Ben günah olmasa bile haram olduğunu biliyorum bilgili olan birileri var mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seksin tarihini araştırdığımızda tarihinin çok eskilere dayandığını görüyoruz. Hani bu sebeple İslam'ın ilk ortaya çıktığı zamanlarda olmaması diye bir durum söz konusu değil. Eğer Oral seks haram olsaydı anal seks gibi kesinlikle haram kılınması gerekmez miydi? En ufak konuya bile değinen islam bunu mu atladı. Kaldıki gerekli temizlik yapıldıktan sonra cinsel organlar diğer organlar gibi tertemiz organlardan. Temizliğe riayet edildikten sonra hiçbir zararı olmadığı tıbben ortaya kondu. Ben ağıza boşalma olmadan Oral seksin zorlama olmadan yapılabilmesi taraftarıyım. Normal seksten bile daha fazla zevk verdiğini söyleyen çok insan var...
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yorum sizin yorumunuz mu. O ayetin tefsirinde sizin dediğiniz gibi bir yoruma rastlayamadım. Oral sekse haram diyenler delil olarak Ağızlar Kur'an yoludur hadisini delil gösteriyor. Yani o ayeti delil göstereni görmedim. Belki duymuşsunuzdur. Ali Rıza Demircan hoca. Mesela ben onun görüşlerini savunuyorum bu konuda. Hani aşırı derecede Oral seks haramdır demişti. Bunu anlayan anladı ne demek istediğini...
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks gibi yasaklanmış şeklinde bir durum yoktur. Hoş karşılanmaz.
Ağızlarınız kuran yoludur onları temiz tutunuz şeklinde bir ayet geçer.12 Yorumla
Soran+1 yılBende onu okumuştum işte.
- +1 yıl
Tamam yani sorun yok. Devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende interneten arastirmistim. Kuranda tam olarak Gunaydin oldugu yazilmiyor. Bazileri Gunah bazileri ise caiz olarak yorumluyor.
Ben şahsen anal gibi net yazılırdı diye düşünüyorum eğer günah olsaydı. Hem oral çok iyi ya umarım günah değildir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Günah olmasa da haram" ne demek ya.. Haram olan şey nasıl günah olmuyor acaba..
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlış yazmışım herks abarttı ya bir yazım hatamıda.
Cevap sahibi+1 yılVallacanım bu konular hassas ve bilenin de bilmeyeninde fetva verdiği bir konu. Bence bu sorya yanıtını buradaki cehalet toplumunda arama. Gir diyanetin sitesine sor sorunu maille, ülkedeki tek resmi fetva makamı orasıdır.
Bende araştırmştım bir ara günah diyen de vardı, mejruh diyen de, pcaiz değil diyen de..
Soran+1 yıltesekkürler. o kdrda önemi yok yanı yaptıgım ya da yapıcagım yok. ama günah diye biliyordum bugun facede bir yazı okudum gerçk nedr merk ettm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Bence anal ilişki haricinde yaşananlar eşlerin ilişkiye hazırlık aşaması ve birleşme olarak değerlendirildiğinde birbirine helal olanlar niçin uygundur..
Sonuçta her iki organ da kişisel temizliğe ve sterilizeye sahiptir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaram demek zaten günah demektir. Evet eşler arasında oral seks günah. Günah olmadığını söyleyen profesör sıfatı bile taşısa zır cahildir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden haram olsun o senın esın anal harıcı hersey serbest o organıda vucudun diğer azaları gibi görmek lazım
00 Yorumla
+1 yılaman zevkinize bakın öbür dünyayı düşündüğünüz kadar bu dünyayı düşünseniz dünyanın en zengini olursunuz
00 Yorumlaİnsan sağlığına zarar veren hemen hemen herşey günah. Oda günah
00 Yorumla
+1 yılBen okudum. Eğitimini aldım. Günah diye yorumlanıyor.
10 Yorumla
+1 yılileri derecede oral seks gunah (mış) artık ne demek oluyorsa.
00 YorumlaOral ilişki günah değildir ancak ileri gidip ağıza boşalmak haramdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyledi ya hoca TRT1 de ileri gitmeden yapabilecekmişsiniz :)
00 YorumlaHocaya gore degisiyo :) net bir bilgim yok eminsen benide bilgilendir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünah olmadıgını duymustum anal ve adet donemı dısında yaklasmayın veya sakıncalıdır dıye belırtılen bır yer yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşler tatmin olmuyorsa yapılabilir sakıncası yok...
00 Yorumla
+1 yılHaram olan günahtır zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden iki ayrı şekilde anlatılıyor
- +1 yıl
İki şekilde anlatılmıyor. Eksik biliyor olmalısın. Farz olan bir şeyi yapmazsan günah işlemiş olursun. Aynı şekilde haram olan bir şeyi de yaparsan günah işlemiş olursun...
Soran+1 yılÖğrenmiş oldum bilgi eksikliğim varmış teşekkürler bilgi verdiğin için
- +1 yıl
Rica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşler arasında sıkıntı olmaz anal haramdır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Haram diye biliyorum ama sigarada haram
00 YorumlaHaram günah değilmi komik olma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılrıza varsa gunah olmaz dıye bılıyorum
00 Yorumla Günah değil diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİleri derecesi harammış. Artık ne anladıysan :D
01 Yorumla- +1 yıl
deepthroat :D
günah , haram ne istersen var...
00 Yorumlapis değilse adet zamanında değilse yapılabilir
10 Yorumla
+1 yılÇok zevkli ya kesin günahtır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz ağzımızla ekmek yiyoruz güzelim
06 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim deme öncelikle. Demin dinle ilgili bir yazı gördüm facede orda günah olmadığını yazıyordu ben günah diye biliyorum o yüzden merak ettim. Agzımızla yemek yediğimizin farkındayım.
Cevap sahibi+1 yılben günah veya değil bilmiyorum sadece ekmek yenen yer ile başka yerleri karıştırma dye hatırlattım :D
Soran+1 yılBilgin yoksa cevap vermeyebilirdiniz
Cevap sahibi+1 yılçok mu zor geldi cevap anlayamadım azıcık mantığını kullansan neyin ne olduğunu şu cevaptan anlardın
Soran+1 yılBen anladm ztn dolaylı yoldan anlatmasanızda olurdu
Cevap sahibi+1 yılzoruna giden ney onu anlamadım ben
+1 yılGünah diyen var caiz diyen var bilemedim. ss
00 Yorumla
+1 yılSadece Anal Günah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. gunah olmadan haram olması guzel bisey tabi
00 YorumlaDininiz nedir?
13 Yorumla
Soran+1 yılSizce?
Soran+1 yılmanyakmısın sen mavi
+1 yılDeepthroat günahmış :D Hayatınıza bakın ya :D
13 Yorumla
Soran+1 yılDeephroat nedir beyefendi?
- +1 yıl
Aç netten bak..
Soran+1 yılSaol ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılgunah degil ama haram muhahahaha
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok komiksin canım
Değil
00 YorumlaGeldi bir nihat hatipoğlu fanı daha
09 Yorumla
Soran+1 yılHatipoğlunu hiç sevmem sadece öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılÖnemi var mı en çok bu katagoriyle ilgileniyor herkes. Bunu mu sorgular oldunuz.
Soran+1 yılÇıkabilirsiniz
Soran+1 yılSorumdan çıkabilirsiniz yda şikayet edebilirsiniz madem bu kdr rahatsZ oldunuz.
kötu bışe :D ışte
00 Yorumla
+1 yılYok günah değil
00 Yorumla
+1 yılyok bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri