Cinsel Yaşam Erkeklerde vücut yaptıkça ereksiyon problemi mi oluyor? merall-azr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 salonda bir çocuk yürüyor ona göre karşılık vereceğim... net bilgi var mı Güncellemeler+1 yıl olmuyormuş... Erkeklerde vücut yaptıkça ereksiyon problemi mi oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı. Steroid kullanarak vücut yapanlarda penis küçülüyor diye hep konuşulur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. olmaz.. eğer steroid kullanırlarsa olur sadece 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Olmaz bence çünkü spor yapan kişilerde ereksiyon problemi çok az olur 2 0 Yorumla
kkucukk35dk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onu bilmiyorum, ama spor yaptıkça vücuttaki kan akışı hızlanır ve ereksiyon daha hızlı gerçekleşir. 1 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Anabolik steroit kullanıyorsa olur, doğalsa performansı daha da çok artırıyor 1 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Eğer steroid kullanıyorsa belki, onun dışında hiçbir sorun olmaz. 1 0 Yorumla
Chajkal Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Protein tozu gibi ürünler kullananda ereksiyon problemi oluyor 1 0 Yorumla
Sessiz98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Asla böyle bir durum söz konusu değil kas kütlesi sağlıklı şekilde arttıkça testesteron seviyeside aynı oranda artar ereksiyon problemi diye bir şey olmaz. 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İlaçlıysa olabilir abla trenbolone falan vuruyorsa ama eger doğalsa da sana geömiş olsun xhshahshs 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Yoo bilakis spor sonrasi tastan yumusak herseye saplayacsk gibi oluyorum.🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merak etme ondan başka erkekte yeni rahatlatan olur istersen bende varım akşamdan sabaha kadar yaparim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Steroid kullanıyosa bırakınca belirli dönem olabilir doğal yapıyosa ereksiyon dahada artar testo salgilandikca 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şimdi bu doğru bilgi deyip bilimsel açıklama yapacam beni topa tutacaklar en iyisi susayım 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet doğru maalesef ereksiyon oluyoruz 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Elbette sporcularda performans iyi olur 1 0 Yorumla
siyahbeneklijaguar Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vücut tipine göre farklılık gösterir 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 7 senedir yapıyorum taş gibiyim 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Kuş ötmez mazallah kalırsın öyle 1 0 Yorumla
yazma31 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayır Eğer takviye varsa olur o takviye hormon yoksa doğalsa daha çok erkekte olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne kadar basit oldunuz siz ya 1 2 Yorumla ErkeksiLezbiyen +1 yıl Hetero kızlar böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ErkeksiLezbiyen shjsjhs ne alaka Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bişeyler kullanıyorsa olabilir 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. olmuyor :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Steroid kullanarak vücut yapanlarda penis küçülüyor diye hep konuşulur.
olmaz.. eğer steroid kullanırlarsa olur sadece
Olmaz bence çünkü spor yapan kişilerde ereksiyon problemi çok az olur
Onu bilmiyorum, ama spor yaptıkça vücuttaki kan akışı hızlanır ve ereksiyon daha hızlı gerçekleşir.
Anabolik steroit kullanıyorsa olur, doğalsa performansı daha da çok artırıyor
Eğer steroid kullanıyorsa belki, onun dışında hiçbir sorun olmaz.
Protein tozu gibi ürünler kullananda ereksiyon problemi oluyor
Asla böyle bir durum söz konusu değil kas kütlesi sağlıklı şekilde arttıkça testesteron seviyeside aynı oranda artar ereksiyon problemi diye bir şey olmaz.
İlaçlıysa olabilir abla trenbolone falan vuruyorsa ama eger doğalsa da sana geömiş olsun xhshahshs
Yoo bilakis spor sonrasi tastan yumusak herseye saplayacsk gibi oluyorum.🤣
Merak etme ondan başka erkekte yeni rahatlatan olur istersen bende varım akşamdan sabaha kadar yaparim
Steroid kullanıyosa bırakınca belirli dönem olabilir doğal yapıyosa ereksiyon dahada artar testo salgilandikca
Şimdi bu doğru bilgi deyip bilimsel açıklama yapacam beni topa tutacaklar en iyisi susayım
Evet doğru maalesef ereksiyon oluyoruz
Steroid kullanımında olur
Elbette sporcularda performans iyi olur
Vücut tipine göre farklılık gösterir
Yoo bende sorun yok ama onda olabilir
7 senedir yapıyorum taş gibiyim
Kuş ötmez mazallah kalırsın öyle
Hayır Eğer takviye varsa olur o takviye hormon yoksa doğalsa daha çok erkekte olur
Ne kadar basit oldunuz siz ya
Hetero kızlar böyle
@ErkeksiLezbiyen shjsjhs ne alaka
Bişeyler kullanıyorsa olabilir
olmuyor :D
Denemeden bilemezsin
Ek gıda kullanırsak olur yoksa olmuyor
Evet doğru ilaç kullanıyorlarsa en büyük etken o
Bilmiyorum
spor yapan erkek iyidir
şanslı çocuk
Niye