ailemden hep baski görüyorum onu yapamazsin bunu yapamazsin gibi zamaninda kufur psikolojik baski baya bisey gordum ailemle aram hep bozuk sigaraya bu yuzden basladim alkole de buyuyunce de mutlu olmak icin sevismeye basladim biseye moralim bozulsun ailemle alakali kavga edim ya da onlara inat olsun diye sevisiyorum yasadigim olaylarla alakasi var midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. Sen bunları ailen sana baskı yaptığı için yapmadın. Senin bu konudaki tehlikeli potansiyeli farkettikleri için bu baskıyı kurdular ama üzerinde yapıcı değil yıkıcı bir otorite kurdular ama neticede bütün bu yanlışlar senin tehlikeli potansiyelini dışarıya çıkardı. Esasında onların davranışları bir sebep değil sonuçtu.
2. Erkekler, fırsatını buldukça her yaş ve standart kadınla seks yapar ama kadınlar seksi sadece maddi görsel sosyal nitelikleri itibariyle değerli erkeklere vermelidir. Etrafımızda onlarca değerli erkek yok. Hayatta bir kadınla birleşmek dışında hiçbir amacı ve vizyonu olmayan insanlara kendini sunarak aileni cezalandırmadın. Kendi geleceğini kararttın. Çünkü bilimsel çalışmalar gösteriyor ki çok sayıda partnerle birlikte olan kadınlar, kesinlikle aşk evliliği yapamıyorlar. Çünkü kadın doğası hipergamik olduğu için kocasını geçmişteki erkeklerle kıyaslıyor. 30 yaşından sonra alfa dul oluyor. Erkeklerde böyle bir durum yok. Erkekler partnerleri birbiriyle kıyaslamaz. Çünkü erkek doğası hipogomik... Yani cinsel seçicilik yok. Kaldı ki erkeklerin sadece en iyi yüzde 20'lik dilimde olanları çok sayıda kadına ulaşabiliyor.
3. Sigara ve alkol bağımlılığı da bunlara eklenince ileride tükenmişlik sendromuna girme ihtimalin yüksek. Profesyonel destek almanı öneririm. Çünkü sigara, alkol, seks. Bunlar birbirini çeker ve kişiyi ölümcül bir kısır döngüye iter.
Neyse hakkında hayırlısı olsun diyelim. Amacım seni yargılamak değildi. Sadece durum tespiti yaptım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Baskılar her insan da aynı etkiyi yaratmaz. Kimisi kabullenir. Kimiside inadına yapar. Hatta hiç aklında olmayan şeyleri bile yapar. Bunun sebebi de ona yapılan baskıya tepki vermek. Bir sekilde onları bu sekilde cezalandırmak gibi. Mesela bir çocuğa ayağını yere vurma dersin, o zıplar. Psikoloji ile alakası elbette var. Muhtemelen ailenden pek sevgi göremedin. İyi bir çocukluk yaşamadın. Gelecekte bunun pişmanlığını yaşayıp yaşamakta, yaşayacağın seçeceğin hayata bağlı.
00 Yorumla
+1 yılSeninle benzer durumda bir arkadaşım vardı. Baskıcı bir ailesi ve huzursuz bir aile ortamı vardı. Çok fazla kişiyle ilişki yaşıyordu ve sebebi tamamen baskıydı. Alkol ve sigara kullanırdı. Özellikle alkollüyken çokta delice şeyler yaşayabiliyordu.
00 Yorumla
+1 yılBence etkisi vardır az veya çok ama bu durumdan yol yakınken vazgeçmen iyi olur senin için diye düşünüyorum. Ayrıca konuşmak ve bir şeyleri anlatmak sana iyi geliyorsa konuşabiliriz istediğin kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
Evet genel olarak böyle durumlar. Yani tabuları yıkmaya doğru harekete geçmişsin. Özgürlük başlığı altında bu yolu tercih etmişsin. Erkeklerin seni kullanıp kullanmadıklarına bakmayarak sadece kendin nasıl hissediyorsun diye düşünüp, senin için önemli olanın bu olduğunu düşünüyorsun. Yaşadığın olaylarla ilgisi var, evet.
16 Yorumla
Soran+1 yılzaten onlarin ne düşündüğünü takmiyorum kendi mutluluğuma bakiyorum
Soran+1 yılanladimm teşekkür ediyorum bu arada icimi okudun resmen
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle sevismen normal degil doyumsuzluk yads psikolojik sorunun olabilir. Insnain secimi beklentisi. heyecani olmasi gerekir. Senin bunun disinda herkes ile ayirt etmeksiz iliskinolayin gecmisindeki olaylar yasamlar ya da durumlara ofken sinirin olabilir
00 Yorumla İnsanın geninde bu vardır kısıtlandığı şeyleri daha çok yapmak ister. Bu gibi durumların yaşanmaması için ebevenlerin evlatlarına tavsiyede bulunurken yapamazsın değil de yaparsan böyle olur yapmazsan böyle olur deyip kararı kendilerine bırakmaları en doğru davranış olacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnadına sevişmek bir kadının başkaldırmasıdır, inadına özgürlük, inadına seks demesidir. Sadece saygı duyulur... Senin bedenin, senin vajinan üzerinde senden başka söz sahibi mi var? YOK!
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet baskıcı olunca o baskının verdiği stresi cinsellikle yumusatiyorsun onun vereceği hazla mutlu oluyorsun kendini o şekilde rahatlatiyorsun baskı olmasaydı bu kadarı olmazdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSeviştiklerin çok mu kötü sevişiyor ki değiştirip duruyorsun. Yoksa amaç farklı farklı kişilerle sevişmek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılfarkli kisiler daha cazip geliyo sıkılıyorum
- +1 yıl
İyi sevişene denk gelirsen takılır kalırsın :)
Alakası yok orp olmak insanın içinde sen olmak istediğin
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yil oncesine kadar hic boyle degildim sevgili bile yapmazdim sarilmaya bile karsiydim yani baya biseyler yasadiktan sonra boyle oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsadece günü kurtarmaya odaklı yaşıyorsun, bu psikoloji seni uzun vadede mental çöküşe sürükler.
06 Yorumla
Soran+1 yılneden mental çöküşe sürükler
- +1 yıl
çünkü sıradanlığı kendine normalleştiriyorsun ve buna ek olarak da karşındakine seni hak etmesi değil elde etmesi izlenimi için hazır sebep veriyorsun. bir noktadan sonra suistimale ve kısır döngüye girmeye çok müsait bir düşünce bu.
psikolog gözüyle gördüğüm bu.
biraz da geçmişin ve yaşadığın , tanık olduğun olaylarla ilgili yorumlar yapılabilir elbette ama genel taslak bu şekilde diyebilirim.
Soran+1 yılzaten onlarin elde etmesine bakmiyorum ki bende elde ediyorum sonuc olarak mutlulugum daha önemli onlarin dusuncelerinden daha cok ailem hep karisti bana acik giyinmeme izin vermiyorlar diye gizlice giyiniyorum hatta daha acik giyiniyorum dekolte vb tarzi inat olsun diye yapiyorum
- +1 yıl
İnadın sana istediğin gibi yaşama hissi veriyor olsa da sürekli rol yapma gerekliliği ve zıtlaşma zorunluluğu da getiriyor. Bunlar yorucu şeyler. Yaşın ve yaşantın ilerledikçe bu sorunların da azalacağını bilmelisin
Soran+1 yıloyle de iste sabredemiyorum daha fazla sey oluyo neyse ama baya bi icimi okudun teşekkür ederim
- +1 yıl
Sabredememe sebebin olayların geçici yönünü çok fazla göremediğin için.
+1 yıliçinden geliyor gayet yaptıkların. bahane bulmanın lüzumu yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılalakasi yok mudur hic
- +1 yıl
çok azdır. aynı şeyleri yaşayıp senin yaptıklarını yapmayan da binlerce insan vardır. ruhunda da varmış demek bazı şeyleri yaşamak. çok karmaşık değil.
Soran+1 yılanladim ileri de pisman olma ihtimalim var midir
- +1 yıl
olabilir de. ileride nasıl bir insana dönüşeceğine göre değişir. ama yapmayıp pişman olmaktan iyidir bence. insan yaşlanınca bir tek aklında yapmadıkları kalıyor pişmanlık olarak yaptıklarından çok
Soran+1 yılzaten oyle bir daha ne zaman bu yaslarimi yasicam diyerek yasiyorum bunlari
- +1 yıl
ne iyi hissetiriyorsa onu yapman en doğrusu evet.
Evet vardır. Bu arada saygı duydum en güzeli zaten ben de sabahlara kadar sertçe yapmaya bayılıyorum kim ne derse desin.
00 Yorumla
+1 yıltam olarak hangi zamanlarda canın sıkılıyor moralin bozuk oluyor 😂😂 sevişesin geliyor
00 YorumlaTabiki var bozuk olan moralini seviserek duzeltiyorsun sevismek mutluluk verir stres azaltir
00 Yorumla
+1 yılKız bizim istekli tekelerin hepsini psikoloğa çevirmişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiğer sebepleri bilemem ama bana bu kadar sorunun arasında harika bir mutluluk veriyor seks.
00 Yorumla
+1 yılVardır yani ki nerdesin soyle destek olayım sanma ahah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm olabilir bilmiyorum, da sen nerde yaşıyorsun bebeğim eğer istersen tadına bakmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığın olayları. Psikolojik etkisi var hangi sehirdesin
02 Yorumla
Soran+1 yılcidden var midir psikolojik etkisi
Cevap sahibi+1 yılEvet detaylı konuşmak ister misin
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Onların farkında olmadan aslında onları cezalandırıyormuşsun gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılyani evet
Soran+1 yılileri de pisman olma ihtimalim var mi
Aslinda yapilir ama bilmiyorum. Ben inat olsun diye unuversite hayatim boyunca hic ders okumadim ve bunu aileme soz vermistim. Cunku yurtdisine gitmeme izin vermediler bene okumicam dedim ve okumadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası var evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnat olsun diye sevişilir mi ya
00 Yorumla yapma kardeşim böyle şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnatla bir yere varılmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik travmalara karşı bir tür savunma
00 Yorumla Ben hic secismedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence azginsin jdjdjd
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Sevişmeyi sevdiğiniz için sevişiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAşırı saçma ya ahahahahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHastalık kapinca görürsün en basiti hpv
20 YorumlaKonuşalım mı
#Hükümdar00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sevişmek rahatlatır normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi sehirdesin ki 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemişsin işe. Sırf inattan
00 Yorumla
+1 yılBana öok mantıklı gelmedi
00 Yorumla
+1 yılYüksek ihtimalle var lütfen bir uzmana başvurun
01 Yorumla
Soran+1 yılkiyafet yuzunden de baski giyiyorum hep acik giyiniyorum gizlice dekolte falan
+1 yılSaglikli degil
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani
- +1 yıl
Dogru degil. herkwsle swvismen
Kiminle peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevişelim 😅
00 Yorumla O da güzel
00 Yorumla
+1 yılBenimle daha yapmadın
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılıf bulma çabası
11 Yorumla
Soran+1 yılhic alakasi yok mudur
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikolojik sorunların var
00 Yorumla
+1 yılgarip