Erkek arkadasim bir daha istediginde cevap vereyim
Oral seks dinimizde yasakmi?
Erkek arkadasim bir daha istediginde cevap vereyim
Iki sey dinen kesinlikle haram, günahtir. Ay halinde (regl) birde anal (makat) iliskisi. Bunlar kesinlikle tartismasiz büyük günahtir. Gelelim orale, haram olmasi icin kurani kerimde ve, veya hadisi serifte gecmesi gerekir. Benim bildigim sudur agiz yolu ile kurani kerim okundugundan alimlerin cogu mekruh saymislar. Mezhepten mezhepede degismekte. Oral hos görülmemis. Sünkü agizi cinsel organe cevirmek hos degil. Konu hakkinda cübbeli Ahmet hocanin videosu
https://www.youtube.com/watch?v=mjfHdsP4nzEEvli disi cinsel iliski zinadir. Erkek arkadasina oral yapmanda zinadir, sünkü nikah yoktur.
Bildiğim kadarıyla,
Net bir ifade olarak "haram" denilmiyor...
Sadece mekruh bulunup tavsiye edilmiyor...
Not:"bildiğim kadarıyla..." dedim.
Eksik biliyor olabilirim.
Yanlış biliyor olabilirim.
Okumak/araştırmak lazım...
ŞAHSİ görüşüm;
Tarafların birbirine olan saygısını zedeleyici bir sonuç doğuruyor... ve de nimet giten ağıza, cinsellik uzuvlarinin girmesi, hoş değil...
Eşcinseller de var bizde ama bende pek olumlu bakmadım aslında bu olaya
sevgilinle zina olur.
evliysen haram değil mekruh sadece.
Cevap
33Cevap
İstediğin yerden gönül rahatlığı ile araştırabilirsin. Haram olduğuna dair hiç bir hüküm bulamasssın. Haramdır diyende Allah adına hüküm vermiş olur. Ay hali ve makat hariç her türlü atış serbest.
Erkeklerin eşlerine sadece arkadan yaklaşması yasak denmiş yani anal seks yapan biri annedi ile cima etmiş gibi azap görecektir diyo ahirette ama oral hakkında bir yasak yok tabi a dan z ye cinsellik yazacak hali yok kuran ın da ama din adamları mekruh olduğunu söylüyolar içkiyle sigara gibi içki nasıl direkt haram kılınmış tütün hakkında birşey yok ama ona da mekruh diyolar vücuduna zarar verdiğin için karar sizin yani
İslam'a göre eşler birbirinin cinsel organina bakamaz. Yasak.
ensest ilişkilerin hepsi dinimizde hoş karşılanmıyor arkadasım
@seksoloji anal ve oral ensest ilişkidir arkadasım ne alaka derken
@seksoloji temel sebebi ensestin toplumda utanç duyulan bir şey olmasıdır, ensest ilişki içinde olan bireyler, bunu her zaman gizleme eğilimindedirler.
arkadasım bu sayfadaki açaıklamayı bir oku
https://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1276
yanlıs biliyorsun ve yanlış yöndeririyorsun arkadasım
"Ağza sövmek günah olunca, yani senin ağzına pislik koyarım demek, imanı götüren, insanı kâfir eden bir günah olunca, bizzat ağza meni akıtmak, idrar çıkan yeri Müslümanın ağzına sokmak caiz olur mu? Erkeğin de idrar ve kan çıkan yeri yalaması asla caiz olmaz. Gayrimüslimlerin çirkin bir âdeti olan oral sekse özenmekten uzak durmalıdır."
"Meni, Hanefi mezhebine göre necistir. İdrar kanalından çıkmaktadır. Şafii’de ise temizdir. Temiz olması yenir, içilir anlamında değildir. Çamaşıra bulaşırsa namaza mani olmaz demektir. Başkasının sümüğünü bile, necis olmadığı halde, yani namaza mani olmadığı halde alıp yutmak uygun olur mu? "
meni çamaşırına bulaştığında o çamaşırı değiştirim gusül alman gerekmezmi insan ağzını değiştirebilir mi
@seksoloji bunu şafilere sor arkadasım
fakat seninle aynı konuya geldik doğrumu
temiz bir şey olsaydı çamaşıra bulaşan meni için çamaşırı değiştirip gusül almak zorundayız.
kadın ağzını ya da yemek borusunu değiştirebilecek mi peki
@seksoloji evet ama akside yok arkadasım
(Ağzınızı temizleyin, çünkü ağzınız Kur’an yoludur.) Hadisi üzerinden diyorum ki aksi olmayan ve günümüze göre yorumlama yapıp yapmamak elimizde olmayan eski ama kanun kitabı var
ve bu hadis kuranda geçer. Ben haramdır diyemiyorum ama yapılması hoş karşılanmaz.(mehruhtur)
Allahın nasıl bir hesaba çekeceğinden emin değiliz arkadasım ) serbesttir diyemezsin
anal sekse geyliğe benzetildiği için karsı çıkılmıs. diğerleri gunah olmaz ama mekruh olur . sigara içmek gibi.
Değildir.
Ama bir çok kişi haram olduğunu düşünür ama değildir.
haram değildir ama mehruhtur arkadasım
yapılması hoş karşılanmaz
o yasak bu yasak şu yasak oldu olacak yaşamasak boşwer sen zewk almaya bak :D
yuh artık bir erkek ark var istiyo ve yapmayı düşünüyosn? oylemi? agır malsın cidden ve hala erkek ark ım diyebiliyosn boyle bişi isteeyene ya boyle aptal kızlar bizi niye bulmaz ark ya
Helal yoldan birincileriydiniz gibi diyor bir ayette..
Haram, ustelik gazap ceker yonunden, dunyada cezasi da var
@seksoloji ozur kardesim, valla bende anal okumusum, haklisun, yanlis feva vermekten Allaha siginirim, anal zinhar yasak olan
ya arkadasım neye özür diliyorsun adam olmayan şeyi varmış gibi savunuyor
kendi yaptıklarını dinen doğrulatmak peşinde
Boşalmama kaydıyla yasak değil. Ama ben yinede asla yapmam. Eşim yapmak isterse, bana hava hoş.
değil zevk suyunu ve spermleri yutmamak karşıyla serbest diye biliyorum
ağza meni gelmediği sürece yasak değil diye biliyorum
@Capish ben öyle okumuştum yıllar önce bilgi için teşekkür ederim ama kaynak varsa daha iyi olur kardeşim
hiç bir yerde geçmiyor yasak olduğu falan. niye yasak olsun.
Kızın veya erkeğin avret mahalinde açık yer varsa ona bakmak bile yasak..
Eşinle yasak değil. Dinen anal hariç her şey serbes
Değil serbest. Eşinle anal hariç her şey serbest.
Agiz kuran yoludur diye hadis var
evet yasak polemige girmem kimseyle bu konuda
Esinle herşey serbest
Yok kardeşim yapın gitsin bişi olmaz :)
Eşimle yaparsam niye günah olsun sonuçta helalim
Evlenince bir tek anal yasak
Aynen öyle kadınlar sizin tarlanızdır haram yol haeiç dilediğiniz gibi yaklaşın diyor
agzinla bosaltmadigin surece esinle yasak degil
Herşeyin din olmuş ya şakirt
yasak diye bişe mi varr
Kafana göre takıl
eşin ile yasak değil
Degil
Ne alaka din ile?
yasak
bılmem
hiç bir bilgim yok
hangi din?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?