Cinsel Yaşam Sekste partnerim ağzımı kapattı, neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Rahatsız mı oldu hoşuna mı gitti anlamadım Güncellemeler+1 yıl Bittikten sonra dediki herkes duymuştur heralde bi kerede baya sert sevdiğini söylemişti sekste anlamadım :( Sekste partnerim ağzımı kapattı, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sessiz sinemamı oynuyoruz duyarsa duysun o ses en güzel ses ağız kapatılırmı,😃 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl tam tersine daha fazla zevk alıyor sana hükmettiği için altında inlerken 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende sık sık yaparım bazende iki üç parmağımı ağzına sokup emmesini yalamasini isterim o anda 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Bazen ben de yapıyorum.Prone bone da sert sert yaparken ağzını kapatmak çok ateşli oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnleme sesini kesip geç boşalmak istemiş sesin tahrik etmiş olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oksijen seviyesi düşünce daha çok zevk alındığı söyleniyor ama denemedim hiç ondan olabilir 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevk aldığı içindir. Kadının ağzını boş bırakmamak lazım. 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Komşular duymasın diye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl demekki benim gibi zevkten uçmamış ki o anda komşuları düşünebiliyo Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Çok haklısın oysa sarhoş olmaktır seksDoğru partner lazım sana Yorumla
_maratem_ Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl cokmu inliyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla _maratem_ +1 yıl duyulur endisesi ile kapatiyor oysa birak duyan duysun Yorumla Soran +1 yıl demekki benim gibi zevkten uçmamış ki o anda komşuları düşünebiliyo Yorumla _maratem_ +1 yıl belkide zevkten ucuramadinn aklini basindan alamadin Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bazılarının öyle hoşuna gider ;) 1 0 Yorumla
Maestro81 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Nefesin kokuyor galiba 🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nefesim koksa öpmezdi de Yorumla
Minnakbeybiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Erkeklerin tarzı o 2 2 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Nerden biliyosun Yorumla Nuluad0707 +1 yıl @Emrullahaslan bunu harbiden sordun mu yani. bir kadinin sevismis olmasi neden bu kadar ilginizi cekiyo 😂 yani bunu her kadin yapiyo sonucta 😂 Yorumla
Emrullahaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ağzın mi kokuyirsu yoks 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yok be :D Yorumla Emrullahaslan +1 yıl O zman çok mu bağırittida seni kapattın ağını Yorumla Soran +1 yıl çok bağırmış olabilirimn çünkü dedi herkes duymuşyur dye bittikten sonra Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Çok bagirdiysan duyarlar tabi sen de niye bağırıyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl o anki zevkten bilerek yapmıyorum ki Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Zevketen de ağzının çıktığı kadar bagrilmazki anca can yanınca sen abartmış sin Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Zevk meselesidir 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bağırma diyedir 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hoşuna gidiyordur 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok bağırmışsındır. 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok mu bağırdın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evet bağırıyordum Yorumla aliakarrr +1 yıl Belki duyan olur diye yapmıştır sen rahatsız oldun mu Yorumla Soran +1 yıl olmadım da sert sevdiğini söylmeişti ya ondan siye düşündüm ya da herkes duydu demişti bittikten sonra o yüzden anlamadım Yorumla aliakarrr +1 yıl Sert sevdiği için yapıyor büyük ihtimalle Yorumla aliakarrr +1 yıl Sen sert seviyor musun Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla aliakarrr +1 yıl Hoşuna gitmesi lazım o zaman bu hareketi 🙂 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok mu bağırdın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Sessiz sinemamı oynuyoruz duyarsa duysun o ses en güzel ses ağız kapatılırmı,😃
tam tersine daha fazla zevk alıyor sana hükmettiği için altında inlerken
Bende sık sık yaparım bazende iki üç parmağımı ağzına sokup emmesini yalamasini isterim o anda
Bazen ben de yapıyorum.
Prone bone da sert sert yaparken ağzını kapatmak çok ateşli oluyor
İnleme sesini kesip geç boşalmak istemiş sesin tahrik etmiş olabilir
Oksijen seviyesi düşünce daha çok zevk alındığı söyleniyor ama denemedim hiç ondan olabilir
Zevk aldığı içindir. Kadının ağzını boş bırakmamak lazım.
Komşular duymasın diye
demekki benim gibi zevkten uçmamış ki o anda komşuları düşünebiliyo
Çok haklısın oysa sarhoş olmaktır seks
Doğru partner lazım sana
cokmu inliyorsun
evet
duyulur endisesi ile kapatiyor oysa birak duyan duysun
demekki benim gibi zevkten uçmamış ki o anda komşuları düşünebiliyo
belkide zevkten ucuramadinn aklini basindan alamadin
bazılarının öyle hoşuna gider ;)
çok mu bağırdın :D
Kadına şiddete hayır diyoruz 😀
Nefesin kokuyor galiba 🤔
nefesim koksa öpmezdi de
inlemelerini etraftakiler çok duymasın diye
Erkeklerin tarzı o
Nerden biliyosun
@Emrullahaslan bunu harbiden sordun mu yani. bir kadinin sevismis olmasi neden bu kadar ilginizi cekiyo 😂 yani bunu her kadin yapiyo sonucta 😂
Ağzın mi kokuyirsu yoks
yok be :D
O zman çok mu bağırittida seni kapattın ağını
çok bağırmış olabilirimn çünkü dedi herkes duymuşyur dye bittikten sonra
Çok bagirdiysan duyarlar tabi sen de niye bağırıyorsun ki
o anki zevkten bilerek yapmıyorum ki
Zevketen de ağzının çıktığı kadar bagrilmazki anca can yanınca sen abartmış sin
ayıp etmişşşş
Ağzın kokuyordur
Zevk meselesidir
Bağırma diyedir
Hoşuna gidiyordur
çok bağırmışsındır.
Çok mu bağırdın
evet bağırıyordum
Belki duyan olur diye yapmıştır sen rahatsız oldun mu
olmadım da sert sevdiğini söylmeişti ya ondan siye düşündüm ya da herkes duydu demişti bittikten sonra o yüzden anlamadım
Sert sevdiği için yapıyor büyük ihtimalle
Sen sert seviyor musun
evet
Hoşuna gitmesi lazım o zaman bu hareketi 🙂
Çok mu bağırdın
Uuuuuuuv dehşett 😁