muhafazakar bir ailede yaşıyorum ve teyzemin kızına ilgi duyorum ona yakın olduğumda mutlu hisediyorum hiç bir isteğini geri çevirmiyorum sanırım oda ona olan ilgimin farkında ve beni kullanıyor olabilirmi bazen şakayla yanağımdan öpüp sarılıyor ve bazen şakayla yanıma yanaşıp beni öpecekmiş gibi yapıp geri çekiliyor gözleriyle anlamlı bakış lar atıyo ve neyapmak istiyor anlamadım o da benden hoşlanabilirmi ?
Cevabın nedir?
Bir kere eşcinsel olmanın şu anlattığın sıkıntıyla pek bir alakası yok. Teyzenin kızı akraban. Bu tarz ilişkilere karşıyım. Ben de eşcinselim, derdim eşcinselliğinle değil, akraban ile bu tarz bişey düşünmende.
Çevren çok dar ve muhafazakar olduğu için kendini sıkılmış hissederek büyük ihtimal en yakınındaki insana bir şeyler hissettiğini düşünüyorsun. Düşünme. Boşluktan yapıyorsun çünkü. Konuşmak istersen de bana mesaj atabilirsin. Burada eşcinselliğin ne demek olduğunu bile bilmeyen bir sürü insan var. Şu sıkıntılı halinde yanlış yönlendirebilirler bile.
Millet de bir sürü yorum yapmış şöyle öp böyle kıstır diye, sorsan en delikanlı bunlardır.11 Yorumla
Soran+1 yıltüm sorular açık ve durumu izah etmeye çalışmışsın ama senin pencerenden acak senin gibiler anlayıp bakabilir gerisi boş yani
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. şimdilik gizli devam et,senin gibi birisini bulursun.ailen bu durumu öğrenirse sana karşı tepki alabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bende bundan korkuyoruım ve benim gibi birin nasıl anlayabilrim bunu kimseye söyleyemem karşımdaki insanda benim gibi ise saklayacaktır zaten
+1 yılsana ve senin gibilerine kızmıyorum haddimde değil,allahtan gelen bir şey,hisle alakalı,kadın hissi yok sende anladığım kadarıyla,ama sana şunu tavsiye edebilirim içindeki hisse yenik düşme ve bedenin neyse sende öyle olmaya çalış ve kendini buna zorla,pisikolojik tedavi görmende çok büyük fayda var,eğer kişiliğini kaybedersen ömrün boyunca bunun zararlarını görürsün hayatını cehenneme çevirirsin güzel kardeşim,teslim olma aslına dönmen için elinden ne geliyorsa fazlasını yap
05 Yorumla
Soran+1 yıldenedim nasıl mı bir erkekle birlikte olmayı ve kadın olduğumu hissetmek için birlikte olmaya çalıştım ama bana dokunuşu ve aletini görünce tiksinme ve iğrenme geldi
- +1 yıl
anladığım kadarıyla çocukluğundan veyada doğuştan böylesin onun için kolay değil birden bire hislerinin değişmesi,zamanla olur ama önce kadın olduğunu kabullenmen lazım sonrası yavaş yavaş gelir diye düşünüyorum
- +1 yıl
laaaaaaaaaaaannnnnn!bizde borsayı baz almadık:)eğer öyle bir tedavisi varsa zaten olur yoksada yapacak bir şey yoktur.
- +1 yıl
Neyi baz aldınız, buyrun söyleyin de dinleyelim.Hayır dünya sağlık örgütü diyor ki bu bir hastalık değil, tedavisi yok. Psikiyatrlar psikologlar yine aynı şekilde.Burada hiç bir uzmanlığınız yok, yok psikolojik tedavi gör bilmem ne yap, hayatın cehenneme cevrilir diye atıp tutuyorsunuz.Bazı insanların aslı budurr;sadece heteroseksüellik "asıl" değildir.sizin tahmin edemeyeceğiniz çoğunlukta olan bu insanlar hakkında daha çok ve asıllı bilgi sahibi olun,mazallah cahilliğinizle rezil olursunuz.
Sen olayı eşcinsellikten enseste geçirmişsin bence bu daha kötü bir durum. Eşcinsel ol ama ensest olma git başkasın bul. Ben mi ayarliyim onu da uzak dur teyzenin kızından. Toplum eşcinselliği kabul eder de ensesti değil
12 Yorumla- +1 yıl
katılıyorummm
Soran+1 yılevet kötüsüde o her ikisi bir arada
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
19Cevap
+1 yılOna bir İç çamaşırı al hediye olarak,sonra giy bakalım nasıl olacak de.naz yaparsa ayol ikimizde kızız ne var bunda dersin,
Soyunup giyerse ya göğüslerin çok dolgun,dokunabilir miyim diye sor,sonra gerisi gelir.
yadakendine bi takım iç çamaşırı al,bir bak bakalım nasıl duruyor üstümde deyiver,soyunduğun zaman göğsümde kist mi ne var diyerek ellettir,sonra senin ki nasıl deyip sen elle öyle de gerisi gelir :)
Ben bile hayal ederken tahrik oldum :)03 Yorumla
Soran+1 yılvalla zeka gücün süper ne diyeyim benide şimdi tahrik etti nasıl olur giyer mi ki
- +1 yıl
Giyer tabiki hediyey geri çevirecek değil ya,sen bunu yap detayı bana anlat ben yönlendirebilirim seni
- +1 yıl
Ne düşünüyorsun kafana koydun mu dediğimi yapmayı ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılk.bakma amacım seni suçlamak veya herhangibi şey değil ama bu eşcinsellik kadar sacma bişey yok bence arkadaş ne anlıyosunuz kendi cinsinizden ne hissediyosunuz bi erkek o ilişkilerden daha fazlasını size verebilcekken neden böyle tercihler yaparsınız insan oglu garip bi yaratık ne diyim
035 Yorumla
Soran+1 yıldünyua ya gelirken seçim hakkım yoktu
Cevap sahibi+1 yılseçim hakkın olsaydı erkekmi olucaktın?
Soran+1 yılsanırım bilmiyorum erkek olmak güzel olurdu ama kadın olmakta güzel kendi cinsiyetimden çok karşıu cinse ilgi duymam sorun
Cevap sahibi+1 yılzaten normalide o karşı cinse ilgi duymak gerek seni yargılamıyorum k.bakma ama cidden merak ederim hep bi kadın erkeklerde neyi bulamayıp kendini eşcinsel olarak tanımlar yada erkek onu merak ediyorum?
Soran+1 yılerkek vahşidi dokunuşları davranışları bir kadının hassadır va hassa dokunuşlardan ve yatakta sanki ondan başka sahip olduğu güzel bir vrlık y6okmuş gibi davrnmasını ister.Bir pırlanta gibi değerli olduğunu hissettirmesi onun için değerli ve kaybetmeyi göze alamayacağını cam gibi kırılgan ve hassa bir duyguya sahip olduğunu duyguların ve bedenine dpkunuşlarında aynı hassasiyeti göstermesini ister
Cevap sahibi+1 yılBak her erkek sert veya vahşi değildir kadınları iyi tanıyan erkekler kadınları korkutmamayı ve onu sevdiğini hissettirmeyi ister ben hayatımda bi kadına hard sex vb gibi şeyler yapmak istememişimdir eğer hayatımda öyle bi kadın olursa ona olabildiğince nazik olucagıma eminim sanada önerim öyle eşini veya kadınını gerçekten seven erkekleri bul emin olki seni daha mutlu eder
Soran+1 yılbunu dışarıdan anlayamzsın en kibar erkeğin bile yatakta nasıl olacağını bileceksin ki en kaba insanın nasıl olduğunu nasıl bileceksin ki
Cevap sahibi+1 yılyüzde yüz bilemezsin ama ne kadınlar var acı cektirmeyi seviyo ve sert ilişkiyi seviyo sen bunu nerden bılebilceksinki ve üstelik sana bi tüyo etrafında cok kız olan erkekler cogu zaman sert tir yatakta çünkü kadınları sadece zevk amacı görürler ama gerçekten seni seven bi erkek sana istesede sert davranamaz
Soran+1 yılpeki ben hangi özellikleri ile böyle bir erkeği ayırt edip bulabilirim en azından deneyebilirim bu sorunu çözebilirmiyim bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılbi yerde görmüştüm eşcinsellik psikolojik bi sorunmuş yani bi psikoloğa gidebilirsin bu konuda ama sana önerim böyle bi erkeği ayırt etmenın en iyi yolu erkeklerin davranışlarını gözlemle elbet anlarsın mesela şöyle başla örnek veriyorum bi erkek toplulugu var hepsi kafasını döndürüp yolda geçen bi kıza bakarken biri bakmıyosa utanıyosa o erkek sana sert davranamaz utangactır genelde boyle erkekler utangac erkeklerdir fazla sosyal değillerdir ve seni gerçekten severler tabi bu iş gözlemde bitiyo
Soran+1 yılutangaç erkek hım bu devirde böylesi zor ama bakıcam
Cevap sahibi+1 yılevet gerçekten zor ama bi bak ama böyle erkekler biraz kıskanç olur seni sevdikleri için nerden biliyosun dersen bende böyle biriyim örneğin okulda herkes kızlara bakkarken ben baska şeylerle ilgilenirdim kadınlara bakmazdım fazla ve sevdiğim bi kıza asla sert davranamam :D sana şimdiden bol şans
- +1 yıl
Şimdi beyefendi öncelikle eşcinselliğin psikolojik bir sorun olmadığını bilmelisiniz.Tek bir kaynaktan okuduğunuz şeye inanmamanızı tavsiye ederim.Dünya sağlık örgütü hastalık olmaktan yaklaşık 50 yıl önce çıkardı ve eşcinsellere hasta demek şuan suç kapsamında.onun dışında eşcinsel kimselerin erkeklerle bir alıp veremediği yok,kadından hoşlanıyor, kadına aşık oluyor hepsi bu, sizin bahsettiğiniz cinsiyetçiliğe kaçıyor.bir erkek daha fazlasını veremez, neyin daha fazlasını verecek ayrıca?
Cevap sahibi+1 yılbunun cinsiyetçilikle alakası yok sen neden bahsediyosun eger madem bi erkek lezbiyen ilişkilerden kadına daha fazlasını veremiyorsa o zaman bu tür ilişkilerin normali lezbiyen ilişkiler olurdu ama neden öyle değil çünkü garip bi durum ve normal değil bana göre etikte değil çok saçma ve cinsiyetcilik yaptıgımda yok son olarakta bak şöyle bi cümle kurmuşsun''.bir erkek daha fazlasını veremez, neyin daha fazlasını verecek ayrıca?'' bu kurdugun cümleden kimin cinsiyetcilik yaptıgı belli
- +1 yıl
veremez çünkü eşcinsel bir kadının beklentisi kadından olur. Dolayısıyla erkeğin daha fazla vereceği bir şey olamaz. Zira kendisinden istenilen bir şey yoktur, beklenti yok anlatabildim mi? Ben heteroseksüel bir kadının isteklerini de kadın karşılar demiyorum. eşcinsel bir kadının beklentisini yine bir kadın, heteroseksüel bir kadının beklentisini de erkek karşılar ve daha fazlasını vermek gibi bir sidik yarışına girmek mantıga sığmaz.
Cevap sahibi+1 yılya sende anlama sorunu var ben beklentileri karşılamaktan bahsetmiyorum benim bahsettiğim cinsel ihtiyacını bi kadının erkek daha cok karşılar ama sen bunu anlayamıyosun... bana cinsiyetçi deyip gelmiş hala bekelenti bilmem ne diyosun sana sordugum soruyu cevapla madem bi erkek lezbiyen ilişkilerden kadına daha fazlasını veremiyorsa o zaman bu tür ilişkilerin normali lezbiyen ilişkiler olurdu ama neden öyle değil? ve eşcinsellik psikolojik bi sorun değil demişsin bana göre bi hastalık
- +1 yıl
Sen hiç merak etme, kadın kadına girilen bir ilişkide iki tarafın da orgazm olmadan kalkması mümkün değildir. Oysa hetero ilişkilerde erkek kadının orgazm olup olmadığını anlamaz bile bazen. Daha orgazmın ne olduğunu bilmeyen heteroseksüel kadınlar var. Sen lezbiyen bir kadını bir erkekle aynı yatağa sokmaya çalışırsan anca kusturursun, anlatabildim mi?
Psikolojik bir hastalık değil, sana göre öyle olup olmaması da hiç önemli değil, zira bu konuda ne bilgin var, ne eğitimin. hoşça kal.
Cevap sahibi+1 yılpuufff 10 yaşındaki bi çocuk tecavüze ugrayıp psikolojik destek vs vs görmediğinde büyüyünce gidip eşcinsel olabiliyosa yada küçükken tacizdi vb gibi olaylar yaşayan biri büyüyünce eşcinsel oluyosa o zaman o bi hastalıktır neden normal insanlarda böyle bişey olmuyoda gidip bu tür şeyler yaşamış küçükken travmalar yaşamış biri eşcinsel oluyo ve son olarak senin nekadar eğitimin varki bana eğitimin yok diyorsun ?
- +1 yıl
Psikoloğumdur belki. atıp tutmadan önce iyi düşün, tart. dediklerin yıllardır söylediğiniz saçma savunmalar.tecavüze uğradı diye insan nasıl eşcinsel olur. aslında sizin de mantığınız almıyor da savunma yapmak için her yol mübah. benim tanıdığım eşcinsellerin hiç birinin böyle bir geçmişi yok. artık şu normal ve anormal kavramlarını da bırakın. zira o da eskidi.
Cevap sahibi+1 yılbirincisi senin tercüman oldugunu biliyorum tabi yalan söylemiyorsan 2.si eşcinselliğin normal oldugunu savunmanıda anlıyorum nede olsa eşcinselsin eşcinsellik normalmi sorusunu sana sormak bi beşiktaşlıya beşiktaşmı iyi yoksa diğer takımmı demek gibi bişey oluyo sana normal gelebilir ama türkiyede yaşıyosun eger eşcinsellik normal bişey olsaydı türkiyede eşcinseller evlenebilirdi demekki normal değilki sizin evlenme hakkınız yok gidin amsterdamda yaşayın ve eşcinsellik karar değil hastalıktır
- +1 yıl
Birincisi eşcinsel evlilik sadece hollandada yok bana klasik klasik atarlanma. madem normal değil neden beş yüzün üzerinde hayvan cinsinde de var eşcinsellik mesela? onlar da mı tecavüze uğramışlar? psikoloji eğitimi almış çift dilli bir tercümanımdır belki.Senin hollanda ve normallik-anormallik argümanlarından konuya ne kadar hakim olduğun belli oluyor. hastalık diye de kanaat getirdi hocamız. dünya sağlık örgütü boşuna çalışıp yanlış karar vermiş. sağol gizli kullanıcı. hadi ben daha yazmıyorm
Cevap sahibi+1 yılpuff eşcinsel hayvanlarmış hiç bi canlı nedensiz yere böyle bi duruma gelmiyo örneğin bazı tür kertenkeleler de erkek olmadıgı için bazı dişi kadınlar erkek görevi yapıp diğer dişileri etkiliyo bununda sebebi yumurtlamayı saglamak için yani anlıycan gereksiz yere zevk için gidip eşcinsel olmuyo burda cahil cahil konuşma ve dünya saglık örgütü hastalık olarak kabul etip etmemesi farketmez bazı psikologlar hastalık degıl der bazıları hastalık der ve psikolojik egitim alsan tercüman olmazdın?
Cevap sahibi+1 yılben gidip bi fenerbahceliye sorsam fenerbahce şike yapıyomu diye onun evet deme olasılıgı nekadar düşükse senin gibi bi eşcinselin bunun bi hastalık oldugunu kabul etmesi okadar düşük bi olasılık ve ben psikolog olmayabilirim ama kactane makale var kac psikolog bunu hastalık olarak görüyo bi internette arastır...
Cevap sahibi+1 yılve şunuda eklemek isterim dünya saglık örgütü eşcinsellik hastalık değildir demiyo eşcinselliği uluslar arası hastalıklar sınıflandırmasından 1 ocak 1993 tarihinde cıkarıyo...
Soran+1 yılevet sağlık problemi olsa reçetesi yok özgür ve eşit olmalıyız seçimlerde ...
- +1 yıl
Hastalık diyor, nerede tedavisi?normal değil diyor,doğada beş yüz türde niye var?Tecavüzden oluyor diyor,eşcinsel aktivistiyim ben,yüzlerce eşcinsel tanırım,birinin böyle hikayesi yok.Bunların cevabını vermiyor, farklı farklı yerlerden vuruyor.bari vikipedia filan okuyun yahu.daha da yazmıyorum, bu kadar imla hatası yapan biriyle tartışmak zaten manasız,eşcinselliğe bok atacağına Türkçe yazmayı öğren. bundan sonra yazdığın her şeye "he." diyecem.kus hadi kinini.
Cevap sahibi+1 yılcevabını veriyorumda okumuyosun o 500 tür dediğin zevk için eşcinsel olmuyo üremelerini saglayabilmek için oluyolar altta yazdıgım kertenkeleleri okursan bunu anlardın... 2.olarak senin tanıdıgın insanlara sen sordunmu tecavüze ugradınızmı yada küçükken biri taciz ettimi diye vs vs tek tek sordunmu? ve sana senin sorunla yanıt veriyorum madem hastalık değil neden dogada gereksiz yere zevk için eşcinsel olan hayvan yok ? buna yanıt ver öyle konus ama plak gibi aynılarını tekrarlayıp duruyosun
- +1 yıl
Penguenler,siyah kuğular,martılar?Hepsi üremek için?Kimse kendisini eşcinsel yapan şeyler için psikologa gitmiyor, bu toplumun homofobisi eşcinselleri hasta eden şey.Sen nerden biliyorsun tecavüze uğrandığını?Ben yüzlerce eşcinselden bahsediyorum, sen tüm eşcinsellerden. sen nerden biliyorsun tecavüze ugranarak öyle olunduğunu?kaldı ki burada ben varım örnek, ya da kız arkadaşım var.tecavüze uğramadık,aile ilişkilerimiz de hep mükemmel olmuştur? sana ayrılan sürenin sonuna geldik. Selametle.
Cevap sahibi+1 yılBilimadamlarının gördükleri karşısında soluğu kesiliyor. Öğrenciler şaşkınlıkla birbirlerine bakıyorlar. Kimse gördüğünü gerçekten tanımlamak istemiyor. Dişi bir maymun bacaklarını diğer bir dişinin beline dolayıp klitoristini diğerininkine sürterken zevk çığlıklar atıyor. Araştırmacı açıklamaya başlıyor: Bu bir tür tanışma ya da barış/uzlaşma davranışıdır. Belki de besin değiş tokuş hareketi; ama bu kesinlikle seks değil. Kesinlikle lezbiyen bir seks değil.
Altı iriboynuzlu yaban koyunu erke
Soran+1 yılYA ARKADAŞLAR BENDE EŞ CİNSELİM VE BÖYLE Bİ TECAVÜZ OLAYI İLE KARŞILAŞMADIM SORUN BUYSA HER TECAVÜZE UĞRAYAN EŞCİNSELMİ OLUYOR BRADPİTTEMİ TECAVÜZE UĞRADI ERKEKLERDEMİ TECAVÜZE UĞRAYIP KENDİLERİNE HEM CİNSLERİNİ SEÇİYORLAR
Cevap sahibi+1 yılAltı iriboynuzlu yaban koyunu erkeği bir araya gelip birbirlerine sürtünüp, burunları ile birbirlerini dürtüyorlar ve birbirlerinin üzerine çıkıyorlar. Biyolog bunu “Agreseksüel bir davranış” olarak açıklıyor: sadece dominantlık sağlama yöntemi
Cevap sahibi+1 yılHayvanat bahçesindeki penguenlerden biri diğerine yaklaşıp uysal bir şekilde eğiliyor. Kuşlar neredeyse birbirinin aynısı ve ziyaretçiler hangisinin dişi ya da erkek olduğunu nasıl anlaşıldığını soruyorlar. “Davranışlarından anlayabiliriz” diyor araştırmacı. “Eric, Dora’ya kur yapıyor.” Daha sonra bakıcı Eric’in yumurtladığı haberini veriyor
Cevap sahibi+1 yılPek çok tür henüz hiçbir şekilde seks yaparken görülmedi. Siyah sırtlı flamebackl er (?) şimdiye kadar sadece erkek erkeğe çiftleşirken gözlemlenmesine rağmen yavrularını köşedeki marketten almadıkları kesin. bunları alıntı yaptım bi kitaptan yani hiç biri nedensiz yere eşcinsellik yapmıyo ve son olarak ve psikolojik bi sorun olmasa herkes eşcinsel olurdu neden bukadar sayınız az? bana göre bi hastalık 1 kilo soğandan elbet bi 2 tane çürük çıkar ve bana göre siz o çürüksünüz
Cevap sahibi+1 yılbunları okuduktan sonra gelip hala 500 hayvan filan dersen sana gülmekten baska bişey diyemem vede her tecavüze ugrayan eşcinsel oluyo demedim tecavüze uğreyıp eşcinsel olan insanlardamı seçimleriyle eşcinsel oldu demek istedim ve bana göre eşcinsellik hastalık dediğimde bunu kaldıramayıp hala burda bişeyler kanıtlamaya çalışan arkadaşa bol şans umarım bi psikoloğa gözükürsün
+1 yılAkrabalar,bence asla ilişki yaşanacak sınıfın içerisinde yer almamalı.Kaldı ki sizin birinci dereceden yakınız.Bence duyulmadan vazgecin.
Başka insan mı yok?
Kişisel tercihlere saygı duyarım.Sonuçta bu sizi bağlar.022 Yorumla
Soran+1 yılya ne biliyim şans mıdır nedir ona aşık oldum galiba gözüm onadn başkasını görmüyor
- +1 yıl
Valla cinsel tercih bi nebze de,akrabalar işin içine girince sarpa sarar.Hem siz tehlikedesiniz hemde teyze kızı.Aileler bu durum duyulursa ,çok sert davranırlar.
yapmamanızı yineliyorum şiddetle.
Soran+1 yılbilmiyorum ya beni alsın ya ben onu alıyım içime dayanamıyorum onu gördükçe
- +1 yıl
Ya size şöyle diyim o sizin kardeşiniz gibi.Annenizin kardeşinin kızı.
Ben öyle birşeyi düşünmek bir yana hayal bile edemezdim.Bir psikologtan yardım alın ve bu sevdadan vazgeçin bir an önce.
Soran+1 yılya teyze kızını teyze oğlu sevse problem yok ama ben sevince mi suç anlamdım
- +1 yıl
Her sülale böyle değildir ama.
O dediğiniz genelde doğuda oluyor ve genelde çocukları sakat doğuyor.
Artık herkes bilinçlendi ve neredeyse %80 akrabalık ilişkilerinden herkes uzak duruyor veya durmaya çalışıyor.
Suç sizde değil,seçiminiz yanlış.düzeltmeniz gerek o kadar.
Soran+1 yılben onu istiyorum başka çaresi yok durudramıyorum kendii
- +1 yıl
Psikologdan yardım alın bence.yoksa başınız belaya girecek.Kendinizi düşünmüyorsanız onu düşünün. :/
Soran+1 yılsiz bi kıza ne hissederseniz bende onu hissediyorum işte yanlış nerde
- +1 yıl
Benim kız arkadaşım akrabam değil ki :S
Soran+1 yılduygu açısından sordum
- +1 yıl
Duygusal açıdan her erkeğin hissettiği şeyleri hissediyorum ve seviyorum,birlikte de oluyoruz.
Soran+1 yılbence olmuyorsun dur olsan beni anlarsın
- +1 yıl
Geçen c.tesi birlikte olduk,yalan mı söyleyeceğim?
Ama bir akrabam ile bu durumu yaşama düşüncesi bile midemi kaldırmaya yetiyor. - +1 yıl
Kişisel tercihler bu baskınlığın hangi yönde ilerleyeceğini belirler ama.
Mesela erkek birisinin kızlardan uzaklaşıp,erkeklerle olmak istemesi.Sonuçta kişi kendi terchini isteyerek yapmıştır. - +1 yıl
Hayır burada toplumun geneli gibi düşünüyorsunuz. Eşcinsellik doğuştan var olan bir şeydir ve tercih edilerek oluşturulmaz. Zaten tercih edilseydi herkes heteroseksüel olurdu, zira kimse böyle yaşamayı tercih etmez. Eşcinselliğe yaklaşımın böyle olduğu bir toplumda eşcinselliğin tercih edilmesi söz konusu bile olamaz. Siz nasıl kadınları tercih etmediyseniz ya da ben kadınlarla ilişki kuracağım, onlara aşık olacağım demediyseniz;işte eşcinsellik de heteroseksüellik kadar doğuştan ve bir yönelim.
- +1 yıl
Katılmıyorum.Ergenlik döneminde kişiler hormonsal dengesi ve eğilimleriyle eşcinsel mi,biseksüel mi ne olacağını belirler.Ergenlik dönemi bir dönüm noktasıdır.
- +1 yıl
dediğiniz kısmen doğru ama bu yönelim bir erkeğin "ben erkeklerden hoşlanayım" demesi ile ortaya çıkmıyor. Cinsel yönelimin fark edilmesi, eğilimlerin fark edilmesi ama tercih değil. Sizin dediğiniz de aynı anlama çıkıyor sadece farklı niteliyorsunuz. bugün kahve yerine çay içmek tercih edilebilir mesela, ama ben kadınlardan hoşlanayım bugün denmez yani. zira kimi bilimsel çalışmalar 3 yaşına kadar indiriyor bu eğilimin oluşma yaşını.
- +1 yıl
Aslında ben bu konuyu araştırmıştım sırf meraktan.
Bulduklarım ise anne ve babadan alınan DNA'lara kadar gitsede,ergenlik öncesi gelişemeyen bir organ veya vücudun bölgesi yüzünden beyin farklı düşünmeye başlıyor.Mesela cinsel organı kücük bir ergen erkek,gelecek korkusu yüzünden kendisine kadın rolü biçerek hormonlarına yön veriyor.Yani kurduğu hayallerle,hormonsal dengesini yeniden düzenliyor ve farklı eğilimler başlıyor.
Ama o ergen kişilik yeterli veya büyük bir cinsel organa sahip olsaydı? - +1 yıl
Eşcinsellik tercih değildir, ama eşcinsel ilişki yaşamak bir tercihtir.
eşcinsel olunmaz eşcinsel doğulur eş cinsel bir tercih değildir canım bndan korkmada grk yok bnce zamanla ailen anlar dicem ama bunu yaşayan anlar bnce
04 Yorumla
Soran+1 yılsende mi bendensin
Soran+1 yılhım
+1 yıllink
Aklıma bu geldi :)44 Yorumla- +1 yıl
+larım
Soran+1 yıldalgamı geçiyon sen benim duygularımla
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Ya bari başka kadın bul. Teyzenin kızı ne olaki. Alay geçtiğim yok ama sen yine de akrabalarına ilgi duyma :)
Özür dilerim.
+1 yılBelkide senin hissettiklerin farklı duygulardır , bunun eşcinsel duygular olduğuna emin misin.Onu arzulayıp , birlikte bişeyler yapmak istiyomusun gerçekten ?
016 Yorumla
Soran+1 yılevet onun kısa şortlu gördüğümde evin içinde bide spor atlet içindeki gögüsleri görünce ben kendimi tutaıyorum sanki farklı bier bedene bürünüyorum anlayamadım offfffff
- +1 yıl
bi erkekle birlikte olmak hayalini kurdun mu peki , yada bi erkeğe o denli yakınlaştın mı ?
Soran+1 yılevet hayal ettim ama tiksinmekten başka işe yaramadı
- +1 yıl
Belkde hayalden öteye geçmen gerek.Bi kez dene.Güvendiğin bir erkek yok mu , bunu sır olarak saklayacak.Aynı zamanda senin gözünde hoş çocuk diyeceğin biri ?
Soran+1 yıldenedim aslında ama faydası olmadı benden hoşlanan erkek bana yakınlaşmasına izin verdim ama ne çare yok tık yok
- +1 yıl
Yakınlaşmanın usülünü bilememiştir.Sende tabi bunu saplantı yapmışsındır.ön yargılarını bi kenara atsan , aşarsın bu durumu.
- +1 yıl
Niye zoruna gidiyor ki ? Küçümsedim mi ? hor mu gördüm ?
- +1 yıl
Evet, tıbben elli yıl önce kabul görmüş bir yönelimi hor gördün. Tıbbi açıklamaları küçümsedin, insanların yıllarca okuyup edindikleri uzmanlığın kıymetini bilmemek de bence aynı şekilde bir küçük görme. Hangi bilimsel dayanakla böyle bir tavsiye veriyorsun diye sordum ayrıca, cevap bu değil.
- +1 yıl
Bilimi falan at bi kenara,bu dogaya aykiri degil mi ? neden bunu meşrulaştiriyosun ki ? illa dayanacak bisey ariyorsan , inanclara bakmalisin.
- +1 yıl
Bu gibi bir konuyu bilimden ayrı irdeliyorsanız konu kapanmıştır zaten de ben konuyu nasıl ele aldığınızla ilgilenmiyorum. Birine tavsiye verirken, nasıl bu kadar bireysel hareket edebiliyorsunuz böyle bir konuda diyorum ve verdiğiniz tavsiyenin dayanağını soruyorum. Zira insanlar bu konuda konuşmak/tavsiye vermek için yıllarca eğitim alıyor.
- +1 yıl
Egitim aliyorlar oyle mi ? o zaman burdaki herkesi psikologa gonderelim,biz niye boyle bir platformun varligina ihtiyac duyuyoruz ? Sende bu durumun icinde olabilirsin ama bunu neden normallestiriyosun ki ? kabul et ki bu normal degil,ha ama insan olarak saygimiz var tabii.
- +1 yıl
Böyle bir platformun varlığına insanların yönelimini aşağılayalım, insanları hasta ilan edelim diye ihtiyaç duymuyoruz.normallik anormallik konusunu tartışmıyorum bile. doğada beş yüzün üzerinde hayvan cinsinde de eşcinsellik var zira. biraz bunları araştırın. içgüdüsel mi yoksa bir seçim mi sonra konuşalım.
- +1 yıl
seçim mi ? insanın karşı cinse değil de kendi cinsine duygusal ve seksüel duygular beslemesi nasıl bir seçimm ? bu hormonal bir bozukluktan başka bişey değil.Hiç bir görüş aksine iddia edemezde...
- +1 yıl
Bilimin canı cehenneme , esas bunu ilet.
+1 yılYalnız kaldığınızda şakayla üstüne atla, eğerki g*tünü başını elliyorsa saldır ölmezsin yada ne biliyim hamile kalma riskin sıfır..
013 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsunda bunu nasıl yaparım nasıl yüzüne bakarım
- +1 yıl
bak kızım sana üstüne atla derken güreşirmişsiniz gibi atla s*kecekmiş gibi atla demedim ;) aklını kullanyastık kavgası olabilir o seni elliyorsa gözlerine bak öpmekle başla merak etme terslerle kimseye gidipte bu kız böyle böyle demez yani
Soran+1 yılben onu duştayken basıyım yardım amaclı ne tepki vereceğini orda ölçerim
- +1 yıl
olmaz utanır senden hemen uzaklaşmanı bekler odada yalnız kalamazmısınız.. dersinki hadi güreşelim bakalım kim yenecek.. atarsın yatağa üstünden kalkmazsın gözlerine manalı bakarsın çıkar bişeyler mutlaka ama sen bilirsin banyo işi biraz sabunlu geliyor bana..
Soran+1 yılbu akşam deneyecem anlamlı bakış atıcam eğer tepki verirse ne yapmalıyım dudklarına mı sarılsam
- +1 yıl
kapının kilitli olduğundan emin ol (aile varsa evde yanlış olmasın) ateşli müzkleri aç verirse tepki dudaklarını em sonra beline sarıl oda devam ederse ki eminim eder, penyesini yavaş yavaş kaldır sonra kendi penyeni çıkar içinde südyen olsun mutlaka öpeyi fazla uzatmadan çırıl çıplak yaparsan kör noktaya vardın demektir saatlerce hatta hergün emişirsimiz ;)
Soran+1 yılyapıcam biraz dah gaz verirsen bilemiyorum of ne kdar çok arzuladım şimdi canım istedi
- +1 yıl
jennifer lopezin "dance again"ini aç sexy kadın o manyak söylüyo hot girl yea baby :D
Soran+1 yılevet süperler biliyom layd gagada süper nicki minajda süper popo var of
- +1 yıl
Detayları benle paylaşırsan sevinirim meraktan ;) öp onu parçalaaa onuu babyy ;*
Soran+1 yılbi olsun da tabi bedeninin heryerini okşuyucam
- +1 yıl
şimdiden başla ateşli vidioları şarkıları dinlemeye ama boşalma sonra şevkin kırılır yanına bile oturamazsın :)
Soran+1 yılevet
+1 yılistanbula yerleş orada istemediğin kadar çıkar ben izmirdeyim mesela burda bile lezbiyenlerin takıldığı 3 mekan biliyorum tercihe saygım her zaman vardır
01 Yorumla
+1 yılSen farklı düşündüğün için onun normal davranışları sana farklı geliyordur belkide...
ve eşcinsel olduğuna emin misin Allah hideyet nasip etsn01 Yorumla
Soran+1 yıleminim ve yapılıcak bişey yok
sen şakasına takıl ona onunda içinde varsa kendiliğinden gelişecek bir anınız olabilir.
013 Yorumla
Soran+1 yılama ben onu ellemek istiyorum öyle dürtüler gelişiyorki dokunmak hissetymek istiyorum
Soran+1 yılya kızın öyle bir vucudu varki taş gibi derler ya erkekler aynen öyle kudurtıyor
Soran+1 yılkız olsan olurum ve sana rüya gibi bi gece yaşatmayada gelirim ama erkek olarak geldiğin için dünyya kaybettin
Soran+1 yılbende kkız olsan olur dedim ama değilsn olsan hayal bile edemezsin alacağın zevki
Soran+1 yılgerçekten bulurmusun
Soran+1 yılbu olmaz izleyemezsin ama anlatırım
olabilir. ama bence escinsellere sahip cikan dernekler var tr de onlar ile konussan daha iyi olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılderneğe ihtiytacım yok beni, anlayan aile ve eş cinsel eş lazım
+1 yılBuradaki yobazlara aldırma öncelikle. Korku konusunda psikolog yardımı alabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet doktor yardımı aldım ama bunun psikoloj,ik değil bedensel çekim ve istek ,arzulardan olan çekimle haz hissetmemden kaynaklandığını söyledi hatta bi ara bayan doktoruma da sulandım diyebilirim
- +1 yıl
Eşcinselliğin konusunda yardım demedim zaten, öğrenmelerinden korkuyorum yazmışsın. O korkunun önüne geçmen konusunda yardım alabilirsin dedim. Yoksa eşcinselsen eşcinselsindir, utanılacak veya kendini değiştirmeni gerektirecek bir durum yok bunda.
+1 yılGizli yaşamak zorundasın malesef.Toplumdaki 10 kişiden 9 unun yobaz olduğu düşünülürse
06 Yorumla
Soran+1 yılama nereye kadar ve beni bu şekilde sevecek bayanı bulmakta zor
- +1 yıl
Yoo lezler çok var Taksimde falan
Soran+1 yıldalgamı geçiyon
- +1 yıl
Bunu dediğin için cevaplamıcam daha fazla.İnsanlık ediyoruz dalga mı geçiYON hemen.
Soran+1 yılhayır taksimde genel evemi gideyim diyorsun anlamdım muhafazakar ailede yaşıyorum diyorum sana
- +1 yıl
Taksimde insanlar lezbiyenliklerini özgürce yaşarlar.Barlara cafelere takıl bulurlar seni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılLez pornsu izlemeye calıs onunla tepkısıne bak sonra hayal gucunle davran ıste :)
00 Yorumlabilmem onda da var bir gariplik galiba. olabilir. sor.
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşcinsel olman problem değil de enseste ilgi duyman vahim bir durum olsa gerek.
00 YorumlaBence arkadaş gibi danış ona ben eşcinselim de belki oda bişilerde yardım eder sana :D
00 Yorumla
+1 yılNe günlere kaldık Yarabbi..
21 Yorumla
Soran+1 yılbende istemzdim ama napıyım oluyo canım
teklif et dırek belkı kabul eder :)
02 Yorumla
Soran+1 yıleder mi ki ama onun erkek arakadaşı var
Anlasmali evlilik yapabilirsin kimsede anlamaz
10 Yorumla
+1 yılsonunu hayırlı görmüyorum..
10 Yorumlasizin suyunuz ısınmış bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu ya...
valla durumunuz karışık bkz.haydar hoca...
00 YorumlaYa bi gidin ya
10 Yorumla
+1 yılhoşlanıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit bi psikoloğa
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi