Arkadaşlar sperm testi istedi doktor ve bir yer önerdi. İyi de bunu nasıl alacaklar? evde yapıp mı getireceğiz?
Sperm testi nasıl yapılır?
Sperm testi nasıl yapılır?
kardeşim millet maytapa almış seni ama ben sana sağlıklı şekilde anlatayım.
Kızlardan bu soruya akıllı cevap bekleme zaten.Ben daha önce sperm testi verdim.Hiç öyle p*rno dergi muhabbeti flan da yok ya da hemşire hanıma tek başıma olmuyor yardım edin gibisinden bir lakayıtlıkta yok.Sadece üroloji polikinliğine gideceksin doktor rahatsızlığınız nedir der ise eğer sadece sperm kontrolü yaptırmak istiyorum dersin.Herhangi bir sağlık problemin var mıbilmiyorum ne bilim varikosel gibi...Varikosel de de sperm testi isterler çünkü.
Sonrasında mikrobiyoloji labratuvarından gün alacaksın ve o gün gittiğinde sana bir kap verecekler buna doldurun getirin diye.Yer sorarsan eğer bazı hastanelerde bunun için özel odalar var ama eğer devlete gidersen git tuvalette yap gel diyorlar.Ben öyle yaptım.Tuvalete gidiyorsun masturbasyon yaparak işini halledip aynı şekilde hiç zaman kaybetmeden kabın ağzı kapalı olarak görevliye teslim ediyorsun hepsi bu ...
anlatımın için teşekkür ederim. saol
ne demişler biliyorsan söyle , bilmiyorsan dinle , bildiğini zannediyorsan izle...sende bunlar eksikse ben neyapayım ...sanki bizzat sperm testi vermiş gibi çocuğa akıl veriyorsun sonra bana çok bilmiş diyorsun .Nasrettin hoca damdan düşünce ne demiş "bana doktor değil damdan düşen birini getirin"
Ulan ne boş yapmışsınız. Kız haklı odada p*rno izlenerek yapılıyor bu iş genelde. Hatta rahat ve yavaş olmanı tenkit ediyorlar. Çünkü erkek ne kadar uyarılırsa sperm o kadar kaliteli olur. Hatta cinsel perhize giriyorsun. Gittiğin hastane leş gibi bir yermiş, ne demek tuvalete yap gel hayvan mı insanlar
arkadaşım ben okumuştum onu ünivdeyken meraktan yaptırmıştım ben o testi spermıogram testi.3 günlük diyetten sonra gdeceksin.yani 3 gün boşalmadan bekleyeceksin ve orda yapman lazım ya da yarım saat içinde yapılması gerekıyor testin evin yakınsa yapıp 5-10 dakıka içinde götür
ev biraz uzak orda yapacaz mecburen
sana orda bir oda gösteryor onlar .ama ordakı psıkolojı çok farklı oluyor ya ben giriş yaptırırken genç bir sekreter yapmıştı benm işlemımı düşünsene kız senn mast yapacağını biliyor ve o şekılde geziyorsun ortalıkta.yaptıktan sonra odadan çıktım yüzüm kızarmış bir şekılde nefes nefese:)) işlem yapan kız gözümün işine bakıyor gülümsüyor çok garipti yani:)
Aslında bayanlar bizden daha çok koşturuyor bu işlemler için bakma sen:)
Bi sg dalga geçme insanlar ile Öyle bir şey yok
Hayir doktora gitceksin sperm testi icin gelmisdim diyceksin ya ellinle p*rno dergisi vercek ya da yanliz oldugun bir odada bir yatak ve bir tv olcak ordada p*rno acacaklar sende bosalacaksin ...eger izlemem felan diyorsan doktoruna dersin evde yapip getorsin
şimdi araştırdımda evde olmuyormuş spermler kontrol altına alınmadan 1 saat içinde ölüyormuş yani sağlıklı olmazmış öle
Onun özel odası var videolar var orda giriyosun, kaba görüyosun işini.
Üniversite hastanelerinde birkaç yerde var. Androlog doktor kontrolünde oluyor.
Cevap
6Cevap
test olacağın yerde eline verirler bardak. girersin wc ye elizabete devam. çok zor olur. tam orgazma yaklaşırsın birisi gelir kapıyı çalar. tam yaklaşırsın biri yan wc den osurur. 5 dk lık elizabet olur 25 dk.
:) Umarım bu derece olmaz
ıdrar testiyle ayni hemen hemen sana bir kar verecekler ve tuvalete gidip doldurmanı isteyecekler. Et yakınsa evde de yapabilirsin... ;)
et mi:)
off t9 un azizliği ev demek istedim. Bu arada utanılacak birşey yok, varikosel için gittim doktora. Önce bir güzel kendi elledi, sonra ultrasona gönderdi. Ultrasondaki doktor bayan çıktı. O bir muayene etti, daha sonra tip fakültesi oldugu için intorn ler geldi onlar baktı. Daha sonra bayanlarla dolu bir laboratuvarda spermogram kapları nerde diye bağırdı biri. Çok ilginç bakışlar vardı ama ne heves edilecek ne de utanılacak bissey yok :)
anladım:)
valla en sağlamı biyolojik babalık arıyan biriyle ilişkiye girmen ..
iide sperm bana da lazım:) test için
hhahaha:)
Hayır labarotuvarda vereceksin spermleri.Gidene kadar bozuluyor özellikleri.
Evet bende öyle okudum şimdi
Tükrük ya da kayganlaştırıcı bile kullanmaman gerek.
evde yap buzluğa koyu iyice bir donsun:))ertesi gün götür
Öyle olsaydı:)
orda sana bişey veriyorlar git buna yap diyorlar igrenç bir durum yaşadım bende 1 ay önce
evin yakınsa olur ama aksi takdirde olmaz.devlet hastanesi wc de yaptırır
benden hemşire almıştı hiç zor olmadı :)
Sana bir hemşire vercekler qasdgasdga
:)Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar