Ben eşcinsel miyim? Korkuyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin?

Arkadaşlar eşcinsellik doğuştan olurmuş sonradan olmazmış bu beni rahatlatıyor yaşım 20 hayatım boyunca kızlardan hoşlandım ama son şu bir ayda eşcinsel olucam düşüncesi beynimi yedi bitirdi bunun sebebi 18 yaşındayken bir tane abi dediğim insan kafamı güzel yapıp organımı yalardı tabi öperdi filan ama öpmesinden iğrenirdim neyse kız arkadaşımla yaptığım sexden çok hoşlanırdım zevk alamamaya başladım v google ye erkeğin seksden zevk alamaması yazdım ve bir arkadaş gay olmadan önceki son haller yazmış birden kafama dank etti ulan ben eşcinsel mi olucam filan diye hiç istemediğim birşey onlara lafım yok isteyen istediğini yaşasın ama ben istemiyorum şu son 1 aydır her gün gün boyu bunu düşünüyorum bazen inanacak dereye kadar geliyorum kafayı yemek üzereyim ama bu son 1 aydan önce hiç böyle bir düşüncem yoktu ama şimdi var sizce ben neyim biseksüel filan demeyin çünkü onlar erkekle olmak filan istiyorlar ama ben istemiyorum ya da onu hayal edip mastürbasyon yapmıyorum benim sorunum beynim sanki bana ilerde olacaksın diyor gerçekten çok kötü bir durumdayim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada bir erkeği yapmak istemem veya yapılmak istemem filan yok kızlardan hoşlanıyorum hala ama beynimin içinde bir ses olucaksın diyor
Ben eşcinsel miyim? Korkuyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin?