Buradaki arkadaşların bazıları eğer evlenmeden önce verirsen evlenmez seninle dediler siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSeks dışında ne paylaşıyorsunuz eğer ortak alanınız genişse zamanınızı ona harcayın ortak aktivite yoksa zaten ilişki sorunludur. Seks evlenince olmasa ben şöyle düşünürüm. Yemekten önce tatlıyı yedim iştahım kapandı 🙂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce verdi diye evlenmekten vazgeçen erkek adidir, şerefsizdir. Evlenmeden seks yapılabilir, sonrasında ilişki başka nedenlerle bitebilir, evliliğe kadar devam etmeyebilir; "kadınlar ilk seks yaptıkları erkekle evlenmek zorundadır" veya "evlenmeden seks yapmalılar" diye bir düşüncem yok. Ancak, evlenmeden seks yapan kadını değersiz görüp sırf bu nedenle evlenmekten vazgeçecek erkeğe de diyecek bir şey bulamıyorum. Bu karakterdeki erkeklerden uzak durun. Kadının değeri, bekaretiyle ölçülmez, bu geri kafalılıktır, ve geri kafalı kadın da, erkek de çok. Evlenmeden seks yaparsanız ve o kişiyle evlenmezseniz, sonradan karşınıza çıkacak bir eş adayı da sizi bakire olmadığınız gerekçesiyle eş olarak almak istemezse size değil, bekaretinize değer veriyordur, onu da hayatınızdan çıkarın. Bekareti umursamayacak, önemsemeyecek, size siz olduğunuz için değer verecek erkeklerle görüşün, ilişki kurun.
14 Yorumla
Soran+1 yılHarika çok güzel yazdınız yüreğinize sağlık en iyi görüş seçeceğim 🥰🥰🥰
- +1 yıl
teşekkürleeerrr 🙂
- +1 yıl
takip ettiğin için de teşekkürler 🙂
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılşöyle diyim seks diye direten erkek evlenmez onun amacı zaten sekstir. hevesi bitene kadar yatar. evlenmek isteyen zaten evlenince yapacaksa neden seks diye tuttursun. ben hiç görmedim nadirdir
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazdınız
- +1 yıl
genelde böyle oluyor. isterse ilki olsun bir şey değişmez. çünkü o erkek o kadınla zaten o amac için uğraşmış sevgili olmuştur. ciddi düşünse bekliceği bi kaç sene o süredede o kadar ileriye gitmeye gerek yok. teşekkür ederim :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin tercihine göre değişir bu. İsteyen girer. Evlenmez diye bir şey de yok o da kuru bir inanç, herkes istediğiyle evlenir. En geniş kızlar bile prenses gibi evleniyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılGirilir ve girdim de yani sonuc bomboş ayrıldı çünkü aldattı anlican
12 Yorumla
Soran+1 yılBoş ver o seni kaybetti
- +1 yıl
Aynen öyle kaybeden düşünsun gerisini öyle değil mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen doğru dürüst sevdim ve gerçekten aklımda evlenmek vardı, bu sebepten evlenmeden önce seks yapmıştık
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonuç?
Cevap sahibi+1 yılEvliyiz ve mutluyuz, erkeklik önemli değil önemli olan adamlık
Evet senin söylediğin ihtimal tabi ki var ama daha da büyüdü en büyüğü haram var cehennem var
10 Yorumla
+1 yılZaten duygusal açıdan epey yıpranmış bir kalbin var. Evlenmeden kesinlikle verme bence…
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden öncede yapılabilir uyum var mı yok mu görülür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvendiğin kişi ise evlilik kağıt üzerinde olan şeydir güvendiğin insan her şekilde yanında ise olur ama yalap şap önüne gelen ile beraber de olunmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam girmezdim.
zaten evlenince rutin yapacağın bir şey için acele etmeye ne gerek var ki?10 Yorumla
+1 yılBazıları kabul eder bazıları etmez, önemli olan karşındakine dürüst olman.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi ile ilkin olmuş bir kadınsa
- +1 yıl
sen hikayeni anlatmıştın hatırlıyorum seni, onunla olmaz boşuna uğraşma.
Yaşadın pişmanlığın mı var yaşamayın mı düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiyetimi bilmelisin ama hevesi alınınca bazen devam ettirilmiyor ilişkiler
10 Yorumla
+1 yıldogru 3vl3nm3z eekek killwti yapr sakim kankam aknkaa
00 Yorumla
+1 yılEvet ama en güzeli anal seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. O olaylar eskidendi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Girmedim... pişmanım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Haklılık payları var
00 Yorumla
+1 yılGirmeden olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgirilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri