırıcı alacağın zevki arttırmak içinde kullanılabilir tek bir amacı yok.
Soran+1 yılYorumun için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim bol şans
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini kastıysan ya da o seni yeteri kadar zevke getiremediyse acı hissedersin.. ilişki öncesi önsevişme mümkün olduğu kadar uzun tutulmalı.
00 Yorumla
+1 yılKanama gerçekleştikten sonra zaten devam etmemek gerekiyor zevk alamaman normal endişe tedirginlik bir çok şey buna sebep olmuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılKanama olmadı
- +1 yıl
Anladım ön sevişme ve oral seks ile gevşemeye çalışın sonra birleşme daha rahat olur
İlkinde korku hissi sanazevk aldırmamış ön sevilmeyi uzun tutsun sana karşı nazik davransın sonrakiler de zevk alacaksın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılStres mi yaptin ve kendini cok mu sıktın ondan dolayı da zevk almamış olabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kastiysan normal
00 Yorumla
+1 yılHazırlayamamış seni ve doyuramamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinize yazık ediyorsunuz
05 Yorumla- +1 yıl
Bence de.
Soran+1 yıl@nobodynocrime bu profille buralarda gezen sen mi söylüyosun bunu
- +1 yıl
İstediğim profille istediğim yerde gezerim 😉
Cevap sahibi+1 yılBenim söylemek istediğim aslında bir erkeği elinizde tutmak için kendinizden ödün vermeniz. Buna gerek yok. Biri sizi kalben seviyorsa zaten o güzel güne kadar sabreder. Tabi ki bu sizin dünya görüşünüze ve inancınızada bağlı bir durum. Örneğin aileniz size bunun haram ve büyük bir günah olduğunu öğretseydi ve Allah'ın azabı olduğunu bilseydiniz korkardınız belkide. Ama sizin yaş grubunuz biraz özgür maalesef. Ben yapamadım kızım yapsın mantığı ile buraya kadar geliyor. Pp fotosu belkide kendine ait değildir. ya da kendisine ait olsa bile oda onun özgürlüğü. Demek ki o da onun günahına razı. Ama hiç bir şey sebepsiz bir yere başkasıyla (nikahsız) birlikte olmanın üstünü örtmez. Bence iyi düşünün ve dünyanın kaç türlü hâli var diye söyleyin kendinize. Ya senden vazgeçerse diye geçsin aklından. ya da sen ondan vazgeçersen. Bir başkası olursa hayatında çok sevdiğin ama bu durumda seni kabul etmezse diye düşün. Kimsenin oyuncağı gibi davranmayın, kimsenin de kullandığı eşya olmayın. Ucuz ve kolay olanı kimse sevmez. Her zaman çetin ceviz olmak zorundasın. Yoksa ilerde çok antidepresan kullanırsın.
- +1 yıl
Gizli üye çok haklı. Dikkate almalısın.
Yapamamıssiniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem