Hiç normal değil :/ hormonlarında sorun var yanlışlıkla erkek olmuş olabilir o derece sorun var veya seni hiç sevmiyor arzulamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu mümkün değil kapımda sabahlayan bir insan ben ayrıldım yıllar geçti bir daha bana geldi hemde işi gücü herşeyi yerinde tip olarak zaten anlattım penis vs diyorsan ortalama bir türk erkeği gibi değil herşeyiyle farklı görünüşü boyu kalınlığı her şey yerinde ama performans neden böyle onu anlamıyorum hayır sigara falan zıkkımlanip sağlıksız beslenen benim ondan hiçbir zararlı bir şey yok sporcu iyi bir yaşam tarzı var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bile bir saatte ucu rahat yapiyom, ici gecmis herald
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlginç bir durum , 4 5 saatte ben bu yaşta 4 5 atardim heralde denemek lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceki deneyimlerimi biliyorum evet hiç bu kadar az performans görmedim bende o yüzden tuhafıma gidiyor. Ama çok bir seks geçmişi yok bundan mi acaba
Cevap sahibi+1 yılBelkide senin yanına gelmeden evvel erken boşalma falan olmasın diye mastürbasyon yapıyordur bu bir ihtimal
Soran+1 yılbir şey söyleyeyim mi benim onaa yaptığım oralı anca bir bu işin işçisi yapabilir bana bağlanma nedenlerinden biri bu durum bile olabilir ona rağmen böyle.. bana bir haftadır bir şey yapmadım dedi bilmiyorum sorun olur mu ileride ya da düzenli cinsel hayatla düzelir mi bu durum
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta böyleyse bilmiyorum da , 1 hafta boşalmayanin spermi katılaşır ve sararmaya başlar. Ona dikkat edersin bembeyaz ve az geliyorsa yalandır o yeni yapmıştır
+1 yılPerformansi düşük biriymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılHep bu şekilde mi olur
- +1 yıl
Evet seni doyuramayabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılPerformansi cok mu kotu sevgilinin
05 Yorumla
Soran+1 yılYav anlatmışım ya işte
Cevap sahibi+1 yılYav memnun değil misin ya iste
Soran+1 yılAblacım büyü gel sonra konuşuruz senle bu meseleleri. Memnunum veya değilim benim sorum memnuniyet değil bu işleri bilsen gereksiz bir şey sormazdin zaten
Cevap sahibi+1 yılAblacigim emin ol senden daha çok iliskiye girdim ve emin ol senden daha büyüğumdur yav
Soran+1 yılOk
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli hale binerse düzelebilir tabi 🍕
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an bu şekilde normal diyorsunuz
- +1 yıl
Zaman vermek lazım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. boşalması evet ama ereksiyonu sıkıntı
00 Yorumlaperformansı kotu
06 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle mi olur
Soran+1 yılYani bana kalsa 4-5 giderdiik daha fazlası olsa yine varım ama çok fazla zorlamadım sonra çünkü bir ton emek verip anca ikinciye uyandırabildim
Soran+1 yılHayır bir şey yapmadım belli etmedim bozulur diye
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar