Kadınla erkeğin anal ilişkisiyle ne alakası var bu durumun?
Sadece soruyorum
Yaptigimdan değil
Çok büyük bir günah mı bu?
Hayırlı geceler
Sadece soruyorum
Yaptigimdan değil
Çok büyük bir günah mı bu?
Hayırlı geceler
lut kavmi homoseksüellikten yani eşcinsellikten helak oldular. zengin ama sapkın bir kavimdi. hazreti lut peygamber gönderilmişti. anal yani ters ilişki islam da haramdır. hem islam hukukun da hem de medeni hukukta boşanma nedenidir. sözün özü lut kavmi anal ilişkiden değil, bugünk tabirle gay-gey-likten helal oldu. çünkü kuran ı kerim de lut suresinde mealen şöyle geçiyor. siz gerçekten kadınları bırakıp da, şehvetle erkeklere mi yaklaşıyorsunuz. şüphesiz ki siz haddi aşan bir kavimsiniz.
Sağlık açısından da zararı var.
Ama anal dışında her boku yaşayıp anal haram diyenler gitsin kumda oynasın.
Sen bunu kimle yaptın ayrıca :S
Ben yukarda yaptığından sormuyorum dedim? Ayrıca da diledigimle yaparm?
Yok nikahsız ilişki yaşayıp analın günah olmasından bahsediyor isen sövecektim sana da ondan dedim.
Ora cinsel organ değil varlığının sebebi belli tabiki haram olacak saçma sapan şekilde anal diye direten erkekleri anlamıyorum zaten tabi yapan kadınları da iğrenç bir şey zaten
Ar yolu varken b. k yoluna gidilmez hiç mi duymadın kız :D
Cevap
24Cevap
Evlilikte dahil haramdır. Allah (c. c) kesinlikle yasakladı
Allah önce adama kadınlık iç güdüsü veriyor
Sonra da diyor ki ben bu güdüyü verdim ama sen bunu yaşamayacaksın, ben sana istetecem sen uzak duracaksın niyuağağahaha diyor...
Sevişin hem de istediğiniz yerden
Mantıklı bir bakış açısı hiç böyle düşünmemiştim bak
Hayır. Allah (c. c.) insanların cinsel oalylarını belli bir kurala göre düzenlemiş ve onlara belirttiğimiz yerden yaklaş demiştir. Yani o anal ya da ağız gibi boşlukların fıtri yaradılışı cinsellik için değildir ve zararı da amma fazladır. Bu nedenle haramdır. Kesin hükümdür Zinadan uzak durunuz. Eşiniz de olsa analdan da uzak durunuz. Allah (c. c.) selamet versin...
hayır benim bildiğim cinsellikte bu tür ilişkilere girenler daha bir doyumsuz oluyo ve birçok aşırılığa kaçabiliyorlar anal bunun önüne geçtiği için yasak
tabı tabı cok gunahtır krdsm zaten gunahı bırak ınsan kndıne yakıstırmamalı coğu şeyleri
Hayir anal iliski kadinla erkeğede haram sonucta cinseliğin amacı üremek ters iliskide ureme olmaz
Anal kadının vücuduna zarar vermez bu tıp açısından da böyledir. Bir çok bayan ilerde tuvaletini tutamıyor İslam bilerek kendine zarar vereceğin bir uygulamayı sana helal kılmaz.
Dini yasaklarda bir sebep herzaman vardir bazilari kanitlanmamis olabilir. Anal iliski tibbi yonden arastirmani hangi hastaliklara sebeb verdigini oku hak vereceksin bana.
anal ilişki seks yeri olmadığı için haram orası dışkı yeri ama orayı kullanmayı seviyor insan erkeğe fazla birşey olmuyor kadına oluyor kadın zarar görüyor
otobüslerde bile binişler ön kapıdan yazıyor siz neyin kafasındasınız :D
Girmeyen yere zorla sokmaya çalışıyorsan orası yanlış yerdir.
Anal seks sağlıksız, hamile de kalınmadığı için üreme sürecine zararlı. Müslümanlar sadece çocuk için seks yapar.
evet evlılıkte de haram ve saglık acısından cok zararlı
Bir kere seks dende sogutur çünkü tiksindirici şeyler oluyor
Kadın erkek farketmiyor
Vala haram mı değilmi hiç dinlemez ha arkam ha önüm azdığım anlarda arkadan bile azıyorum.
hala dinlerle kafayı buluyorsunuz yav.
zinadır yasaktır
İnanç yok günah yok mutluluk var özgürlük var
Muslumanlik bitti lut geldi hayirlisi
Evet haram, günah.
LUT KAVMİ
Evet haram
Haram
Günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar