Erkekler boşaldiktan sonraki anlarda isteksizlesir mi bu normal mi cinselliğe karşı soğur mu.sevgilim o an söylememi istediği şeyleri bile boşaldiktan sonra söylememi istemiyor o andaki hormonlari hisleri soylettiriyor sanki ama boşaldiktan sonra bir süre isteksizlesiyor acaba.beni sevmediğinden mi böyle oluyor ya da tum erkekler mi boyle yardim edin lütfen sunuda söylemek istiyorum biz onunla henüz birlikte olmadık sevisiyoruz en fazla ve ben ona oral yaparsam bu sayede bosaliyor arkdaslar ciddi ve aciklayici cevaplarinizi bekliyorum lütfen
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılO an kan tamamıyla orada toplandığı ve beyin tamamıyla orgazm odaklı çalıştığı için o an onu motive ve teşvik edecek sözler ona cazip gelmekte ve onu bu yönde istekli kılmakta, ancak boşalma anından sonra hep derler ya bir pişmanlık oluyor diye, rahatlamayla beraber vücut fonksiyonları normale dönüyor. Beyin normal şekilde çalışıyor. o anda ona söyledikleriniz tekrar ettiğinizde beyin ve mantık süzgecinden geçtiği için çekinme ve utanma olabilir. Bundan dolayı istemez, Boşaldıktan sonra vücudun tekrar kendini toplaması ve ereksiyon için üzerinden en az yarım saat geçmesi gerekir yarım saat sonra tekrar ilişkiye devam ettiğinizde yani o moda girdiğinizde yine beyin aynı şeylere odaklanacağı için aynı şeyleri bekleyecektir. Bunun sevgi ile bu yönde alakası yok, aksine sizi sevdiği için normale döndüğünde o tarz şeyler söylediğinizde utandığı için öyle reaksiyon verir...
12 Yorumla
Soran+1 yılTskrler ;-)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. İyi bakın kendinize...
+1 yılKarnın doyduktan sonra biri sana bir şeyler yedirmeye çalışırsa ne hissedersin? Galiba sen hiç sekste orgazm olmadığın için anlayamıyorsun. Kadınlar da öyledir, şiddetli bir orgazmdan sonra dokunmanı bile istemeyebilir. Bunu sana karşı soğumak olarak algılama. Seksten hemen sonra değil de daha sonrasında tavırları nasıl ona bak. Genel olarak seks dışında ilgisizse durum başka.
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin buna bakmam gerek sanırım birlikte olmamizi istiyordu tatile gidecektik ama dun ben ona oral yapip boşaldıktan sonra erteliyelim bu birlikte olma işini zamanda cok dardi zaten su zamanda daha rahat gidebiliriz dedi sence bu neden lütfen doğruyu söyle ne düşünmeliyim kendisinede soracağım aynen boyle neden vazgeçtigini
- +1 yıl
Bu söylediğin farklı. Mesela tatili sadece seks dürtüsüyle istiyorsa, boşaldıktan hemen sonra doygunlukla vazgeçmiş olabilir. Cinsel isteksizlik çok normal ama genel tavrını değiştiriyorsa ona göre değerlendirmen gerekir.
Soran+1 yılYani benimle o an sadece cinsellik düşündüğü icin gitmek istedi ve doyduktan boşaldıktan sonra erteliyelim dedi beni gerçekten sevmiyo sanırım öyle digill mi ben bu durumda ne yapmaliyim canim cok acıyor anlatamam.ben oral yapcam ona diye az kalsin kusacaktim bur sürü fedakarlik yaptim ama sevmiyor beni :'(
- +1 yıl
boşaldıktan sonra bu kadar net tavır değiştirmesi sadece seks için seninle oluyor anlamına gelir :( kendisi de bunu bilinçli yapmasa bile seks dürtüsüyle düşünüyor demek ki. Içinde dürtü varken seninle görüşmek ister ama boşalınca bu düşüncesi istemsiz olarak değişir. Yani seni kullanmak niyetinde olmasa bile sana karşı seks dışında ilgisi olmayabilir. Ama yine de hemen kötü düşünme, buna göre ilişkinizi gözden geçir. Hep böyleyse ayrılırsın. Sen de mutlu olmalısın ilişkide.
Soran+1 yılIlgisinde eksilme olmuyor ya da benimle birlikte olmayi istiyor ama ben bakireyim ve bir o kadarda utangaç ve cekimserim bunun icin hic zorlamiyor beni deneriz eger canin acirsa ya da vazgecersen istemezsen yapmayiz birakiriz benim icin sen onemlisin diyor ve bu dediği lafta digil gerçekten boyle davraniyor beni hic zorlamiyor zorlamazda ileriye hic gitmedik zaten henüz sadece sevisiyoruz hepsi bu kadar sence ne dusunmeliyim
- +1 yıl
O zaman sadece o boşaldığı anla ilgilidir. Sen de boşaldıktan hemen sonra bu tür konuları açma, bekle biraz, dinlensin, kendine gelsin. Biraz da o anın tadını çıkarsın, ondan sonra gayet normalse üzülmene gerek yok :) onu boşaltırken çok mutlu ediyor, tatmin ediyorsan bişey düşünemez o anda zaten :) bence şimdi tek taraflı olduğundan tam anlayamıyorsun onu, ileride sen de orgazm olunca daha iyi anlarsın. Öncelikle olumlu düşünmek gerek, ilgisi değişirse o zaman endişelenirsin ;)
Soran+1 yılTskr ederim hemen olumsuz düşünmiycem onunla bu konuyu konuşacağım ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılBu genel bir durumdur arkadaşım. Yemek yedikten sonra nasıl doyarsın onun gibi ... Sende bir sorun yok yani işin doğası bu şekilde...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşaldıktan sonra isteksiz olacağı bir 5-10 dakika olması normal ama bu konuşmaya tahammül göstermemesini haklı çıkarmıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoyletmek istediklerini o zamandan sonra soylemem utandiriyor sanırım zaten ben cok utangaçim ve o an bile soyliyemiyorum doğru düzgün
- +1 yıl
Sanırım seni boşalmak için bir araç olarak görüyor sadece ve maalesef sana değer vermiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkenekler boşaldıktan sonra kısa bir süre durgunluk ve pişmanlık karışımı bir duygu yaşar. Yani seninle alakası yok bu durumun o anki ruh halidir.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin boşalmadan sonra ereksiyon olması için 5 10dak.gerekir bu süre senin ateşine göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşaldıktan sonra yarım saat işlem görmez of duruma geçer çünkü beyin alacağını almıştır artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir süre geçmesi şart beklicen acelen ne :))) idare etcen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. isteksizlik soğuma olmaz. sadece yorgunluk olur.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler ereksiyon boşalma yaşadıktan hemen sonra cinselliğe karşı uzak durup soğur mu ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat