Saçma değilmi seks hayatina kadar kurallar var.
Ben eşimle arkadan yapıyorum arada. Gayette güzel
Ben eşimle arkadan yapıyorum arada. Gayette güzel
arkadaşım seni yaratan sana bu vücudu veren , özelliklerini yaratan nasıl saçmalar ya. bu nasıl sözdür.
sağlık açısından hiç bir din ve bilim anal ilişkiyi onaylamaz.
ilerde kıçında hasta bezi ile dolaşırken bu sözlerini hatırla. devam et sen böyle.
ayrıca oluşacak zührevi hastalıklar cabası.
eğer pok yenemiyorsa sağlıksız ise penis de oraya sokulmaz. insanın en hassas yeri genital organlardır
ılerıkı yaşlarda asıl sorunlar ortaya cıkıyormuş bunu da duşun bence
Anal sekste iki tarafta ne yapması gerektiğini bilirse zevk alınır, anal sekste bende yaptım ilk yaptığımda canım yanmıştı ama daha sonra daha bilinçli yaptıkça zevk alınıyor ama Sağlık açısından zararlı olduğu da kesin dinen bakınca da İslamiyet'te sağlık açısından zararlı olan şeyler yasaktır
Insan vücuduna zarar veren her davranış dinimizce yasaklanmıştır anal ilişkiye giren insanların belli bir süre sonra bağırsak sarkması hemoroid gibi acılı hastalıklara sebep olduğunu Kimse farkında değil
Cevap
46Cevap
Senin beynin yetmez böyle şeylere. Yasak olma sebebi sağlıksız olması. Bok çıkıyor oradan her türlü mikrop mevcut. Ayrıca kadının poposundaki kaslar zarar görüyor zamanla tuvaletini kaçırıyor oradan.
Cübbeli ahmet hoca cematinde anal iliski serbest diye duymustum. Hatta kadinlar sikayetciymis cubbeliye sikayet etmisler. İnternette okudum aratinca cikiyor.
müslüman temiz insandır anal kirli hastalık riski yüksek bir eylemdir ve kadını aşşalayıcı görüldüğü için yasak olduğu söyler alimler + anal ilişki katiyen yasak ve haramdır bu yüzden helak olmuş kavımlar vardır
basur olursun.. kocanin zikinede mikrop kaçar hastalik şaçarsin... din seni koruyor iyiliğini dusunuyor ama sen cahil kafanla nerden bilecen
dinlere inanmıyorum. ve neden böyle bir kural koymuşlar? anlamıyorum. akıma aids geliyor ama prezervatif kullanarak gayet de bu riskten arınmış olabiliyorsun.
cinsel ilişki için yaratılmış yer dururken başka amaçlı deliğe bu misyonu yüklemeniz anlamsız. bence dinde mantık aramak yerine kendinizi sorgulayın. burnundan suç içiyor musun meselaa :)
Bildiğine devam et sen.
Başka şeyleri düşünürek bu hayatı kaçırma
iğrenç birşey.
bokun çıktığı yere niye sokarsınız ki
saçma diyerek günaha girme de git bak ne diye yasak boş konuşma güzelmş sürekli yap da gör ebenin örekesini
Thanks analcı :))
bilmem ki sağlıksız bir yönü vard iye yasaklanmıştır
bir süre sonra paçalarından akarken anlarsın neden yasak olduğunu.
Hak yeri varken diğer yollar kullanılmasın diye haram.
hak yolu varken bok yolu niye diyorlar işte genelde :D
Dinde kadın erkek arasındaki ilişki özel der. Herşeyi yap arka yasak diye birşey demez o insanların uydurduğu hurafedir
Anal hariç sınır tanımayan biriyim seks zevk vermeli acı değil
pis oldugu için güzel bişey olsa islam bunu yasak etmez
sen devam et ozaman günaha girmeye, popon tutmaz altına kaçırdığın zaman anlarsın, hem günahsa günah bunu sen yargılaymazsın o öyle konulmuş
Gün Gelicek Altına Sicican Tutamamaya Başlayınca Ulu Orta Sıçarsın Artık
makatta sinir uçları toplanır, deformasyon olailir, ayrıca bok var içinde mikrop kaparsın bağırsak yırtılır genişler sıçamazsın :)
O zaman kocan arada bir başka kadınlara gitsin sende2 başka erkeklere git normal doğal yani değişiklik olur hatta
yaşın belli bir yere kadar gelince görürüz xd
Sağlık açısından zararlı olduğu için olmasın?
Sağlığa zararlı olduğu için.
öğğh iğrenç.. zıçtığın yeri şaapmak. çok iğrenç
Giren çıkan sana abla, bizlik birşey yok
Tak yoluna değil hak yoluna girmek gerek çünkü
Kendinizi aşağılamayın
Bende sorup duruyorum bu soruyu
Günaha gireceksiniz yapin
Bakir erkeğim birgün evlenirsem arkadan olmaz
ay b0k bulaşıyor sonra sağa sola çok tiksinç
Gün gelir b. kunu tutamazsın anlarsın
o da sizin yanlışınız
Sağlıksız olduğu için böyle bir kural var
Çok yapma altına zıçarsın
Begeniyorsun yani sen
Pok yenmediği için ;)
Ortalık kokmuyor mu aşkım?
Haha yoruma bak
@AteşKadehi haksız mıyım :D fazla film izlemiş, kamera arkası bedava tuvalet gibi
Niye trol olsun ki sanki yapmasi olası degilmi
yasak olduğuna dair bişey duymadım ama
çünkü ayıp diye...
Bok Yolu Orası
bok yolu:Dd
Sağlıksız
Eman tanrim
@illu-minati 😒
Nolmus sana beyle
@illu-minati hiç
Pek de bir tripli olmissun
@illu-minati hm evt
Demek oyle. eksiledim seni
@illu-minati haaa haaaa çok üzüldüm ya
Su an agliyorum mutlu musun :/
@illu-minati evet 😒
Ne kadar mutlusun
😎🙆🙆✌✌😎
Ohh keyifler yerinde
@illu-minati herneyse kendine iyi bak bb.
sen zorlama diye
İğrenç
Keyfine bak
Saglikli degil diye.
arada derken?
degılki
Detaya girme bence
Sacmalik
nerelısın sen
iyi yapıyorsan yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar