Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden bu kadar taktın ki buna alt tarafı bir seksti. İyiydin ya da kötü fark etmez. Adam içine boşalmak istemiş sen de izin vermemissin alan razı veren razı. Kötü mü sevmiştim diye mi düşüneceksin zevkini aldıysan salla gitsin zaten amacınız bu duygusal düşünmeye gerek yok. Öyle dusunevekseniz zaten bu şekilde yapamazsınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeymiş o ya bulunmaz hint kumaşı icine bosalmazsam bosalmam demek kendini ne sanıyor 2 gun sonra bu sebepten engelleyen birisi kesin Hamile bırakıp yari yolda birakirdi onunla ciddi bir sey olmaz sanki seninle ne alakası var sen iyi olduğunu söylüyorsun bundan öncekiler gayet memnunmus bence sen kendinde arama sorunu
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır senlik bir durum yok. çocuk kişiliksiz. kadının erken boşalması kötü bir şey değil. defalarca boşalması daha çok hoşumuza gider. sırf içine boşalamadığı için bu tepkiyi verdiyse zaten baştan hiç yaşamasaydınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKötü ya da iyi seks yaptığına mı takılıyorsun gerçekten? Adam bildiğin şerefsiz çıkmış işte. Senin hatan yok.
20 Yorumla
+1 yılTek hatan hatayı karşındaki insan dururken kendinde araman. Kullanıp atmış işte bişey yapmanla ilgisi yok anlamıyor musun.
41 Yorumla- +1 yıl
kac tane erkek yazmis ama bir kadin dogru yazmis
+1 yılay şu kullanmış yorumları deli ediyor beni gerçekten kız ben ona aşığım ya da o bana aşık gibi bir şey söylemiş mi? adam aşk meşk için mi koşmuş peşinden yalan mı söylemiş seni seviyorum diye hayır en başından amacı seksmiş kızda kabul etmiş ikisi de birbirini kullanmış ama buradaki terk edişi bundan değil istediklerini alamamış senden kabul etmemişsin içine boşalmasını ve erken gelmişsin falan vs. kısaca kötü değilsin sadece onun beklentilerini karşılamamışsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Zihniyetine sok. ayim. hala nerde yanlis yaptim diyor. O sere. fsiz zaten adam degilmis ama sen bunu hala goremiyor musun? Senin gibi cok var maalesef burada goruyoruz. Erkekleri cok kaldiriyosunuz sonra acinasi hallere dusuyosunuz. Hemen altina yatarsan zaten baska bi wonuc olamaz. Adam o cocugu baksana icine bosalcam demis. Umrundami senin hamile kalma riskin. O anlik zevki icin senin hayatini bitirir umrunda olmaz. Sen hala nerde yanlis yaptim diyosun. Zavallisin
00 Yorumla
+1 yılYAttın :) bu kadar basit.
Adamın derdi seksti istediğini aldı ve gitti30 Yorumla
+1 yılHala kendinde hata arıyorsun bu dünya seni çok üzer. Anlayışsı kıt bir hödüğe denk gelmişsin üzerine başka kızla bulacağım diyecek kadar da saygısız ayrıca kendine saygınızı kaybetmeyin bu kadar seks amaçlı kullanılırsınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 hafta bu yuzden peşinden koşmuş. Kizlar, peşinizden koşan hiçkimseye inanmayın. Seviyor sanıyorsunuz , ama niyet başka oluyor. Koşmayı bırak, sizin için yaptıkları hiçbirşeye bile inanmayın. Kesin bir çıkarı var diye düşünün bence.
20 YorumlaHala nerde hata yaptım diyorsun ya biraz karşı tarafta arasan mı suçu , cinsellik yaşamanın bile bir saygısı olmalı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Amacına ulaşasıya kadar peşinden koşmuş. Seni ekse edip s*kmiş sonra da bir bahane bulup ayrılmış. Şimdi de başka tatlar aramaya başlamış. Bulduğu başkasını da s*kince bırakacaktır. Bakiremiydin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanıp attı diyorlar çok sacma bir düşünce iki kişi karşılıklı zevkler sonuçta.
sanırım bu adam sana aşık olmuş içine boşalmak istemiş red etmişsin sana bağlanmış olabilir kısa sürede böyle takıntılı insanlar çok.210 Yorumla
Soran+1 yılAşık olsa neden engelleyip başka bir kızla buluşsun ki
Cevap sahibi+1 yılİçine neden boşalmak istesin. 3 senedir erkek arkadasım ile yasıyoruz doğum kontrol kullandığımda bile içime boşalmaz. Evlenme düşüncesi olmadığı için.
Kıskandırmak için yapmıs olabilirr
Soran+1 yılZevkten boşalmak isteyebilir fetişi vardır
Cevap sahibi+1 yılKendi cocuğu olacak ama kimse uğrasmak istemez.
- +1 yıl
Al bir chil daha içine bosalmayı sevgiye bağlayan. Sapıkkk olamaz mı veya fazla prno izlemiştir amma boş yaptın
Soran+1 yılBana evlilik, çocuk istemiyorum yaşım genç dedi
Cevap sahibi+1 yıl@1ACIMASIZBİRİ ertesi gün hapıyla gelir o zaman adam. Herkes içine boşalmaktan zevk alır. Delimisin. Ya yasları kücük ciddiye almıyolar bebek vs olayları
- +1 yıl
Acıyorum size
- +1 yıl
Bak ablam ne güzel özetlemiş, anlatmış. Abla ince düşünüyorsun. Tam yerinde bir düşünce olmuş. İlk görüş güzel.
+1 yılKendinde hata arama çürük bir insana denk gelmişsin hepimizin başına geliyor
20 YorumlaSeninle bir ilgisi yok. Adamın etrafında çok kadın varsa gözü dönmüştür. Her kadının tadına bakmak istiyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Ne alaka amacı belli zaten seni kullanıp köşeye atmış isteklerini kabul etseydin seni kullanmaya devam edicek ti taki sıkılıp bıkana kadar
00 YorumlaHaha tamam yapmışsınız yapacağınızı ne bekliyorum evlenecek miydi seninle sırada başka kız var tabiki
00 Yorumla
+1 yılHap kullandığını dusunmus ama seni bekledigi gibi gormemis daha kosan çok olur baska erkeklerle yaparsin biraz sabir et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİçine boşalmak nedir ya? Hamilelik riskinin olduğunu bilmiyormu bu çocuk? Sonrada ortada bırakır kaçar, bu ne düşüncesizlik böyle..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO alacağını almış içine boşalayım der kabul edersin iki gün sonra anal ister olmaz dersin surat asar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkucağına çıkıp orgazm olmuşsun, bir erkeği bundan daha ne mutlu edebilir ki. ne demek ne çabuk oldun. ne demek içine boşalmak. oral bile yapmışsın. 9 senelik eşim daha ne oral yaptı ne de üstümde orgazm oldu. hıyarmış engellemiş iyi olmuş.
00 Yorumla
+1 yılseks yapmaya yeni mi başladın? Belli ki tecrübesiz görmüş yatakta seni
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır 7 kişiyle yattım
- +1 yıl
Mesele 7 kişiyle yatmak kadar basit mi sence ? Şehvetli, ruhlu, hisli olmalı. Yapmak için yapmışsın bunca zaman.
Soran+1 yıl2 gün sonra engelleyen kişi sevgilim değil. Nasıl his olabilir sence
- +1 yıl
Günümüz kızları maalesef çok basit. Nasıl bu kadar hızlı yatağına giriyosun. Ben duygu beslemediğim birinin yatağına giremiyorum böyle de pis bi huyum var
- +1 yıl
7 kişiyle yattıysan sende kesin Aids veya ona benzer cinsel hastalıklar vardır
+1 yılsanırım kötü sevişmişsin beklediği gibi bir seks olmamış biraz da tecrübesizsin sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 kişiyle yattım hepsi tekrar istedi. Bu niye böyle yaptı anlamadım
- +1 yıl
kaç dk da orgazm oldun
+1 yılAnahtar gibi her kayboldugunda aranan biri olmak istemiyorsan nasıl olsa paspasin altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAfedersin de böyle bir malla nasıl seks yapabildin asıl bunu merak ediyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılNesini beğenmedik neyi kötü yaptım
- +1 yıl
15 yaşındaki çocukla seks yapsan bu kadr olur afedersin. Bahsettiğin kişinin akıl olgunluğu yok ve "içine boşalmazsam, boşalmam" nasıl aptalca bir laf.
Parka götürmezsen ödevimi yapmam der gibi
Soran+1 yılOralle boşaltayım dedim kabul etmedi.
- +1 yıl
Eee mal cünkü. Diyorum ya sana parka götürmezsen ödevimi yapmam diye zırlayan veletten farkı yok. Sorsam yaşı 30lardadır kesin
Soran+1 yılPek zevk almadım dedi. Beceriksiz hissediyorum kendimi ya
- +1 yıl
Senin tek hatan ve kızdığım nokta hatayı kendinde araman. Seni kendisi bile boşaltamamış sen üstüne çıkıp kendin orgazm olmussun. O neyi becerdi de senden ne bekliyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu kadar detaya gerek yoktu bence ama kullanılmışsın
10 Yorumla
+1 yılAmacı seks ti. İstediğini aldı ve işi bitti.
10 Yorumla
+1 yılyenisine geç çokda takılma elini sallasan ellisi hem erkek kötü yapmış zaten belliki beceriksiz
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcine bosalma fantezisi benim kocamdada var ne anliyor icine bosalinca anlamiyorum varsa bunu yasayan anlatabilir mi erkekler ne anliyorsunuz?
27 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin aldığı zevk kadınlara kıyasla çok sınırlıdır. En zevkli kısmı da içine boşalmak. Elimizde bir o var. Bütün seksi sırf onun için yapıyoruz. Onu da yapamayacaksak elimizle yapalım. Kadına ne gerek var?
Ayrıca fışkırtarak, bol boşalan bir erkekle berabersen senin orgazmında normalden çok daha iyi olur.
Cevap sahibi+1 yıleşim fıskararak bosaliyor bunu hissediyorum ama icime sicak sicak akiyor sadece o kadar bir sey hissetmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılolabilir ilk evliligim kocam ilkim Şu an cok bir sey anlamiyorum oda bosalip gotunu donup yatiyor bu konulari bugune kadar kimseye soramadim haliyle , esim de bilgisiz anladigim kadariyla bu yuzden olabilir
Cevap sahibi+1 yılyok tsk. ederim saol
Vur kaccı bir arkadaşmış demek ki alacağını alınca başka denizlere yelken açmış.
00 Yorumlamerak ediyorum acaba gerçekten bu kadar saf mısın yoksa buradakileri mi yiyorsun? :/
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılciddiye alan olmuş mudur bu soruyu bakmıyorum ama asdasdasd
00 Yorumla İyiki kabul etmemişsin yoksa başka şekilde bırakırdı
00 Yorumla
+1 yılDolandırılmışsın kullanıp atmış sıradan bi olay artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Alacağını almış zaten.. Sonrada engel.. Klasik abaza numarası
00 YorumlaAdamın derdi sadece seksmiş tek gecelik bişe istemiş uzatmamak lazım :)
00 YorumlaGençlik nereye gidiyor 🥹
takıldığın şeye bak nereden buluyorsunuz bu şekilde adi insanları sonra erkekler yok şöyle yok böyle
00 Yorumla
+1 yılHata yok herkes alacağını almış ve bitmiş ne var ki bunda
00 Yorumla
+1 yılYanı senin de performansının etkisi olmuş olabilir bu terk edilmede
00 Yorumlasenle işi bitmiş sıra başkasında. hala hatanı sorguluyorsun.
00 YorumlaAnlattıklarına göre süper şeyler yapmışsın. Ama hıyarın tekine denk gelmişsin 😡
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Niyeti belliymiş elde etmiş işi bitmiş yads hoşuna gitmemiş boşvermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olacaktı. İstediğini almış. Başkalarına gitmiş. Gerçi başlası olsa ücretsiz eskort bulmuş sonuna kadar kullanırdı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha öncesinde de benzer adilikler yaptığına eminim. Kimse bir anda bu kadar seri saçmalayamaz
00 Yorumla
+1 yılKötü seks yapman değil, düşünceli bir seks yapman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese verirseniz böyle olur işte. Alacağını almış işi bitmiş gitmiş işte
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin gibi kız var mı gerçekten daha ne olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbence alacağını almış senden sonra bırakmış olan o.
hata yapmışsın.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tebrik ederiz seni yine bi öküz bulup takılmışsınız 😂😂
00 YorumlaAmacı gayet açık alacağını aldı boş ver takma kafana
00 Yorumla
+1 yılAbi bu kadar da saf olmayın ya gerçekten ee kullanmış işte başka kız bulmuş hala nerde hata yaptım diyosun senin hatan iyice tanımadığın biriyle birlikte olman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne yüzsüzlük cıdden oyle sapkını var mı ıcıne bosalmazsam dıyen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden alacağını almis zevkini yasamis baskasinin tadina bakmak istiyor bu kadar açık ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKotu seksle ne alakası var. Karsindaki pi çin biri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek gecelik düşünmüş, ulaşmış bitmiş.
neden bu kadar takıyorsun ki?
zaten sen de öyle takılmadın mı?
evlilik mi hayal ettin oral yaparken üstünde boşalırken?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni elde etmek için koşmuş peşinden seks yapınca da istediğini almış zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne kötüsü bence gayet iyisin seni kaybeden utansın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Her istediğini yapman hata bence. giderse gitsin
00 Yorumlabeğenmemiştir belki. sen de başkasını bulursun dert etme
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyimi beğenmedi ki
Elde etmiş yol vermiş işte bu akdar saaalak olmayın ilgi gösterince hemen teslim oluyorsunuz
10 Yorumlahayır hata falan yapmadın, adam istediğini alınca gitmiş, bu kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. neden kendinin hata yaptığını dusnuyrsun
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılihtiyacını gidermiş
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü seviştim
- +1 yıl
öyle bir şey olsa hemen bırakırdı seni
- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım