Seks Yapmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?

Gencim, geçmişimde bir süre asosyaldim; şu sıralar her ne kadar bu döngüyü kırmaya çabalasam da, aklıma bu tür bir düşünce varken, tam olarak ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Şu an dışarıda bir aktivitem yok, Dikey Geçiş sınavı için çalışıyorum. Ve bu yüzden de sosyal ortamlarda çok da iyi dostluklarımın olduğunu söyleyemem. Kendime her konuda güveniyorum aslında. Ancak, yıllardan beri süregelen asosyalliğim ve içime kapanıklığım; şu an tabularımı yıkmamda bana büyük bir engel. Hani, arkadaş bulabileceğim güzel bir ortam olsa belki bir şeyler yapabilirim, diye düşünüyorum. Şayet, bu yaşlarda seks yapamıyor olmak bana ağır geliyor. Geçmişimde yaşadığım yokluk sebebiyle tabiri caizle şu an bu konuda bayağı aç hissediyorum. İstediğim şey parayla seks falan değil. Doğrusu, evlenmek niyetinde de değilim. Kimsenin hayalleriyle oynamak da istemem bu açıdan. Bu tavrımı beğenmeyen insanlar olabilir. Umurumda değil... Şu an öyle aç hissediyorum ki cinsellik konusunda, ne yapmam gerektiğini inanın ki bilmiyorum. Akıl almam gerekli. Tavsiye almam gerekli. Bu yokluk süresince o kadar araştırma yaptım ki; seks konusunda hiçbir deneyimimin olmamasına rağmen, bu konu dahilinde gerek kadın gerekse erkek için nelerin yapılması ya da nelerin yapılmaması gerektiği indinde çoğu şeyi bilir oldum. Mastürbasyonun ya da seksin kitabını bile yazabilirim. Ya, neredeyse birilerine yalvaracak konuma geldim. Bulunduğum durumu size az, çok anlattım. Bana ne öneriyorsunuz? Ne yapmam gerekli?
Seks Yapmak İstiyorum, Ne Yapmalıyım?