Kız arkadaşımı ilişkiye nasıl ikna edebilirim?

6 aylık bir sevilim var , ilk ayımızdan beri sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalışıyoruz. o çok kolay tatmin oluyor ama ben olamıyorum. Canı sürekli beni arzuluyor ama kendini frenliyor , daha doğrusu sürekli eve yemek yapalım filim izleyelim diye giriyoruz ama daha girer girmez öpüşmeye başlayıp kendimizi yatakta buluyoruz. ben ona defalarca orl yaptım kendi eliyle başımı alıyor organına getiriyor orl yaptırıyor. 3-4 Defa ben ondan orl yapması yönünde istekte bulundum elindekilerin kıymetini bil beni zorlama midem bulanıyor canım yapmak istemiyor , yapmak isteyince yaparım zaten diyor. tam birleşme konusuna ilk günden beri yaklasmıyor nisanlıyken bile ayrılanlar oluyor diyor , ben kendimi bakire olarak görmüyorum ama ileride memleketime geri dönersem oradan biriyle evlenirsem aileme kadar gider bu mevzu beni evden atarlar diyor. Bazen sevişirken çok şehvetli oluyor benim şeyimi tuttup hadi sok diye bağırıyor falan ama işte nasıl tutuyorsa kendini normal ilişkiye hiç şey yapmıyor. bir kere yırtıldı zannetti azcık kan vardı ertesi gün bekret testine beraber gittik kız bakre doktordan bende duydum. ailem beni buraya okumam için yolladı senle ilişki yaşarsam pişman olurum yüzlerine bakamam sabret evlenmeyi diyor.. Anl deneyelim dedim çok acır bence gereksiz diyip onuda geçiştiriyor.
biz bu sorunları nasıl aşarız , bir erkek olarak üzerime neler düşüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
en azından anala nasıl ikna ederim?
Kız arkadaşımı ilişkiye nasıl ikna edebilirim?