Gay olmaktan korkuyorum?

Merhaba ben 21 yaşındayım , küçüklükten beri obsesyonlarım var ayrıca dikat dağınıklığımda var yıllarca anti depresan aldım son 3 yıldır kullanmıyorum , ben netflixte bir dizi izlemiştim bob diye bir kişi vardı 50 yaşlı komik bir abi buna kötü davranan arkadaşı var ve bunların aileleri var her iksidie eşe sahip ama bir bölümde şok olcağım bir sahne ikisi birden kavga ederken bobun peruğu düşüyor kötü davranan arkadaşıda bunu öpüyor ve ben şok oldum tiksinmeye başladım adam 50 yaşında biseksürl olduğunu yeni anlamış ve bende korkmaya başladım obsesyonlarım başladı hatta kendime ispatlamak için erkek fotosuna bakıyorum penisim kalkmaz erkelere diye korkumu yenmek için arada böyle aklıma takıntılar geliyor , sonra artık herhangi erkek fotsu görünce göğsüm sıkışıyor panik atak gibi acaba penisim kalkcakmı felan günlerce takıntılarımdevam etti hala ediyor kendime ispatlamak için yine bakınca birden hafif hareketlenme oldu dahada korktum acaba kendimi şartladığım için mi hafif kalkmış gibi oldu psikolojik olarak kalkmış gibi oldu sizce korkacağım birşey var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Not : belirtmek isterim kadınlara bakınca şaha bile kalkıyor mast yaparken bir çekici kadına karşı zevke gelebiliyorm
Gay olmaktan korkuyorum?