BİM, farklı markalara ait prezervatif çeşitlerini reyonlarında bulunduruyor. Benim sıkça denk geldiğim prezervatif markaları;
OKEY
Durex
Lets
En sık duyduğumuz marka OKEY olsa da diğer markalara ait çeşitli prezervatifler de kullanıcılar tarafından tercih edilebiliyor. Örneğin adını daha az duyduğumuz lets prezervatif bim tarafından satılan ve sıkça sorulan çeşitlerden birisidir.
BİM Prezervatifleri Ne Kadar?
BİM prezervatifleri için fiyat skalası da diğer satış noktaları ile benzerlik gösteriyor. Ortalama olarak 15 lira civarında satılıyor. Çeşitlilik olarak da tercih yapma noktasında yeterlilik sağladıklarını düşünüyorum.
Seçim yaparken de zevkiniz doğrultusunda bir tercih ile cinsel ilişkide alınan hazzı arttırabilirsiniz. Kendinize uygun prezervatifi bulmak için öncelikle markaya karar vermelisiniz. Ardından ürün çeşidine yönelmelisiniz. Benim tercihimi sorarsanız, ben daha çok OKEY tercih ediyorum. Özellikle OKEY Nirvana Hot ve OKEY Zero Extreme, oldukça başarılı diye düşünüyorum. Bunlar dışında OKEY Tenn de ekstra ince yapısı ile beni benden alıyor.
Sizin saçma saçma, puhaahaa diye güldüğünüz bim de de kaliteli prezervatifler var, yani markalı. Ayrıca sağlık ocaklarında bile bedava dağıtılan bir malzemenin, marketlerden nasıl ve ne şekilde alındığının nesi komik anlamadım. sizin kafanız iyimi? Bunun sağlık için bir malzeme olduğu ve bunun için kullanıldığı kadar daha normal bir durum olamaz. Esas kullanılmaması daha kötü sonuçlar doğurmazmı?
soru gayet açık anlaşılmayacak birşey yok. Bu malzemeler, her markette, eczanelerde vs. vs. yerlerde satılır. bunu nereden aldığınız ve bunu alırken ekonomik durumununuzun nasıl olduğu önemsizdir.
Konu fakirlik meselesi değil aslında, sonuçta bu bir sağlık malzemesidir; Bim'in sattıklarının kalitesini, kim tarafından nasıl üretildiklerini bilmiyorum ama, sadece ucuz olması adına yapısı ve kayganlığı uygun olmayanı, hissi rahatsız edici olanı, sağlamlığından emin olunmayanı kullanılmamalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnanki bimde satılan prezervatifler diğerlerinden daha etkili. Diğerleri pahalı olmasına rağmen bir işe yaramazlar
Boy konusunda sıkıntılar olan bir ürün. Şikayet çok. Ancak kolay kolay yırtılmıyor. Sağlık ocaklarında dağıtılanlardan daha iyiler. Private label bir ürün yani BİM için özel üretildi bu yüzden üretici kim ona bakmak gerek. Kutu tasarımı ve renklere fontlara bakarsan OKEY fabrikasında ya da ayrı bir hatta üretiliyor olma ihtimali yüksek. Kimi kullanıcıyı tatmin etmiş ancak bütçe varsa bilinen markalardan şaşmamak gerek
Ok almıştım a101'den şimdi burası türkiye alırken böyle garipsedim ya çift kale maç muhabbetleri filan ondan sonra kasiyer bayan dedim kapat paketi kasitlimidir nedir ön yüzüne çevirdi öyle okuttu bir acayip oldum alırken ama gerek kalmadı partnerimde vardı işimizi gördük..
Genelde durex kullanıyorum. Fakat bulamazsam leets yani bim den alıyorum. Ok marka prezervatifte kaç defa iş kazası geçirdim saymadım. Defolumu oluyo ibneliğinemi koyuyorlarda bana denk geliyor anlamadım. Bim dekiler sağlam oluyor.
Şu ana kadar genel ev hariç hiç bir normal kadında kondom kullanmadım,çünkü zevk alamıyorum, ama soruna gelecek olursak bırak kondomu bimden makarna bile almam, bim, şok, a101 daha kapısından içeri girmedim
he yaa bir sefer zorunda kaldım şu lanet let's marka prezervatiflerden aldım.. artık sadece su savaşı yapacağımız zaman alır keyifle birbirimize atarız aramızdaki ilişki bu şekle girdi..
En İyi Cevaplar