Yapmak da istiyorum ama içimde bir yapsam mı acaba ama günah diye geçiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba, yapmama nedenin toplumsal baskı ya da bekaret endişesi değil, dini kaygıların var. Bunun dışında neyden çekinirsen çekin, sana tavsiyen umursama yaşa olurdu. Ancak din bambaşka bir şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dini gerekliliklerini yerine getiren birisin diye düşünüyorum şu sorundan, günah olmasından dolayı kaçınman gayet normal ve de güzel bir şey. Bunu daha fazla düşünme kafayı da takma kaybettiğin hiçbir şey olmaz.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkesin bu konuda düşüncesi farklıdır. Dini olarak bakmanız size göre doğruyken başkasına göre farklı olabilir. Kimse sizi bu konuda yadırgayamaz tabii. Nasıl mutluysanız öyle devam etmeniz lazım her konuda.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılGünahsa günah... Yap gitsin... Dünya zevklerinden mahrum bırakıp ahirette ödül veren Tanrı mı olur? Benim sevişmem niye günah, Allah bunu bana niye yasakladı diye hiç mi sorgulamıyorsunuz?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgünah olduğu için değil kötü olduğu için yapmayın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ruhuna vücuduna iyi gelen bir şey neden günah olsun ki?
Ayrıca her gün bir sürü başka günahlar işlediğin halde...00 Yorumla
1 yılNormal olması gereken o ben de aynı şekilde günah olduğu için hiçbir şekilde yaklaşmıyorum ama maalesef sanaldan kendime engel olamıyorum 😔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir insan yok bütün mevzu bu Bir kadının çok ince eleyip sık dokuması lazım o yüzden yoksa perişan olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurdakilerden fikir alırsan kafanda kalmaz :)
burdakiler evdekş kuzum olsun ama bakire olsun ister
din açısından yorum yapmak zor ama gerçekten artık bişeyleri değeri kalmadı
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvdeki o**spu olsun ama bakire olsun der yollarken site düzeltmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılGunah ya da degil bakişin senin ve tercihin senindir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılMezara götürecek halin yok ya bunu günahsa günah kul hakkı harici her günahın tövbesi mevcut
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYap yap bir şey olmaz sürekli bunu düşünmek daha çok günah
00 Yorumla
1 yılNormal tabi ama nereye kadar tutacaksın kendini böyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunun için kriterler var bende bu ikileme düştüm zamanında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl12 yaşımda ergenliğe girdim o süreçten 17 yaşıma akdar etrafımda çok fazla kız vardı ve aynı sebepten dolayı istemiyordum sonra artık dayanamadım yaptım devamıda geldi bu güne kadar. irade meselesi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılÇok normal burada yılbaşı Müslümanlığa aykırı diyenler özellikle erkekler ne demeli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılevli değilsen boş ver yapma en doğrusu budur yani evlendiğde yapamak yapmak daha iyi yani
19 Yorumla
Soran1 yılDin olmasa evlilik de umrumda değil
Cevap sahibi1 yılAnladım ihtiyaçlarınız kendiniz sağlayabilirsiniz.. çünkü bir erkekle yaşadığında sonrasında ciddi gözle bakmazlar.. haberin olsun yani gerçi din olduğu yapmayacaksın da. olsun bilgilendirme istedim..
Soran1 yılBenle aynı şeyi yapıp da ben yaptım diye bana ciddi gözle bakmayacak erkekle tek kaybım ona zamanımı vermiş olmam olur benle ciddi düşünmemesi değil
Soran1 yılEvlilik vs de tek a. mla olan bir şey değil umarım biraz büyürsün
Cevap sahibi1 yılyani ciddi olarak dediğim şöyle şimdi sevdiğin kiş, yle yaşadın daha sonra evlendin bunda bir sıkıntı yok ama yapıpta sonra başkasıyla sevgili olduğunda onlarda seviyor diğe cinsel isterler ve bellir süre sonra yoluna devam ederler emin ol öyleleri evlilik olduğunda bakire olanla evleniyor... bu arada haklısın da yani bende evlilik düşündüğüm kadın yapmamış isterim.. ama bende yapmadım
Soran1 yılKusura bakma da birçok erkek var dul ya da bakire olmayan oadınla evlenen. Sen öyle düşünüyorsun ama toplumdaki erkeklerin çoğu kaşar seviyor artık ciddide de böyle. Kuz arkadaş çevremden de örneklerini çok net görüyorum kız 2 boyanacak 2 süslenecek 2 süzülecek aradıkları bu sadece.
Cevap sahibi1 yılama evlilikleri uzun sürmüyor ya boşanma ya da aldatmaya bittiyor.. çünkü yapmaya alışı olan kişi evlilikte tatmin olmadığım hemen birin bulur kadın ya da erkek de de bu böyledir.. bu arada bende yapmadığım için yapmamış istiyorum.. sadece
Soran1 yılBen neler gördüm neler 30 una kadar eline el değmeyenler daha sapık olabiliyor evlenince boşuna sonradan görme cavurdan dönme ya da 40 ından sonra wzanı teneşir patlar dememişler ben neler gördüm neler bu laflar beni etkilemez sadece günah mı günah bu önemli gerisi lafıgüzaf
Cevap sahibi1 yılanladım haklısın ama eğitimi şuydu buydu derken sevgili yapmadım ama olsun istiyorum... umarım 30 geçmeden birin bulup evlenirim..
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet bende çok istiyorum ve yapmıyorum. Yaparsam en azından hayatımda sürekli olabilecek biriyle yapicam
00 Yorumla
1 yılAynı sorun bende de var bi yandan din olarak düşünüyorum bi yandan dünyevi olarak bakıyorum çok arada kaldım
00 Yorumla
1 yılCima değil zina günah
50 YorumlaYapma da zaten en güzeli
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
1 yılYapma evlendikten sonra üzülürsün
03 Yorumla
Soran1 yılAllah askına evlilik ile alakalı yorum yapmayın. Erkeklerin çoğu artık kaşar seviyor ve ben üzüleceğim kadar üzüldüm zaten daha da üzülürüm ama bu konuya bu sebepten değil yani büyük konuşmayayım da
- 1 yıl
Yo her erkek aynı değil ben kaşar sevmiyorum
Soran1 yılBen de zaten her erkekle evlenmeyeceğim değil mi? Bir insan her yıl bir kişiyle evlense bu mümkün değil en fazla 100 kişi ile evlensin herkes ne düşünüyor diye yaşarsan mutsuz olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılben de öyle ama çok zorluyor artık :/
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok normal ve sabretmeni tavsiye ediyorum
00 Yorumla Helalin değilse günah evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon yap rahatla
00 YorumlaGünahı geçtim mental olarak hasar alıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişme iyidir :)
00 Yorumla
1 yılÖnden mi yapacaksın arkadan mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen yaptım pişmanım
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDayanamadim ben 2024 de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSizin gibi yobaz insanlardan iğreniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYapma pişman olursun evlendiğinde her gün yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapma günah evlenince bol bol yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTovbe edersin bisey olmaz
00 Yorumla
1 yılyapma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenip yap o zaman
21 Yorumla
Soran1 yılEvlilikten haberin var mı ya da zorluğundan
1 yılYapma tabi günah
00 Yorumla
1 yılEvlenmek var o halde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Çok günah
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılbu senin tercihin
00 Yorumla Seytana uyma
00 Yorumla
1 yılYapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Günaha...
00 Yorumla
1 yılYap bence cok tatlı bise
00 Yorumla
1 yılManuel takıl SX t ıg ile yap baya zevk alırsın
00 YorumlaEvlen hep yap o zaman
00 YorumlaEvlen ozaman
00 Yorumla
1 yılE günah da zevkin günahı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNormal yapma.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGünah yapma
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZina yapma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılTercih senin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben de öyle
00 Yorumla
1 yılSeviş sende
00 Yorumla
1 yılYapamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOrdamsn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMastürbasyon yap