gerçekten sevdiğiniz kızla evlilik öncesi ilişkiye girmek istermisiniz.. burdan okuduğum çoğu soruda herkes sevdiğine ilişki esnasında nasıl davranacağını sormuş normal mi bu
Cevabın nedir?
+1 yılŞu sevdiğime kıyamam diyenlerin iç yüzlerini görmeyi ne çok isterdim...
Arkadaşım, kadın erkek farketmez, her insan sevdiğini arzular... Elbette sevgilimle sevişmek isterim, bunu neden istemeyeyim veya bunu istemem neden yadırgansın...
Sevgilimin bakire olmasını istemem, bakireyse de bunu önemsemiyor olmasını beklerim... Çünkü evlilik düşünmediğim biriyle sevgili olmam, sevişmediğim biriyle de evlenmem...56 Yorumla- +1 yıl
Bak eğer bir erkeğin bakirliği eşine ait olsaydı, bir kızın bekaretinin de kocasına ait olmasını kabul ederdim... Adam senden önce onlarca kızın gelinlik düşlerini çalsın, hayallerini yıksın, sonra gelsin ben bakire kız istiyorum desin, sen de bunu kabul et...
Afferin sana... - +1 yıl
Aklı belden aşağıya çalışmayan, ne istediğini bilen bir erkek.. Gözlerim yaşardı yeminle :)
- +1 yıl
Dünyalı, ben uzaylıyım ondandır :D
@Soran Kızların kirlendiği yok, erkekler kirleniyor, erkeklere güven azalıyor, erkekler asıl vasfını yitiriyor... Yani uzun lafın kısası, erkek olmanın pek de bir kıymeti kalmadı...
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kizin 2o 25 yilda korudugu namusunu evlenmeden once 1 saniyede bozamam..
136 Yorumla- +1 yıl
Ben tsk ederim ederim. .
- +1 yıl
0 dır o , o değil
- +1 yıl
işsiz adam :)
- +1 yıl
aferin len.
cogu erkek derkı ben evlencegım ınsana zarar veremem napcaksam baskasıyla yaparım bu salak aptal erkegın danıskası yaa .cıddı manda sınırlenyrm bunu duyunca zaten baskasyla yaparak en buyuk zararı vermıs oluyrsun be adam ..sevnce hıcbrsey gozun gormuyr ama karsındakını tanıman guvenmen lazım
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiyamam falan hikaye bence en ii arkadasim lise ikideydik sevgilisi hamile birakti evlenmek zorunda kaldilar
26 Yorumla- +1 yıl
Yok yok, kıyamazlar...
Cevap sahibi+1 yılbi kız bir erkekle bir sene boyunca buluscak ve hicbisey yapmicaklar olemi inanmam
Cevap sahibi+1 yılvay be oyleleride varmis demekki ama cok az heralde
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
ya şuraya yorum yapan erkekler ne kadar komik...sanki sevdikleri kızı severken, seksi de uzaylı başka yaratıklarla mı yapıyor? kızların günahına girme falan derken, bakire olmayanla sonuna kadar doymaca, sevdiğimle evlenene kadar bekleyeyim. sonra o kızı başka kızlarla yatarak aldatıp "napim seni seviyorum senle yatamam" ya da "sen evlenmeden benle yatmıyosun" diyip aldatalımmı :)))
27 Yorumla- +1 yıl
zorunda değiliz ama illa olacaktır...illa bir gecelik te olsa kaçamak yapılacaktır... erkek sonrasında hiç pişman olamayacak dimi bu kaçak ilişkide aldatıyorum demeyecekmi? diyecek.. madem sevgi var aşk var sadakat bağlılık var da seks neden olmuyo sevince bunu kimse açıklayamıyor? neden bekaretini kaybetmiş kızla yapmak helal de seksi , sevdiğini sen saklıyosun ayrılınca başkası yatıyor onla...yani saçmalık bence
- +1 yıl
burada konu seksin neden sevilen insanla değilde sevilmeyen insanla yapıldığı bence...eğer siz sevdiğinizle sekste zevk alma konusunda imtina edip, sevmedikleriniz ya da diğer kadınlar diye tabir ettiklerinizle seks yaparsanız hayatınızda diğer kadınları aşşağılanmış seks objesi olarak görüyorsunuz demektir ki bunun da hayatın anlamı ya da insana saygı gibi bir soyut kavram olmadığı açıktır...
elbette insan sevdiğiyle birlikte olmak ister onu arzular beğenir çekici bulur vs... ama seviyorsa onunla evlenmeden bir birliktelik düşünmez. bu istemediği için değil onu düşündüğü için onu sevdiği için incinmesini istemediği içindir. çünkü dünyanın binbir türlü hali var kızı kirletmiş olacak hadi bir aksilik oldu garantisi mi var evleneceğinin ?
14 Yorumla- +1 yıl
seks yapıp doymak bir ihtiyac olabilir ama sevgili olduğum ya da bir birliktelik içinde olduğum insana ve kendime olan saygımı yitirmekten korkarım. sonuçta insanız biz ve uçkurdan ibaret değil yaşantımız...Büyük konuşmak istemem ama bir birlikteliğim varsa ve ihtiyac duysam bile karşımdaki en reddedilmez kadın olsa da kendime olan saygım onu reddettirir bir şekilde.
Her erkek kendini tutamaz eğer kızın gönlü varsa. Birbirimizi kandırmayalım beyler. Ama gerçekten sevdiğim kızla evleneceksem biraz daha beklerim. Eğer ortam oluşur ve o da isterse, iste o zaman ne olur bilemem
14 YorumlaBen girmek istemem , evleneceksek zaten giricez acelemiz ne ? Yok evlenmeyeceksek kızı neden kirleteyim ?
41 Yorumlaasla öyle birşey yapmam. bırak ilişkiye girmeyi cinselliği konuşmam dahi. eşim olacak kişiye bu iğrençliği yapamam. yapamayız.
11 Yorumlaevlendikten sonra yaşanması gereken şeyler vardır bence ben o kadar ileri gidemezdim heralde
13 Yorumlaben şahsen istemem hiç sevdiğim bir kıza o gözle bakmayı bırak aklımdan nasıl olurdu gibisinden düşünce bile geçmedi bence kızları bekareti kutsal olmalı ve evlendiği adama saklamalı.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşık olduğunda beklemeyide öreniyosun ama seversen... s... s... sevilirsin sözü doğru kıyamadım evlenmeyi bekleidm kismet de olmadı onunla evlenmek neyse
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsevince kendinden çok sevdiğini düşünüyosun sevdik de ne oldu şımardı zamanla aldattı neyse hayat işte
Cevap sahibi+1 yılsalla umrumda değil ...
sendemi buralara glyon ayıpcı :) yahu sevdğine yan gözle bakrmı insna kanı bozuk olmsı lazm ancak evlnmeden öyle sylri duşnmk için
11 Yorumla
+1 yılBirincisi kardeşim.. Sevdiğim kıza ben dokunamam kii.. kıyamam evlenince heycanımı nasıl kontrol etcem bilemiorm yanii i.!
13 Yorumla- +1 yıl
Nasip kısmet bu işler ya :) Teşekkür ederim :)
sanmam çok geniş olanlar ola bilir gerçek düşünen sevgilisini zora sokmaz sevgili olmasa da yapmamak lazım insanların günahına girilmemesi lazım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik demeyelim şuna bütün olma mutlu bir hayat felan denilsin kalıplara sığmayı ayrıştırılmayı hiç sevmiyorum son anda versem de kararlarıma hep güvenirim ve o da güveniyorsa kendini yanımda güvende hissediyorsa seviyorsak birbirimizi evet kime neyi kanıtlıyoruz ki evlilik kelimeside neymiş be:) bu arada acelem hiç yok tek olsun hep olsun.
10 Yorumlaevet girmk isterm evlenmedeen yapmk daha tatlı olur :p
13 Yorumlaevlilik öncesi ilişki olmaz
olanlarda sonradan çok pişman olurlar
bazı özelleri özel günlere ve eşine saklamalılar dimi11 Yorumlaeğer evleneceksem yapmam heycanı kaçar eğer flörtse sadece bakireyse yapmam
11 Yorumla
+1 yılevlenmeden önce ilişkiye girmem gerdek heyecanı başkadır
17 Yorumla- +1 yıl
beklediğin cevap buydu heralde gelir gelmez respondladın
- +1 yıl
en iyi yapmamışsın ne değeri kaldıki yürü git !
- +1 yıl
espridende anlamıyorsun ya sensin manyak
yokk bende evlenmeden karşıyım ikisinin yeri ayrıdır yani sevmek ve o iş çok farklı şeyler
11 Yorumlagerçekten amacım evlilik olduktan sonra onunla yaşamayıpta kiminle yaşıycam?
12 Yorumla
+1 yılen güzel olanı bence gerdek yani ilk gece her sey tama anlamı ile özel olmalı
111 Yorumla- +1 yıl
:) yani hatta o konuda biraz daha katı olarak belki ilk öpüşme bile o geceye kalmalı
- +1 yıl
ama öpüşme herseyin bası yani o oldu mu devamı er ya da gec gelmez mi :)
- +1 yıl
o zmn sorun yok :) ama ilk gece hayalleri olur sanırım ona yasak yok değil mi :)
- +1 yıl
valla ben ilk gece söle giyin diye tavsiyede bulunurum kesin ama tabi zamanı gelince :)
- +1 yıl
ewet ya da düğüne yakın :)
+1 yılben girmedim girmemde 6 senelik ilişkimde bile bunu yapmaya kalkmadım
12 Yorumla- +1 yıl
evet öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılistemez, istememeli..dünyanın bin türlü hali var,evlenmeden ya ölürsem ya bişey olursa kız yüzüstü kalmış gibi olur diye düşünür gene de istemez.Mahalle aralarında '''erkeğin ziki sevdiğine kalkmaz'' da denilebiliyor bu duruma.
11 Yorumlaerken adımlar herzaman üzer
21 Yorumlaben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım
24 Yorumla
+1 yılay evetttttttttttttttttttttt
19 Yorumla- +1 yıl
girerim tabikide deneyimsiz kız istemem
alt taraflarıda görmek lazım malum bir ömür boyu onlarla sevişcez - +1 yıl
bende bulsun ben öğretirim evlenmeyi beklemeye gerek yok
- +1 yıl
öyle bir patlatırım ki yıllarca koruduğu zarı elinden alırım şıllık gibi sokağa atarım nihahahaha
ben böyle bir adamım - +1 yıl
aayyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
girme aksilik cıkıp evlenemeyeceğini de düşün
10 YorumlagereK yoK bence...
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanı. Vr
10 Yorumlao istediği zaman
10 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğiniz kişiyle evlilik öncesi ilişkiye girmek ister misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım