hamile kalmak istiyorum fakat 2 aydır denememize rağmen olmuyor. bende bı sıkıntı yok fakat eşim için üroloji bölümüne gidicez. bu testler nasıl yapılıyor?
Cevabın nedir?
size bir tup verecekler kocan bir odada 31 cekecek tupe doldurup verecek fakat pratikte o odada cok zor oluyor, tupu aluyorsun biraz islak mendil pecete, otoparkta falan araba icinde 5 dakikada getirebilecegin bir mesafede karinla cilvelesip yapiyorsun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendisinden sperm örneği alınıyor ve inceleniyor. sağlıklı sperm sayısı falan ölçülüyor. son 3 gün boşalmamış olması gerekiyor sanırım.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılTv olan bir oda var. Orada p*rno açıyorlar. Kayganlaştırıcı kullanmadan masturbasyon yapıp bir kaba boşalıyor erkek. Sonra o spermi hemen alıp götürüyorlar.
00 Yorumla
Ne ayıp tutmuşsun ya 1 yıl içinde olmuyorsa doktor müdahale eder. Eşindeki sıkıntıyı göz microscopesi ile anladın herhalde.
01 Yorumla- +1 yıl
1 yıldır evliyim zaten fakat korunmamama rağmen olmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
sperm vercek idrar tahlili gibi bir nevi fakat 1 hafta filan boşalmaması gerekecek sperm kalitesi ve sayısına bakcaklar baba olmasına engel bir durum yoksa ki sanmıyorum yani daha 2 ay olmuş
09 Yorumla- +1 yıl
eşimin gururunu zedeler mi bunu ondan istemem
- +1 yıl
ama şöyle 1 yıldır evliyiz ve ben korunmadm hiç fakat olmadı şu an tam çocuk istiyoruz o yönden deniyoruz sıkıntı varsa önceden öğrenelim belki bı tedavisi vardır
- +1 yıl
takip ediyorum ama regl günlerim çok düzenli olmuyo ondan korkmuştum bende. biraz daha bekleyelim o zaman
- +1 yıl
gittim hap verdi kullandım 1 hafta şu an düzene girdi gibi bu ay tam vaktinde oldu
+1 yılSperm kalitesi yani hareketliliği ölçülür. Spermler yeteri kadar hareketli değilse ilaç tedavisi başlatılır o da fayda etmiyorsa tüp bebek.
07 Yorumla- +1 yıl
nasıl yapiyolar o testleri
- +1 yıl
Doktor test için eşine sperm tahlili yapacak. Nasıl yapılıyor dersen bildiğin mast yapıp idrar testi gibi plastik şişeye koyup laboratuvara götürülüyor
- +1 yıl
ne zaman alınıyor peki sonuc
- +1 yıl
Laboratuvar yoğunluğuna göre değişir fakaf 1 gün içinde sperm değerlerini görmüş olur.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. İnşallah olumlu sonuç alırsınız :))
- +1 yıl
ay ins yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir odaya sokuyorlar orda hallediyor ya da isterse wc :D
30 YorumlaTamam da iki ay denemekle olmaz ki bir yıl deniyeceksiniz olmazsa doktora gidin şimdi alacağı ilaçlar olacaksa da oldurmaz
00 Yorumlatest yaptırmadan en az 3-4 gün önce ilişkiye girmeyi kesiyo boşalma kesinlikle olmayacak bu 3-4 gün boyunca sonra gidiyosun test için bir kaba boşalıyosun veriyosun sonuçlar çıkıyor
00 Yorumla
+1 yılEşini bir odaya alıyorlar sarışın koca memeli bir sarışın elinde tüple geliykr. kocana oral yaparak boşaltıyor boşalmaya başlayınca tüpe dolduruyor😂
10 Yorumlabosaltıyorsun onu odada agzınla yalayarak sonra kabın ıcıne bosaltıyorsun boyle oluyor
00 YorumlaSpermin hareketliliğini ve sayısını test ediyolar a, b, c diye sınıflaniyor a fazla ve hareketli c az ve yavaş
00 Yorumla
+1 yılBir hafta ilişkiye girmeyecek dok gittiğinde lavoboya gidecek mast yapacak sprem kutuya koyup labartoara verecek
00 Yorumla
+1 yılSize takvim yöntemini söyledilermi onu denedinizmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sperm bosaltir incelenir
00 YorumlaÖrnek alınıyor test yapılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kisir mi
012 Yorumla- +1 yıl
hayır sadece test yaptırmak istiyorum aklımda soru kalmasn
Cevap sahibi+1 yılOzelde mi
- +1 yıl
özel paralı galiba ama çok uçuk bı fiyat değilse özel de olur
Cevap sahibi+1 yılOzelde imkanlar iyi ama
- +1 yıl
ne gbi
Cevap sahibi+1 yılDevlette yaptırdım wc de yap dediler ortam berbat konsantre olamiyorsun ama ozelde adamlar p*rno film e kadar hazirlamislar guzel bir odada
- +1 yıl
yok eşimi öyle yere sokamam ben tuvalette yapar o
Cevap sahibi+1 yılTuvalette konsantre olmak zor sperm morale bagli kalitesini etkiler. Neden esin oyle yere girmez
- +1 yıl
ne işi var başkasının şeyiyle sevmez zaten öyle izlersek beraber izleriz
Cevap sahibi+1 yılZevkten izlemeyecek bosalmak icin izleyecek sinrma degil sonucta
- +1 yıl
olsun o benle olan anıları düşünür bekarsan ondan bosalamamissindir
Cevap sahibi+1 yılEvliyim
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne