sevgilim bir keresinde rötar prezervatif kullanmıştı, boşalamadı. uzun sürdü ama sonu gelmedi. ancak ertesi sabah banyoda beraberken boşaldı. rötar prezervatif kullanıp aynı sıkıntıyı yaşayananız oldu mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılWalla bazen extra geciktirici bile kullanıyorum. seninkinin teni hassas olabilir biraz... Ben bosalmadan zevk alan grupdayım. normalde prezervatif kullanmadan 20 dk falan idare ediyorum ama ne bileyim bosalmaktan ziyade o haz sevismenin verdigi o tad onun pesindeyim ben... dediğim gibi bazen prezervatif bile kesmiyor. onun dısında extradan geciktirici sprey de kullanıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBen o kadar uzun süre işe yarayacağını sanmıyorum hele ki adam abazan kalmışken bence olanaksız ki biz erkekler bir temas olmadan rüyamızda bile boşalabiliyoruz yani boşalma pisikolojik bir şey o tarz ürünlerin bir sınırı var o an duyduğu kişisel haz bile bir süre sonra boşalmasını sağlar bence ya abazan değil ya da bol bol mast yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet kesinlikle geç boşalmaya yarıyor çok uzun tutuyor bizde uzun süre ilişkiye girmediğimiz zaman ilk seferinde kullanıyoruz...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
bunu uzun süre ilşkiye girmemiş olma durumunda kullanıyosun. erken boşalmayı onlemek ıcın yoksa normal boşalmayı uzatırsanız iç çıkmaza girer.
00 Yorumla
+1 yılolmazmı çıkarıp şişirdim kanka:D:Da dfg sonra kızla üstümüzü giyip o balonla dünya turu yaptık:D:D:asdfghjk kadının dibisin kankamD: başkada bişi demiyroum:D
00 Yorumla
+1 yılbi boka yaramıyor boşuna millete reklamını yapma! sevgilin senden önce seni doyurmak içni mast yapmıştır erken boşalmim diye o yüzdendir!
018 Yorumla
Soran+1 yılreklam olarak algıladıysan şöyle ekleyeyim, berbat bişey. tüm gecenizi sönük geçirtiyor.
- +1 yıl
reklam derken öyle reklam demedim yani! bir boka yaramıyor dedim zaten farkındaysan:D erkek arkadaşın beceriksiz biraz galiba:D ksuura bakma!
Soran+1 yılyok yahu ne kusuru. şöyle bişey var genelde kısa sürede boşaldığı için, aylar sonra buluşunca sanırım uzun sürsün istedi ama sonuç facia :)
- +1 yıl
:D yaa aşkım benim anlatamadım sana:d erken boşalması daha büyük sorun zaten:d ki ama şunuda düşün aylar sonra buluştunuz ama boşalamadı bu hap bile içse imkansız erkek tek nedenden boşalamaz tüpleri boştur yani ya seks yaptı sen yokken başkasıyla ya da fazla sayıda mast!
Soran+1 yılo zaman muhtemelen fazla sayıda mast yapmış çünkü kadın bulabileceği bir yerden gelmedi
- +1 yıl
merak etme kerhaneler heryerdeD:
Soran+1 yılyahu adam dağın başındaydı :)
- +1 yıl
eve geldiğine göre inmiş dime ama:D
Soran+1 yıliyi de geldiği gibi ben aldım alandan aman neyse ya yapadabilir. kimse kimsenin tutsağı değil sonuçta.
- +1 yıl
tamam belden aşağıda bir hareketlenme olmadan konuyu deişsek bence:D
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
gülme beee:D patlamadan önce kırmızı kabloyu kes çabuk:D:D:D
Soran+1 yıliki seçenek var; ya beni feci kafaya alıyorsun ya da bu konuda bile kırmızı kabloluk duruma gelecek kadar zor durumdasın ki ben ilk seçenek olduğunda ısrarcıyım
- +1 yıl
sadece seni çok sevdim eğlenceli birisin! ama gerçeği sölim ne şu an ereksiyon olmuş durumdayım ne de seni kafya alıyroum sadece gülmek çok yakışıyor sana buna eminim biraz gülmeni istedim=)
Soran+1 yılgülmenin yakışmadığı insan yoktur o zaman hep beraber gülelim :) (yavşak bir siyasetçi gibi konuştum )
- +1 yıl
emin ol hepsi senden daha yavşak:D:D:D: lan nerden çıktınnakrşıma sen yaa valla çok sevdim seni hee:D tam benliksin:D:D:Dasdfgh kadınım yaa:D güldürdün lan beni:D
Soran+1 yılyine iki seçenek var; samimi samimi eğleniyorsun cidden ya da biraz pohpohlayayım da napcak bakalım modundasın ki ben bu sefer hiç bir seçenekte ısrarcı olamadım
- +1 yıl
bu kez yanıldın=) tek seçenek var gerçekten arkadşaım olmanı istiyroum:D tabi sende istersen:D
Sebep bu olamaz. Prezervatif ne olursa olsun geç de olsa boşalır. Başka bir sorun var.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir işe yaramıyor. Ama iki nedeni var bunun, ya uzun süre görüşmediniz diye psikolojisi bozulmuş adamın, ya da herkesin dediği gibi mast yapmış
00 Yorumla
+1 yılO kondomlar kız için iyi, erkeğin aldığı zevki azaltıyor.
00 Yorumlaetkisi kişiden kişiye göre değişir belli bir süre belirlemek yanlış
00 Yorumlajigololar kullanır genellikle sevgilinden şüphelenmelisin :ASDASD
00 Yorumlakullanmadan geç boşalanlardanım...naylonla pek keyifli olmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
onu sormadı reklam yapma:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten kullanıpta memnun olanlar var mı? ne kadar bir gecikme yaşanıyor ciddi soruyorum?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkullanmayın öyle şeyler etete değisin sprey kullanın
00 Yorumla
+1 yılprezervatif zevkin bokunu çıkarıyor
10 YorumlaBen geciktirici kremli kullandım aynı şey sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormaldede geç boşalan biriyse bu sorun olur.
00 Yorumlaben yanlışlıkla kullandım lanet bişi.
00 Yorumlaotobüs veya tren rötar yapınca kızıyorsunuz ama.
00 Yorumlabu anlattığın hikaye aynen benim yaşadığıma uyuyor
00 Yorumlasenin sevgilin geciktiriciye ihtiyacı yok demek
00 Yorumlaet ete dokunacak arkadaş ne prezervatifi .
00 Yorumlaprezervatife karşıyım et ete değcekk ;)
00 Yorumlarötar kullanınca kaldırmak bile çok zor oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken boşalanları 10 15 dk erteliyor
00 Yorumla
+1 yılyok kullanmam ben sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar adı ustunde rotar ben yasamadım
00 YorumlaCıks ok kullanıyos
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben kullandım ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldenemek lazım