Aynı duygular içindeyim ama sabrediyorum, her ne kadar kesmese de mast. sanalla idare etmeye çalışıyorum. bir defa gerçek ilişki yaşadım dayanamayıp çok zevk aldım, cok hosuma gitti, aşırı derecede özgüven geldi yeteneklerimi kesfedince ama yapmamıs olmayı tercih ederdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılben yapmak istiyorum sanal sacma
En İyi Cevaplar
+1 yılHer aklına geldiğinde duş al abdestini al 2 rekat da olsa bamaz kıl RABBIM sana yardım eder seytan senle uğraşmaktan vaz geçer en güzeli bu bence
41 Yorumla
erkekler yapınca marifet oluyo kızlar yapınca günah oluyo eğer günahsa onlara da günah ayrıca bizdeki zar bebekken pisliklerden mikroplardan korunmak içindi büyüyünce bir anlamı kalmıyo yani o yüzden korkmadan sevişin erkekler yapıyosa siz de yapın
11 Yorumla
Soran+1 yılerkeklwrle alakasi yok erkeklere de gunah saeece kadinlarq degil
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks yapacam diye kaç kızın hayatı mahfoluyor bundan doğan çocuklarda çabası eğer sorumluluğunu alıyor isen korunucam da diyorsan istediğini yasa
03 Yorumla
Soran+1 yıliste gunah olsugu i in yasayamiyorum zaten ama artk canima tak dedi
- +1 yıl
önce bir sanalda tecrübe et canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Bu düşünce ile çok fazla alternatifin yok arkadaşım, her başın sıkıştığında eline sarılacaksın. Evlilik için ilk kriterin pilot olmasıysa da elini çabuk tutacaksın. Ama demedi deme pilot eş seni ileride sıkıntıya sokabilir, sevişecek eşi haftada 1 gün eline geçirebilirsin sadece..
04 Yorumla
Soran+1 yılbende hostesim
Soran+1 yılevet biraz oyle..
+1 yılSana açık söylüyorum ''Seks'' denen kavram ''Doğanın'' vazgeçilmez bir kanunudur, yani insanoğlunda oluşan bir ''İhtiyaç.'' Ancak ''Seks'' yapacağın kişiden ''Hamile'' kalmayı istemiyor isen ''Prezervatif'' kullanmasını önermeli ve istemelisin daha sonra ise dilediğiniz kadar ''Seks'' yapabilirsiniz. Umarım ''Yardımcı'' olabilmişimdir. Hadi Allah'a emanet ol eyvallah... :) :)
00 Yorumla
+1 yılGit yap o zaman. Madem bu kadar isyan ediyorsun, daha ne duruyorsun o zaman? :) Oysa inanan kişiye oruc tutmak, seks yapmaktan çok daha gelir. İnanan için namaz kılmak, Kuran okumak veya insanlara yardım etmek seks yapmaktan çok daha güzel gelir. İnanan kişi bu tür şeyleri güzel görmez ki niye günah diye sorsun. Zira inanan kişi, nefsini köle edendir; nefsine köle olan değil. Sen ise nefsine köle olma yolundasın, dikkatli ol!
20 YorumlaAllah sabır versin kardeş. Evlenmen lazım senin, evlenmenin yollarını aramalısın aracılardan yardım alabilirsin. O zamana kadar da şehveti azaltmayı deneyeceksin
sitesindeki makaleler yardımcı olabilir bu konuda10 Yorumla
+1 yılTahminen turbanlisin.. O zaman evlen neden evlenemeyesin ki. ayrıca çalışmak oruca engel değildir.. 30 derece sıcaklıkta çatı aktararak oruç tutuyorduk
12 Yorumla
Soran+1 yılturnanli degilim
- +1 yıl
Evlen neden evlenmiyorsun
Evliligi bu kadar tabulastirma bence gayet de evlenebilirsin. Hem de tam manasiyla guvenemedigin biriyle yatmak igrenc. Insanlar hem karakter hem de temizlik baglaminda cok mide bulandirici olabiliyor.
00 YorumlaYahu bende de aynı durum oldu mastürbasyonun 50 çeşidini denedim biraz azalttı ama yine de cinsel ilişki bambaşka dayanamadım şu zamanda kimse dayanamaz zaten eğer ki istiyorsan yap derim ben hormonlarına yazık kuruyacaklar 🙈
017 Yorumla
Soran+1 yılmasti azalttim zaten artik dedim kendne bir dur de ama burama kadar geldi artik...
- +1 yıl
Bak ben zaten kadınları tebrik ediyorum neden diye sorarsan kızlık zarını nasıl hiçe saymadan durabiliyorlar diye hani bir cisim sokabilmek varken esas olan oyken yüzeysel nasıl yetebiliyor diye tebrik ediyorum çünkü erkekler daha kolay işin doğrusu çünkü öyle birşey yok her türlü mast çeşidi mevcut ama kadınlarda kısıtlı bak mesela cinsel ilişki yaşayınca da mastürbasyon yapmayı neredeyse bıraktım cidden çok ayrı güzel nasıl yapma diyebilirim ki sana
Soran+1 yılsagol cok igrenc destek oluyosun:(
- +1 yıl
Hehe :) bende inançlı birisiyim cidden ailemden gelir ama cinsellik konusunda ben kendimi tutamadım umuyorum sen tutarsın git birlikte ol demiyorum sadece çok zor gerçekten diyorum sen en iyisi kendini orgazm etmeyi iyice çöz sonrasında isteğin zaten azalacak muhtemelen sen orgazm olmuyorsun öyle sanıyorsun yoksa bir kadın kendine hakim olur
Soran+1 yılyas olmus 27 birakta tutamayım..
Soran+1 yılhayirli kismet cikarsa neden olmasın
Soran+1 yılben hostesim ülke ulke dolasiyorum iste :)
Soran+1 yılevet ya oylelee genellikle. ama benpilot biriyle evlenmek istiyorum onunla ucislara çıkayım :)
Soran+1 yılbir pilotla fingirdiyouz biraz :))) ama olsun
Soran+1 yılfingirdiyoruz derken bakisip gulusmeler yani tamamen cinsellikten alakasiz seyler
Soran+1 yılbenim amacim evlendigimde bakire olmak degil gunah olmadan iliskiye girmek. ben sevissem ruhum bakire olmaz
Bende senle aynı kafadaydım baktım karşıma beğendiğm ve evlenebileceğim bir kız çıkmadı, bende mecburen kırdım kirişi.. 25 yaşında bakirliğe veda ettim yine iyi dayanmışım vesselam
00 YorumlaCinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. önceleri bende senin kafadaydım sonra baktım olmuyo yaptım rahatladım. hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım. zewkli olan herşey yasak, o yasak bu yasak oldu olcak yaşamasak :D
00 YorumlaCinsellik konusunda 358 cevap paylaştı. Ya sabredeceksin ya da sevişeceksin. bir yeter dyorsun tak etti canıma bir günah diyorsun..
Oman tonrım. Evlen evlen..00 Yorumla
+1 yılBaşka seyler yapmayı dene hobiler özellikle başka türlü dizginleyemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılallahm yardm et ya :(
- +1 yıl
Amin 😊
Soran+1 yılcok tskurlr :(
+1 yılTatlim evlen nasil evlenemiyorsun eger günahi dert ediyorsam ve senin için cok onemliyse evlen kurtul yok burda gelip isyan edecegine git yap ha isyan etmissin ha zina
00 YorumlaMastürbasyon ile bir sürü idare etmeye çalışmalısın. Bazen herkes istekli olabiliyor. :)
00 YorumlaHaklısın aynen dayanılmayacak gibi oluyor bazen... Yapmalısın ya da evlenmelisin nereye kadar bastıracaz
00 YorumlaZamani geldi mi bol bol s*kerler merak etme bikarsin artik kocan azginsa hergun s*ker usanirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılbiri skse de usanmasi kalsın
Dine bu kadar bagli yasarsan boyle abaza abaza soru sorarsin iste. Azcik kendinizi dinlerden soyutlayin hayatin tadini cikarin. Herseyin asirisi zarar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılImm canımm gel Mast yapalım beraber en iyisi en güzeli:)😘
11 Yorumla
Soran+1 yılciddi soruydu mast yapmak istemiyorum artik
+1 yılYa sen kafaya koymussun bugün olmasa yarın mutlaka yapacaksın...
Bari kendine şahit tutma icinden ne geliyorsa öyle davran ;)00 Yorumlaaynı dert bendede var ama mast yapınca vaz geciyorum zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılmast yapinca daha cok sinir stres oluyo bende yapamamanin verdigi
Soran+1 yılama gercekten dayanamiyorum artik birileri beni oksasin öpsün o kisiy ait olayim s*ksin beni istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de aynı duygular içindeyimmm ve bu soru baya önce sorulmuş acaba şimdi nasılsın?
00 Yorumla
+1 yılOhooo yapmaya takildiysan bunlari dusunmende gunah detayina girersen sen bir kararini ver yapmak istyrmusun istemiyrmusun ondan sonra goruselim hem uzakta degiliz bak;)
00 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. O zaman gidip biriyle anlaş seninle ilişkiye girsin ama ortaya şart koy senin günahın da onun boynuna olsun
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle olmah ki
Soran+1 yılaynen :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılsimdi senin sana gore az ama erkeklere cok fazla kriterin vardir evlenmek icin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılben pilot istiyorum. maddi durumu iyi olsun bende iyi para kazaniyorum hostesim
Cevap sahibi+1 yılsadece pilotlar iyi para kazanmaz cunku pilotlardan daha iyi kazananlarda var :D
soyle dusun sen hostessin ve pilot istiyorsun ama pilotun elde edebilecegi senden cok daha guzelleri var neden seni secsinki
hostesler iyimi para kazaniyormus :D
benim bir arkadasim var uluslar arasi ilskiler mevzunu bitsey olamayacagini anlayinca dil ogrenip hostes oldu :D
yani sen mast devam :D
Soran+1 yılcanim benim 3 dilim var ve thy de calisiyorum senin arkadasin ozel sirkette calisiyomus ;) 6 bin maasim var amir olursam artacak ;)
Cevap sahibi+1 yılsenin 3 dilinin olmasi sana gore cok sey anlam ediyor galiba :D
bazi arkadaslarim turkceyi zor konusuyor kazandiklari parada senin aylik kazancinin 20 katindan fazla, neyle neyi kiyasliyorsun, kendimi isin icine koymuyorum bile :D
seyahat ederken sanki thy hosteslerini hic gormuyoruz :D
Temel Kotil i tanirmisin sen :D
+1 yılSen yaniyosun cankm su an yaninda bir erkk olsa her turlu vereceksin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum bazen okadar yalniz hissedyorumki kndimi sevistikten sonra sarilip uyuyoruz diyenleri bile kiskaniyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılbende biktim artik bende skilmek istiyoru. ayip kelime gibi olcak ama durum bu yani
Cevap sahibi+1 yılResmen ateş başımda şu anda
Soran+1 yılbenmde biktim
Cevap sahibi+1 yılÜcretliye gdicem korkuyorum böylede duramiyorum butün gece mast ama hala ayakta duruyo , severek olsun istiyorum sevgilim yok bekarklik zor ya
ne gunahi yaaa birakin allah askina gunah diyenler kendileri 9 yasinda kiz mikio
02 Yorumla
Soran+1 yıl9 yasindaki kimseye dolunmadi peygamber efendimiz!
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insanın günahları vardır. Ben de mesela günah olduğunun farkındayım ama yapıyorum. Yaşın da var evlensene sen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburdan bir arkadaş vardı aynı durumdaydı konuşarak bişeyler yapıyoduk.. hoşuna gidiyodu dizginliyodu da kendini.. sanal bişeyler yap bence tutamıyosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖbür dünyanın mükafatları bu dünyanın zevklerinden daha büyük ve sonsuz hem düzgün kız olmasan Allahın yasaklarıda bir yere kadar tutardı seni çoktan ilişkiye girmeye başlardın
10 YorumlaCinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. Birini bulman gerek
Sevip evlrnebilirsin hangi şehir desin00 Yorumla
+1 yılZaten bu dunyada guzel olan hersey ya zararli ya gunah mk :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde canıma tak etti artık her gün her saat Can'ım sevişmek istiyor nereye baksam * görmeye başladım dayamamıyırm artık hep günah diye geri çektim kendimi artık sma dayamamıyırm. İnanki yanımda olsan 24 saat aralıksız yalardım emerdim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaşkım benimle evlen bende 3 yıldır bekarım çocuksuz çocuğum olsun istiyorum tanışalım istersen 😕
06 Yorumla
Soran+1 yılben evlenmek ya da cocuk istemiyrum sadece sevismek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbende ne evlenmeden önce ne evliyken nede boşandiktan sonra kimseyle birlikte olmadım olmamda zinanın adı hala zina cehennemin adı hala cehennem kimse şeytana uyup kendini kandırmasın.
Soran+1 yılbende bu yuzden biriyle sevismiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden yapma zaten yapanlarda kendi versin hesabını bize söz düşmez. mastaj. bile zaruri hallerde yapılır zina tehlikesi varsa yapılır aksi halde zevk için yapılan. mast. haramdır o kişiler elleriyle nikahlanmislardir diye hadis vardır. fazla mast. yapanlar için söylenmiştir.
Soran+1 yılzaten artik her sey cindelligi tetikliypr bu kadar kisinin msst yapmasi cok normal
Cevap sahibi+1 yılherşey tamamda son söylediğin cümle olmadi herşey cinselliği tetiklesede insan nefsine hakim olamali sonsuz azaptan kurtulmak bunu gerektiriyor 😕
+1 yılBu kadar takarsan bir yere varamazsın. Biraz akışına bırakıcaksın olayı
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. seks yapmak günah değil evleneceğin kişiyle yapman gerek kurallara uygun olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 24 üme geldim. Sadece öpüştüm oral yaptık. Tadı hala damağımda benim de canıma tak etti ben de eblenmek istiyorum
00 Yorumlamesaj at bana ateşli fıstığım söndüreyim ateşini :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklılık ve para karnını ve gözünü doyurakca bir pilotu hemen tahrik et.
00 YorumlaCinsellik konusunda 618 cevap paylaştı. Günah olsa Yaradan vermezdi bunu bize.
01 Yorumla
Soran+1 yılhani o zaman neden yaoamiyorum? nexen zina
Belkide gunah oldugu icin guzel duruyodur.
30 Yorumla
+1 yılEvlen.. bukadar basit ablacığım.
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenemiyorum
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılkarsima biri cikmadi...
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel yavrum seni rahatlatayim seni seks manyagi edeyim
00 Yorumla
+1 yılTutkularının peşinden git bebeğim...
15 Yorumla
Soran+1 yılama gunah
- +1 yıl
Günah olsun 5 vakit namaz kılmamak da günah ona kalırsan? Bu konular konuşulmaz. Direk uygulamaya geç bebeğimmm😘
- +1 yıl
Birileri görmeden duymadan bul birini otel ya da onun evine git ama isteklerini karşılayabilecek biri olsun 😊
- +1 yıl
Şu hayatta kim temiz söyle bana?
Soran+1 yılama zinaya dusmek istemixorum
+1 yılTrollün dibi inananlar var mi.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGunahsa yapma muslumancik
18 Yorumla
Soran+1 yılbos konusma
- +1 yıl
Sus.
Soran+1 yılkes
- +1 yıl
Kes
Soran+1 yılbos yapma
- +1 yıl
Sen yapma bos
Soran+1 yılhadi yuru git isine sabah sabah
- +1 yıl
Sen yuru git lan
+1 yılEvlen. Seni engelleyen nedir?
00 Yorumlayemeklerine şap at öyle ye ya da ...
00 Yorumla
+1 yılBu kadar istekliysen zaten yapman gerekli
00 Yorumlabursa çevresindeysen yapalım
02 Yorumla
Soran+1 yılben gunah diye yapmak istemiyoru
Nasıl güzel bir duygu dimi?😃
02 Yorumla
Soran+1 yılya!! hemde ycok
+1 yılEvlenmek en mantiklisi canim
111 Yorumla
Soran+1 yılama evlenemem evlenmekte istemiyorum bir erkegi tahrik etmek bana o kadar buyuk bisey gibi geliyo ki anlatamam
- +1 yıl
Nasil tahrik etmek derken
Soran+1 yılhani syni felan kaldirmak tahrik etmek iste
- +1 yıl
Erkekler kadinlar. Gibi degi heemn tahrik olur bazen bir bakis bazen bir gulus bazende bir dokunus o konuda sikinti yasamazsin hic.
Soran+1 yıliste dusun bu bile bana huyuk bisey gibi geliyo yapmak istiyorum ama allah korkuma yapamiyrum zina korktugum bir sey ama arti gercekten bir sey yapicam diye korkuyrum :(
- +1 yıl
Hsklisin ama ysnlis bisey yapmamak istiyosan mast yapip kendini rahatlatmak en mantiklisi yoksa zina bilr yaparsin. Hesabini iyi yapmak lazim bu islerin 😊
Soran+1 yılmast tevk vermiyo artik sadece orgasm olurken sadece 3 saniyelik zevki oluyor ve kucuk ahlamalar sonrasında yine seks yapamamanin bosluk hissu
- +1 yıl
Farkli seyler dene o zman seks disinda
Soran+1 yılne gibi
- +1 yıl
Vibratorle dene ya da sevis biri erkekle
- +1 yıl
Ozelddn yaz burdan konu fsrkli yere gidiyo gorenler sapik damgasi vuracakta.
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek için kriterlerini azalt.
03 Yorumla
Soran+1 yılolmaz :(
- +1 yıl
kriterlerin neki.
Soran+1 yılben hostesim ve pilot biriyle evlenmek istiyorum acikcasi. pilotlarin maddi durumu da guzel felan oluyor yakisikli oluyorlar hahay
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. sakin ol sampiyon herseyin zamani var
00 YorumlaCanin sexmi istyo senin bakiym ☺
00 YorumlaKız Allah'a gider yaptı.
10 YorumlaÇok güzel bir trol olmuş
00 Yorumla
+1 yılEvlen neden evlenemiyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılkarsima duzgun biri cikmadi
- +1 yıl
Biraz daha sabret olur olmaz birileri ile birlikte olma
- +1 yıl
Ama sanal filan belki olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer istersen bir yolunu bulurum sana.
00 Yorumla
+1 yılYa gel yapalım ne olacak amaan
00 YorumlaGünah işlemiyor musun
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım