Gece vücut verdiğin hasarları uykuda onardı şükret sağlıkla uyandın. ayağa kalkıp yürüyebiliyorsun zıplayabiliyorsun koşabiliyorsun bak bunları düşün bence. Kaza anlık bir olay bana gelmez deme bir an olur bırak Seksi yürümeyi özlersin de bulamayabilirsin iyi düşün iyi ol
Alakasız degil senin sorun... evet sabahları testesteron yüksek oluyor insan şehvetli ve arzulu bir şekilde sevişmek yiyişmek istiyorr... az önceki sorundaki video güzeldi sevişmek daha güzel :) birde sana sorum bir kadın bu resimdeki gibi bir erkeğin vücudunu tırnaklarıyla bu hale getirebilecek kadar azabilir mi?
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sence gif fazlamıydi? :) Azabilir ama bu kadarı fazla bence bu kadar yolmadan yastığa tutunup çığlık atarm :)
Bu kadar azabilen bir kadınla şehvetli ve ihtiraslı bir şekilde sevişmekkkk müthiş olur gercekten.. tabi vücudumu o derece parçalamasa daha iyi olur... evet senin dedigin gibi bazı kadınlar aldığı hazdan zevkten dolayı çarşaflara gecirebiliyo ellerini vs vs bunu izlemek görmek güzel o an da kadının nefes alışverişleri ve yüz ifadesi çok Seksi oluyor :)
Elbetteee... sevişmeye iyi başlamak tecrübeli olmak sevişmelere karşı kadının tepkilerini izleyebilmek degerlendirebilmek ve bilincli ve etkili bir şekilde kadına oral yapmak şartt.. kadın ilk önce oral ile orgazm edilmeli yani kadın boşalıncaya dek oral kesintiye ugratılmamalı ve dil sürekli vajinanın tamamında etkili olmalı özelliklede klitorise özen farklı olmalı kadın bu şekilde boşaldıktan sonraaa penis ıslanmış vajinada yerini almalı bence.. benim kuralım bu başkalarını bilmem :)
Üzme kendini isteyen şikayet etsin oda öyle tatmin olsun. Vucudumuz dinlenmiş oluyor dinç oluyor Testesteron hormonları daha çok salgilaniyor buda istegimizi arttırıyor normalsin normaliz :)
Utanacak bir şey yok bunda. Benim istediğim sende. Senin istedigin bende. Neyini utandın bunu? Burası dini sohbet içerikli bir site değil demi? Herkesin amacı ortada işte. Sıkıntı ne?