2 yıldır evliyiz. Ayda bir cima yapıyoruz. 1 dakika'da boşalıyor. Ama ben kendimi 21 yaşıma kadar evleneceğim adama saklamıştım. :(
Ne yapmalıyım. :/
Ne yapmalıyım. :/
Kadınların cinsel isteği çok fazladır ve mutlaka tatmin olmaşarı lazım dır. Evlenene kadar bayan mast ile kendini ama orgazm olacak şekilde yapması lazım. Orgazm olamazsa istek azalacağına daha da artar. Bu şekilde bayan orgazm olarak kendini tatmin eder ve evlene kadar isteğini kontrol altına alır.
Evlenice bu görev eşe düşer. Erkek çok iyi bir ön sevişme ile seni orgazm kıvamına getirmesi ve son vuruşu penisi işe yapmalı. Ne yapmalıyım dersen
1-Önce eşinle konuşup bu işin böyle olmayacağını ona anlatacaksin ve onun çaba sart etmesini isteyeceksin
2-mutlaka sana oral seks yapması lazım. Bun şekilde orgazm olduktan sonra içime girerse çok kısa sürede tekrar orgazm olursun.
3- onu iyi besie seksten 3 saat önce falan. İyi dediysem tatlı falan değil kuruyemiş ağırlıklı , yani sağlıklı
4- onun ilk boşalması oral ise sem sağla.. gerekirse ağzına boşalsın. Her zaman ikincisi daha etkilidir. Sen onu baiaşttıktan sonra sana orala başlasın. OralIn sonuna doğru 69 pozisyonuna geçin onun penisini biraz kaldır. Ama fazla değil. Sonra orgazm olduktan sonra içine girsin. En az 3-4 dk sürer.
Böylece erken boşaldığınıda görmüş olur.
5- çok etkili diğer yöntem ise sabah ereksiyonu.
Bunu nasıl yapacağını biliyor musun? 😊😊
Nasıl?
Gece ereksiyonu demek en uzun süreli erekte hal demektir.
Bunun iÇin gece arasıra uyanıp eşinin erekte olup olmadığını kontrol edeceksin. Eğer erekte olduysa harekete geçebilirsin demektir.😆😆
Bunun için hemen kendini orgazm kıvamına getirmen lazım. Kendini hazırladıktan sonra eşinin penisini okşayarak uyandır ve hemen içine girmesini sağla 😆
Amam kontrol onda olsun. En az 5 dk da boşalmaz. Erkek anlarki isterse geç boşalabiliyorMuş. Bunu bir kez kendine ispat edince artık erekte süresi uzamaya başlar.
Peki kendini nasıl hazırlıyacağını biliyor mUsun. Yani ön sevişme kısmını kendin yapmalısın 😆😆
Bunu yapabilir misin 😊😊
Bu dedikerimi. dikkatli oku ve aklına bir şey takılırsa sorarsın 😊😊
Okudun mu
Bu sorunu : psikolojik olabilir, ya da cinsellikten soğutucu olay yaşamışta olabilir, bekarken çok mastırıbasyon yapmış ise? kendini tatmin daha kolay geliyor vede eşini tatmin etmekle uğraşmak ona sıkıcı geliyor olabilir.
Önce psikoloğa, akabinde sorun devam ediyorsa cinsellik branşına bakan bir doktora çıkmasında fayda var.
Sakın ihanet etme eşine bunu onunla paylaş. Sonuçta siz eşsiniz, seni anlar.
Soyle konuş açıkça çekinme o konularda uyarki alismasin öyle
Cevap
81Cevap
Ayda bir çok çok az. Eşinle mutlaka konuş kardeşim, bu konunun senin için önemli olduğunu ve sıkıntı yaşadığını açıkça söyle. O da sana saygı duyuyorsa duyarlı olması lazım.
Erken boşalmaya gelince, bunun çözümü var, ama önce dediğim gibi eşinin çözüm arama niyetinde olması lazım.
Allah kolaylık versin, eşine de anlayış
eşinle uzun uzun konuşun ve tedaviye karar verin. Bir de erkeğin iyisi uzun süreli birleşme yaşayan değil kadınını çok orgazma ulaştırandır. Dilini ve parmaklarını kullanabilir bunun için. Değerlerini hevesler uğruna satmak çok yanlış olur. Sadece ihtiyacım var diye kocana ihanet etmek doğru değildir. Kocanla lezbiyen filmler izle. Orada temas etmeyi dokunmayı öpmeyi seni uyarmayı ve seni orgazm etmeyi yeterince iyi anlar.
Eee.. Evlenmeden olmaz dersen ne çıkarsa bahtına olur.. Hadi bakalım artık böyle idare edeceksin. Buraya gelip te elin adamlarına anlatman da ayrı bir mevzuu ya..
bence eşini ikna edip, bir doktora görünmelisiniz. çünkü cinsel ilişki ikiniz arasında ve ikinizdede karşılıklı yapılan hatalar olabilir diye düşünüyorum.. hatayı tek tarafa bağlamamalısın
Oof çok zor bol bol penisi eline alıp uyarmalisin. Gerekirse evin içinde iç çamaşırı bornoz vs ile gez adamı azdirman gerek. Yok azmiyorsa sıkıntı var.
Bunu eşinle tartışmalısın. Belki erken boşalma sorunu vardir... Burada çözüm araman yanlış bir yaklaşım.
Ben senin gibi taze diri bir vucutlu kadinim olsa en az 30 dak sana 2 deligine oral yapardim
Biraz sana iskence olurdu :) ama yapcak bise yok o 2 delik yalancak emilecek ;)
cima yaparsanız öyle olur tabi. sevişseydin yarım saat sürerdi. ayda bir nedir ya 20 li yaşlarda bir de. evlenmeden yapmak bukadar öcü olduğu sürece bu sorunlar hep olacaktır.
:) dalga geçiyorsun gibi geliyor ama yinede ciddi görüş; durumu eşin ile konuş en iyi çözüm bu şekilde olacak
Keske onceden azdabolsa konussaydin bende 23 yasindayim evli degilim onceden konussaydin keske udtu kapali bir sekilde ve bu konuda kesinlikle mahdu olmazdin bende daha kiz eline degmedim ve bu konuda magdur olmak hic istemiom cunkj asiri istek var
Kocaniz giriş gelişme bölümünü atlıyir sanirim direk sonuca yani size giriyor önce on sevişme olacak yarim saat girmeyecek icine yiyeşeceksiniz
Bunu kendisiyle paylaş. Bunun için yapılabilecek bir sürü şey var.
kocanla konuş önce senin vajinanı yalasın elini soksun gerekirse salata soksun önce seni orgamz za ulaştırsın
kafa bulduğun çok belli. bakireler ile dalga geçiyosun
yaşı kaçki eşinizin. doğal takviyeler alabilir. doktora danışmakta fayda var. hiçmi hiç normal bir durum değil.
Bende aynı durumdayım evleneli iki yıl oldu ve evlenmeden önce hiç cinsellik yaşamadım şimdi ise ayda 1 ilişkiye giriyoruz... aldatmak ve boşanmak arasında gidip geliyorum... bizimki ise benimle dalga geçiyor aklın fikrin yatak odasında diye
Evlilik terapistini denediniz mi aslında erken boşalmayı engellemenin yolları var hatta bunu sen de yönlendirebilirsin
halıne uzuldum kocanada oldukça kızdım ınsan elındekının kıymetını bılmelı ve daha çok mutlu etmek ıcın arastırmalı gelıştırmelı sanada yazık ne desem bılemedım
Oo senin işin zor Allah kolaylık versin 20 cm 45 fit dur durak bilmeden çalışan bir Erkek lazim sana 😊
beni davet etsene gör bak saatlerce içinden çıkıyormuyum.
artık s. ks günlerini haftada 2-3 çıkarın ve 1 tekrarda bitmesin 2-3-4 yapın postayı o zaman tatmin eder seni
Arabayı bile alırken test sürüşü yapılıyor siz denemeden aldıysanız kaderiniz bu şekilde yapamıyorsanız bırakın bakın hayatınıza
İçeceğine afrodizyak etkili ürünler atabilirsin. Fındık ve ceviz de yedirmelisin sürekli. En iyi afrodizyak epimedyum'dur. Aktarlardan alıyorum ben.
ne diyeyim güzelim şimdi ben sana gerçekten yazık,2. postaya devam etsene geç boşalır,1 dk. insan nasıl boşalır yav,20 dk en az :)
2 günde bir yap ozaman geç boşalabilir belki
Eşin önce 31 çeksin sonra ilişkiye girsin daha uzun sürecektir
31 ne?
mastürbasyon
şansına bak benim penisim kocaman ve yarım saatten fazla pompalayabiliyorum ne yazik ki artık kendimi eşime saklıyorum
ayda 1 yaparsanız tabi erken boşalır haftada 2-3 kez yapın ritm kazanır sonra istesende o boşalmaz
Kocana oturup konuş bu yaşlarda haftada 1 bile yetmez insana ayda 1 olur mu
Ow shit
Çok fena bir durum
Bazwn oluyo bu vaka
bence haydar dümene sor parlak bir fikri vardır mutlaka :)
Merhaba ben sizin durumu çok iyi anlıyorum aoruyu sorus tarzindan nasıl biri olduğunu zu tahmin ediyorum. Bizde de aynı sorunlar var 1 yıldır evliyiz ama biz bunu astik istersennyardimci olabilirim ama burada bulu orta yazmak istemem
İşin cok zor bu yaşta isteklerin olmuyırsa care düşünmelisin
çare ne?
Ona cok iyi oral yapan bir erkek lazim
Onu yalayarak cildirtacak emecek 2 deliginide
ayda 1 cok az ve 1 dk yetmez buyuk sorun ama cima dediğin için kapalı bir bayansın ve tutucu ailede buyudugunu dusunerek bu sekilde devam diyorum
Off, nasıl dayanabiliyorsun ki böyle bir skıntıya..
Çok zor, neredensin ki sen pkei?
evlenmeden seks yapıcam bu yüzden ben. bu ne ya tam aldatmalık herif
deneme sürüşü mü yapıcaksın ;) iyiyse evlenceksin heralde. test sürüşü yaptırılır saatte 3 tur diye
boş boş konuışmandaki amaç ne
neden farklı. evlenmeden önce 50 dkda boşalmayan adam evlendikten sonra 10 dkkda mı boşalıyor
heyecanlı adam daha çok boşalır
tecrübe veletlerle kazanılmaz şerefsz evladı
sevişmeden evliliğin sonucu bu şimdi ne halt yicen bakim
çookk yazık lan :D BÜYÜK ikramiyeyi beklerken amorti bile çıkmamış sana :D
alternatifleri ara bknz ben gibi nice delikanlılar var :D
yapacak bısı yok abla ne dıyelım aldatmı dıyelım yanı :)
Üzülme ama baskası ile de yapma bir dakika erken boşalmadır maalesef
bir dakika? doktora gidin.
@Drejevic :))
2 senelik evlisin ve hala patlamadınmı mantıksız
şifreleriniz burada gizli işte
Çok şanslısın vajinanı eskitmek istemiyor sanki.
Belkide sıkıntı sendedir arzulamıyodur seni
Bunu kendisi ile konuşmayı denedin mi?
Kronometre tutmayı bırakmakla işe başlayabilirsin.
Sakla samanı Komşular yesin
aldatmaya meyilli bir hatun daha
Ona soylesen olmaz mi.
Seni de dusenmeli sonucta.
Ayda 1 mi :D ciddimisin :D trolmuüsün :D
ayda bir mi? ne diyorsun sen ya?
Eşini tut kolundan jinekoloğa götür.
ovvv ne buyuk bı acıdır senın ıcın yaw
kocana söyle bize niy söylüyon
evli değilsin hayali koca tatmin etmez
Tatmin edenini bulmalısın :)
Zor bir durum ama atlatabilirisniz.