Cinsel Yaşam Sabah sabah libidom yükseliyor neden böyle oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Genelde gece yükselişte olurdu ama şu an a*dım Sabah sabah libidom yükseliyor neden böyle oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
wrogue Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Yaa dur geceleri bende deliriyorum ama inan bıktım her gece her gece artık yapmıycam sonra inmek bilmiyo bunun sonu yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bu sabah bi tuhaf oldum Yorumla wrogue +1 yıl Ben kendi p*nisimi veya vücud görünce azıyorum sende görsen deli olursun🤣🤣🤣 Yorumla
Vahşi_Kobra Takip Et Xper 5 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin canı isteyince penis dikiliyor. Kızların canı isteyince ne oluyorki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sulanıyor Yorumla Vahşi_Kobra +1 yıl Vıcık vıcık mı. Sadece sulanıyor mu başka bişi olmuyomu. Dışardan anlaşılmazmı dışardan bakunca libidosu yükselmiş kadın Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Sabak sabah vücut dinlenmiş tüm hormonlar isteğini kabartarak onu istiyor iki sap şap yap rahatla 0 0 Yorumla
kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Beeey bey görüyor musun kız azmis çoğaltmak gerekiyor bunu 🤣😁🤣 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benimde her sabah yüksek malum hep gece çalışınca geceler gündüzler karışıyor birbirine :) 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. benim de yüksek oluyor ve bu genelde hiperaktiflikten kaynaklanıyor. 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. libido bu.. kontrol edemezsin belli olmaz ne zaman yükseleceği 0 0 Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sabah insan dinlenmiş olduğu için libosu yüksek olur 0 0 Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uyuyunca enerji yükselir senin kafada oraya çalıştığı için libidon artar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl maalesef ayni durumdan muzdaripiz sabah lobidosu bir baska ya birbirimize iyi gelebiliriz eger istersen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aciyorum ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecek misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vazgeçtin galiba :) Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabah saatlerinde normal ülkenin yarısı olarak bulutlardayız 😎 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. benim de öyle , ters zamana denk geldi 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sabah her kadın yalanarak uyandırılmalı 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sabahlarıda başka olur bendee aynı 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl sabah benimde yuksek ya surekli kalkiyo 0 0 Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Emin ol tek sen değilsin. Taş gibi 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne hayal ediyorsun ki böyle olunca? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yapiyom Yorumla Soran +1 yıl ahh bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece teklif sundum ısrar yok tamam. Sana başka bir şey soracağım ben boy ve kilon kaç senin? neden sorduğumu cevabından sonra söyleyeceğim Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bahar dönemi olduğundan olabilir 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Adet öncesiysen normal 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazı sabahlar ben de öyle uyanıyorum 0 0 Yorumla
yalatmayiseven Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Benimde aynı normal o yaa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yalanmayı severim Yorumla yalatmayiseven +1 yıl Bnde yalatmayi severim Yorumla Soran +1 yıl of çok fenayım uyumam lazım Yorumla yalatmayiseven +1 yıl Bende öyleyim kalktı tutamiyorum Yorumla Soran +1 yıl off Yorumla yalatmayiseven +1 yıl Evet avucumda şuanda offf Yorumla Hadiyani +1 yıl Benimkinde uyandın ne yapacagiz Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sabah ereksiyonu😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birlikte birşeyler yapalım mı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl iyi misin bu konuda foto atamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet iyiyim Yorumla Soran +1 yıl şu an yapamam biraz uyumam lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an yaparsan daha rahat uyursun Yorumla Soran +1 yıl off abdestle uğraşamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğlen alırsın Yorumla Soran +1 yıl okula gidicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okuldan sonra alırsın bir şey olmaz canım rahatla böyle ders dinleyemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelicenmi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İhtiyaç ini gör ozman 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zevk sularını içebilir miyim Yorumla Soran +1 yıl ımm harika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstiyorum seni offf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağzıma akit sıvılarını Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlen bari kurtul 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal bir durum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yaa dur geceleri bende deliriyorum ama inan bıktım her gece her gece artık yapmıycam sonra inmek bilmiyo bunun sonu yok
bu sabah bi tuhaf oldum
Ben kendi p*nisimi veya vücud görünce azıyorum sende görsen deli olursun🤣🤣🤣
Erkeklerin canı isteyince penis dikiliyor. Kızların canı isteyince ne oluyorki?
sulanıyor
Vıcık vıcık mı. Sadece sulanıyor mu başka bişi olmuyomu. Dışardan anlaşılmazmı dışardan bakunca libidosu yükselmiş kadın
Sabak sabah vücut dinlenmiş tüm hormonlar isteğini kabartarak onu istiyor iki sap şap yap rahatla
Beeey bey görüyor musun kız azmis çoğaltmak gerekiyor bunu 🤣😁🤣
Benimde her sabah yüksek malum hep gece çalışınca geceler gündüzler karışıyor birbirine :)
benim de yüksek oluyor ve bu genelde hiperaktiflikten kaynaklanıyor.
libido bu.. kontrol edemezsin
belli olmaz ne zaman yükseleceği
Sabah insan dinlenmiş olduğu için libosu yüksek olur
Uyuyunca enerji yükselir senin kafada oraya çalıştığı için libidon artar
maalesef ayni durumdan muzdaripiz sabah lobidosu bir baska ya birbirimize iyi gelebiliriz eger istersen
gizlisin
Aciyorum ok
Bekliyorum
Gelecek misin
Vazgeçtin galiba :)
Sabah saatlerinde normal ülkenin yarısı olarak bulutlardayız 😎
benim de öyle , ters zamana denk geldi
Genelde sabah olur zaten
sabah her kadın yalanarak uyandırılmalı
Erkeklerde her zaman öyle 😂
Sabahlarıda başka olur bendee aynı
sabah benimde yuksek ya surekli kalkiyo
Sabah saatlerinde insan azıyor
Sabah seksi güzel derler
Emin ol tek sen değilsin. Taş gibi 😂😂
Sıkıntııı regl geliyordur
Ne hayal ediyorsun ki böyle olunca?
mastürbasyon yapiyom
ahh bilmiyorum
Sadece teklif sundum ısrar yok tamam. Sana başka bir şey soracağım ben boy ve kilon kaç senin? neden sorduğumu cevabından sonra söyleyeceğim
Bahar dönemi olduğundan olabilir
En son yapalı çok mu oldu ki
İtfaiye geldi jsjsjsj
Adet öncesiysen normal
Bazı sabahlar ben de öyle uyanıyorum
Benimde aynı normal o yaa
yalanmayı severim
Bnde yalatmayi severim
of çok fenayım uyumam lazım
Bende öyleyim kalktı tutamiyorum
off
Evet avucumda şuanda offf