Let's ve Parachute. Lets prezervatif kullanan var mı, Bim prezervatifi ne kadar, Bim kondom yorumları nelerdir Bunlar satılıyor. Var mı kullanan acaba, bim prezervatiften memnun kaldınız mı, lets prezervatif çeşitleri nelerdir,😄😄LETS prezervatif
Bim'in ya da A101'in sattığı prezervatifleri kullanıyor musunuz, bim prezervatifi yorumları nasıl, a101 prezervatifi kullananlar var mı?
Artık prezervatifler Bim A101 gibi küçük zincir marketlerde de bulunabiliyor. Bu marketler Lets, Parachute gibi kendi prezervatif markalarını ve OKEY Durex gibi bilindik prezervatif markalarını satıyorlar.
A101 prezervatif yorumları
Aslında A101 prezervatifleri pek ilgimi çekmemişti ama eşim A101 3’lü prezervatiften almış zaten 3 tane biz de denemiş oluruz diye. Biz de bir kere kullandık. Açıkçası biz A101 kondomlarından sorun yaşamadık ama eşimin arkadaşı parçalanma sorunu yaşamış bir de A101’de satılan prezervatif yani Parachute kullanmayı bıraktık ve tekrar OKEY gibi daha kaliteli markaları kullanmaya başladık.
Bim cinsel yaşam ürünleri
Bim cinsel ürünleri A101’den biraz daha geniş skalada aslında. Lets prezervatiflerin birçok farklı çeşidi var. Lets prezervatif çeşitlerini sayarsak.
Lets tırtıklı prezervatif
Lets geciktiricili prezervatif
Lets ince prezervatif
Lets klasik prezervatif
Lets tırtıklı prezervatif
Eşim tırtıklı prezervatifler kullanmayı çok sevdiği için biz bir kere tırtıklı prezervatif bim’den almıştık. Tırtıklı kondomları deneyen bir çift olarak aslında memnun da kaldık ama yine de acaba yırtılacak mı diye tedirgin olduk açıkçası. O yüzden bu markayı da bir kere deneme şansımız oldu onun dışında Bim kondomu denemedik.
Ama bunun yanında BİM ve A101’den başka markaların ürünlerini bulup alabiliyoruz.
A101 ve Bim’de satılan diğer cinsel yaşam ürünleri
A101 ve Bim’de Lets prezervatif ve Parachute prezervatifin yanında OKEY kondom çeşitleri, Durex kondom çeşitleri, çeşitli kayganlaştırıcı jeller de bulabilirsiniz. Eğer bu Lets kondom yorumları ve Parachute kondom yorumlarından memnun kalmadıysanız bu ürünlere bakabilirsiniz.
Ben genelde Carrefoursa'dan alıyorum. Pazar günü erkenden gidiyorum, kalabalık olmuyor. Bim'den de aldım. Let's ve Okey. Carrefoursa'dan Durex Uzayan Zevk alıyorum. Hem de geciktiriyor. Bu sefer Okey Ritm alacağım. Kabartmalı noktalarıyla vajinayı uyarıyor, gecikme etkisiyle de erkeği geciktirerek süper orgazm yaşatıyor. Sadece erkek boşalmıyor kadın da müthiş boşalıyor. Bim'den bir kere almıştım, kasiyer kızdı, aklı karıştı parayı yanlış aldı, heyecandan. Ben düzelttim.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bim'in ya da A101'in sattığı prezervatifleri kullanıyor musunuz, bim prezervatifi yorumları nasıl, a101 prezervatifi kullananlar var mı?
En İyi Cevaplar