Cinsel Yaşam Sabah libidosu neden olur? _Malefiz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Sabah libidosu neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
berkkeppra Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sebebini bilmiyorum ama eğer ki o libidoya dayanıp boşalmazsan günün daha güzel geçiyor. Boşalırsan ve yapman gereken işler varsa enerjin düşük olabiliyor. Yani bende boşalsam da enerji gitmiyor da kadınlarda genelde böyle 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyice dinlenmiş oluyor tek stres içinde yeri oran kaliyor orasida benide rahatlat diye yukseliyor 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Vücut dinleniyor sabah da bol enerji olunca insan istekli oluyor 0 0 Yorumla
yaman_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Sanırım hormonlardan dolayı uyanınca dayanılmaz oluyor 0 0 Yorumla
maskeliadam09 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Dinlendiğimiz için vücutta biriken enerjiyi atmak için galiba 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Genelde yasayan biriyim nedeni bilemiyorum 0 0 Yorumla
Olgunerkek5 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl O hepimiz de var, sabah seksi de uzun uzun surer 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. vucut dinleniyo dinc kalkıyo sabah olması dogal 0 0 Yorumla
LitoRodríguez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Uykuda birşeyler mi oluyor anlamıyorum 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ülke kızında libido yok muhiititin abi 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Akşamdan kalan azgınlık sanırım 😃 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Çişten dolayı 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. yokluk 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sabah olduğu için 0 0 Yorumla
Sivaslıbarış Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Aç kapa olduğu için uyandığında vucut test eder 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. işeyınce gecer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sebebini bilmiyorum ama eğer ki o libidoya dayanıp boşalmazsan günün daha güzel geçiyor. Boşalırsan ve yapman gereken işler varsa enerjin düşük olabiliyor. Yani bende boşalsam da enerji gitmiyor da kadınlarda genelde böyle
İyice dinlenmiş oluyor tek stres içinde yeri oran kaliyor orasida benide rahatlat diye yukseliyor
Vücut dinleniyor sabah da bol enerji olunca insan istekli oluyor
Sanırım hormonlardan dolayı uyanınca dayanılmaz oluyor
Her sabah kürek sapı gibi olup benden önce kalkıyor
Dinlendiğimiz için vücutta biriken enerjiyi atmak için galiba
Genelde yasayan biriyim nedeni bilemiyorum
O hepimiz de var, sabah seksi de uzun uzun surer
vucut dinleniyo dinc kalkıyo sabah olması dogal
Uykuda birşeyler mi oluyor anlamıyorum
ülke kızında libido yok muhiititin abi
Akşamdan kalan azgınlık sanırım 😃
Bizden önce güne onun başladığı için olabilir
Çişten dolayı