- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kendini düşünür. Kadın analdan zevk almaz çünkü orada zevk alacak uyarı noktası yoktur penis giriş çıkışına uygun değildir. Filmlerde yapılanlara bakmayın onların poposu gire çıka genişlemiş durumda zaten.
Acıdan başka bir şey hissetmezsin sadece erkek egosunu tatmin eder. Kadınını seven analdan yapmaz.101 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılevet zevk almış durmamış
aalda kadına zevk veremeyen erkek bidaha anal yapamaz o kadına
anal tatlıdır delik daracık ama deliği isteklendirmek erkeğin görevi tecrübe şart
deliğe acı değil zevk aldıracak erkek bidaha o daracık deliğe girme hakkını elde eder00 Yorumla
+1 yılyazık hayvanlar genel evde çaloian o larbıle arkadan vermıyor bır erkek bızı sevsın dıye herşeyı yaapr olduk
hak oluyor sısın gıbılere keşke hamıle bıraksa sonrada baba postalasa35 Yorumla
Soran+1 yılhakediyorum söylediklerini
- +1 yıl
hak ettıgını dusunuyorsan kendıne soz ver ve hıç bır erkek mutlu olsun dıye kendını şaığalama
- +1 yıl
+1 yılAnal daha çok zevk verir senin acı cekmen ona haz vermiştir belkide
41 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle geldi acıdan ağlayacaktım ama o dahada sertleşti ben acı çektikçe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsellik konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBence kendi zevki ve hırsı için seni kullanmış canının yanmasına rağmen umursamamis ya an alındı bir zorlama ile yırtık oluşmuşsa ne olacak soylermisin hiç bir şey sağlığından. Önemli değil
32 Yorumla
Soran+1 yıldediklerinde haklısın
- +1 yıl
Anqlda çok tehlikeli bunu bil zorlama ile yirtilirsa doktora gittiğinde her şey ortaya çıkar herkes öğrenir
Ana ilişkiye razi olduğunda başına gelecekleri bilmen gerekirdi.
Bakiresin ama "sözde"... arka kapı açık, ön kapı daha hiç çalınmamış... Kimi kandiracaksin, ileride esin olacak adamı mi, kendini mi?51 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Bende yasadım aynı seyi ben dur deyince erkek arkadasım durmuştu. Seni sadece seks icin kullanıyo olmasın birdaha dusun derim
21 Yorumla
Soran+1 yılbanad aöyle geldi
+1 yılBir ata sözū der ki "Kalkmışın dini imanı olmaz."
anliyorsun janim?31 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
tam zevke gelmiş boşalmak üzereymiş o yüzden hızını alamamış gayet normal odaya babası gelse yine durmazdı bunu bil :)
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Pis manyak bu sana tecavüzde eder ilerde ki buda bir nevi tecavüz
311 Yorumla- +1 yıl
biz arkamızı verdıkce herşeyı hak ederız hayvalar bıle arkadan vermez hak etmış bence
- +1 yıl
Etmiş zaten zorla
Soran+1 yılanlıyorum
- +1 yıl
@Goncagul3434 anal yolda dikenler olsa keşke girene fare kapani falan
- +1 yıl
@Goncagul3434 bir erkek arkadan istiyosa ne sevgisi ne saygisi vardir kendi zevki icin saglinizi dusunmez yirtilir kanama olur ama kiz seviyorum diye veriyosa mustehak
- +1 yıl
Aynen katılıyorum size prensesler :)
- +1 yıl
@scorpion026 evet bu doğru
- +1 yıl
@Goncagul3434 yaptirmayin
Soran+1 yılitiraf edeceğim bu durumu evleneceğim erkeğe
Bilerek yapmıştır tamam bağırman hırs vermiş olabilir ama sen dur dediğinde durması gerek fazla acı zevk vermez
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılne kadar zorlandığını görmekten zevk alırsa alsın, insan o anda mutlaka dinler karşısındakini ya. seks demek sadece kendi zevkini düşünmek değil sonuçta.
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
O deligini hissedip girip cikip tadini aldiktan sonra durmasi biraz zordur ama imkansiz degil.
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Sen de onun ellerini bagla gece, popona jop sok. Ozur dilerim cok guzel giriyordu durduramadim kendimi dersin sonra.
70 Yorumla
+1 yılAyrıl sevgilim diyeceğin Ada'm değil senin canını acıtmayı sana dokunmaya bile kıyamaz önüne daha birsürü erkek çıkar sen canını yolda bulmadın
41 Yorumla- +1 yıl
tecrube konuşuyor demi melek.
Rezilsiniz ve basiniza gelen herseyi hakediyosunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadaşım ucunu soktu başladım ağlamaya hemen durdu. Önden yapınca durmuyorda arkadan durdu
219 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ali3636 imam nikahlım
- +1 yıl
Imam nikahı anal icin yani hahahahhaah
Soran+1 yılşanslısın ozamn
Cevap sahibi+1 yıl@Ali3636 sanane
- +1 yıl
ooo hem onden hem arkadan vermışsın
aferın san bırde başkaısyla evlenırken bekarde dıktır gıt
sızın yuzunuzden erkekelr kadınlara guvenmıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Goncagul3434 ne diyosun a. mk nişanlım +imam nikahlım
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahı anal için mi dedim?
Cevap sahibi+1 yıl@Ali3636 yaza
Cevap sahibi+1 yıl@Ali3636 korunmadık zaten uzun süredir de olmadı
- +1 yıl
@Goncagul3434 hakikaten doğru düşünen adam akıllı bir kız buldum ks da
- +1 yıl
www.sorularlaislamiyet.com/.../...i-var-midir.html
bu konuyu okumanı öneririm. Çok dikkatli olmalısın artık evli sayılıyorsun. Yani es kaza ayrılırsan eşinin seni boşaması gerek.
Cevap sahibi+1 yıl@Aşkın_Sonu biliyorum teşekkür ederim gene de düşünmen için ☺️
+1 yılKendisi zevkini alıyordu durmak aklından geçmedi senin acı cekmen degil. inliyor. olman ona zevk verdi umarm. bedensel. bir zararı olmaz sana
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki
- +1 yıl
Bu kadar da gaddar olamaz insan sevgilisine
+1 yılEvet canın yanarken erkek daha çok tahrik olur sanki patron benim dercesine ama durması zor dur her erkek bu nu başaramaz özelliklede daha yeni tecrübesiz olanlar anca. Evli ve tecrübeli bir erkek dur kelimesine uyar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam senin acini sagligini dusunmeden kendi zevki icin zorluyo ssygisi yok sende seviyorum diye adama veriyon adam seni sevseydi sana saygi duyardi yarin kicindan kan gelirse hic sasirmam senin gibi beyinsizlerede mustehak birazda
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım :(
Cevap sahibi+1 yılAyril o adamdan kendi zevki icin senidusunmuyosa sevgi bekleme
+1 yılIradesizlik yapmis hemnilknhem sci hem anal peh irsde cok onemli ama daha önemlisi yaoan kişinin tecrübesi
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Sevgilinin okuz olduğunu bil ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kısık kısık inlemen ya da bagirman onu tahrik etti ve durmadi salak gibi seninde hoşuna gittigini sandi vd kökledi böylece kendisini kahraman gibi hissetti
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yıldurmalıydı hırcınlığı bnde severim ama kızın canını acıtacak kadar değil
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
acı cekmeye basladıysa bir kız onu zevk almasını sağlamalısın bir taraftan vajinasını oksamalısın gögüslerini oksamalısın zevk alıp acıyı hissetmesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bir gram değer vermemiş sadece cinsellik için beraber sevse durur çözümünü bulur sonra tekrar devam ederdi sadece kendisinin boşalmasını beklemiş çok bencil birisi gerçekten uzaklaş bence ondan
12 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe zaman oldu bu olay peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferin sana senin gibi hemcinslerimden nefret ediyorum. Karar vermişmiş! Başta niye anala karar veriyosun lan? 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
50 Yorumla
+1 yılFreni patlamış kamyon a dur demişsin :D
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogrudur bacim adam azmis normal. Ama okuzmus yani onu bil
11 Yorumla
Soran+1 yılfarkettim
+1 yılBir döt uğruna beraber seninle. :)
41 Yorumla
Soran+1 yılfarkettim
+1 yılben olsam bende duramazdım inan çok zor o zaman çıkar oral yapacam deseydin çıkarırdı. boşalmadan çıkaramaz çünki
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldursa bır daha gırdırmezdın o an ve bazen acı cekmek erkege zevk verır tadını cıkarmıs :d
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Zevk patlamasının ortasında dur desende kontrolü zordur
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlerde de nasıl biri olacağının sinyalini vermiş
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilerek seni düşünmemiş
22 Yorumla
Soran+1 yılgaliba bende şu an öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Öyle zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi zevk almak için yalan söylüyor kendi zevkini düşünüyor seni düşünmüyor
12 Yorumla
Soran+1 yılbanada öyle geldi
Cevap sahibi+1 yılBence ayrıl
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Sevdiğin için çektin o acıyı ama boşa çekilmiş bir acı
zaten çok seven verir arkadan00 YorumlaKeşke oral yapsaymışsınız. Aslında oralde dur desen imkanı yok durmaz
00 Yorumla
+1 yılOraya kadar gelip durmasını nasıl bekledin ki?
22 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılVazelin, kayganlaştırıcı kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılsorum bunla ilgili değildi
- +1 yıl
Dolaylı olarak sorun bununla ilgili, kayganlaştırıcı olursa aşırı derecede canın yanmaz.
İlk birlikte liginiz mi idi ki ilişkiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılevet
Eee delik dar zevk fazla duramamis haliyle.
25 Yorumla
Soran+1 yılkarşındaki sevgilin ağlıyor olsa bile mi duramazsınız
- +1 yıl
Ben aninda dururum. Bir sevgilim ile zaten zamaninda anal denemistik , daha 10 sn gecmeden acidigini soyledi ve bidaha yapmamistik. Kisiden kisiye degisir o. Benim icin seks hic bir zaman ilk planda degildir. Aklim uckuruma hukmeder. Uckurum aklima degil. Duzgun birini bulman dilegiyle.
- +1 yıl
evet duramazsın. zamanla alışırsın bu zevke
Soran+1 yıl@RomantikTen zevk mi ne zevki ya acıdan ağlamaktan başka birşey hissetmedim ki hangi zevkten bahsediyorsun
+1 yılAnala izin veren kadın salaktırr çok net.
32 Yorumla
Soran+1 yılpeki :(
- +1 yıl
akılı kışının halı başka
+1 yılDurabilir tabi. Pek umursamamış seni
31 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Birde bunlar bakireyim diye geçemiyorlar ya bende ona tutuluyorum işte
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmanyak o acımasız bencil biri öldürseydin onu
27 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum :(
- +1 yıl
Bir daha imkansız okur zaten öküz resmen
- +1 yıl
ya adama suclu da arkadan veren masummu
Cevap sahibi+1 yılsende yanlış etmişsin neden arkadan yapıyon ya daha gençsin 18-24 arası yazmışsın tabi gerçekse. ben 27 yaşındayım ben bile bekliyom evlenmeyi
Soran+1 yıl22 yaşındayım merak heves diyelim yaptığım hatanın farkındayım
Cevap sahibi+1 yılmerak dye suçu meraka atamaz insan. meraklıydım dye birini öldürsünler o zaman. bidaha yapma canım arkadan.
Soran+1 yılhaklısın dediklerinde abla
Haha niye dursun ki sen arkadan vermeye razi olduktan sonra.. İstese dururdu zevk almis senin acı cekmenden
00 YorumlaHard core :)
35 Yorumla
Soran+1 yılgülmen güzel abla, gül gül çekinme
Soran+1 yılsert sevmiyorum ama çocuğu seviyorum, genede ayrılmalımıyım
Soran+1 yılanladım peki
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. bencil demekki seni hiç düşünmüyor bırak gitsin
22 Yorumla
shshs😂olur oyle seyler
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Durabilirdi ama dursaydi bir daha anal yapmasina izin vermezdin diye dusunmus olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zevk almıştır var ya bagirttira bagirttira zorlaya zorlaya ben olsam bende durmazdim bulmusum daracık deliği kokledikce koklwrdim
21 Yorumla
Soran+1 yılaferim 2nizede
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın değilki bu senin mikicin seni zerre sevmiyor sende anal yapmış kaşar bakire oldun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de durmazdım sonunda altıma almışım artık seni köklemeye devam ederdim
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencilliğinden net.
32 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki gözü döndü
33 Yorumla- +1 yıl
O an kalkmisin dini imani olmaz demis ;))
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
donmuş sanırım sız evlısınız hıç kocanız zorla arkadan yaptımı
+1 yılÖküzmüş
31 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdim bu yorumu aynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz önce bununla ilgili soru paylaştım benimde problemim aynı
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. daracık deliği sunmuşsun daha durur mu hayvan
10 YorumlaCanının yanmasından hoşlandı
10 YorumlaBnce çok fena azmis yanıyor
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sen bakire mi oluyorsun hahahahha😂
20 Yorumla
+1 yılona sor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılduramıyormuş engel olmak çok zormuş irademe yenik düştüm dedi özür diledi
- +1 yıl
doğru sölüyo bende sevgilime yaparken kulübede oranın sahibi geliyodu durmadım yaptım yakalandık :D
+1 yılayril gitsin
20 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılbnde öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Hemen ayrıl yazık sana
O anda durmak çok zor
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?