Cinsel Yaşam Kapalı kız arkadaşım var, nasıl birlikte olmaya ikna ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Artık temiz kalmaz falan sanıyor kendini. ama onu çok istiyorum ne yapmalı. İlki benim ilk sevgilsi falan yani ne yapmalı sizce Kapalı kız arkadaşım var, nasıl birlikte olmaya ikna ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
OLur___oyle Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% 1 yıl Kızla evlenmek istemiyorsun ama s. kmek istiyorsun o iş yaş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evlenmeden o işlere girme, kendini geçtim başkasını pişman etme. Seviyorsan evliliği bekle, seven adam bekler aklın fikrin cinsellik değil ise… 0 0 Yorumla
Sarabande0 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl imam nikahı kıycaz de 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu kapalı olup yapan kızlar nasıl ikna oluyor Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Knk kızla evlenmiceksen neden bekaretini alcan 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Millet niye milletinkini alıyor Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Aq kızın ne suçu var Yorumla Soran 1 yıl kardeşim tecavüz mü ediyorum snsii karşılıklı zevk alcaz Yorumla Kadir3431hatay 1 yıl Kıza söyle o zaman ilişki yaşamak istediğini ama evlenmiceni de belirt kabul ederse yapın aq Yorumla
Duyguiste_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl İliskiye mi girmek istiyorsun onunla 0 1 Yorumla maceracıgezginnn 4 ay Kim istemez kapalı guzel fizikli Yorumla
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. İmam nikahı kıycaz dee sjsjjsjs 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evlen 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evlilik kimseyle düşünmüyorum Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl O zaman cinsellikte düşünme Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çok istiyorsan evlen devamli senin olsun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Evlilik düşünmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Evime davet edecem gelir fakat akşam gitsin istemiyorum sence 20 li yaşlarda bı kızın ailesi sorun eder mi bı arkadaşinda kalmasına Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eder resmini bile çizerler senin duvarda Yorumla Soran 1 yıl Ne sacmaliyon Yorumla Soran 1 yıl Bi kız arkadaşında kalacağını söyleyecek elbette Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görürsün ne saçmaladığımı sen kızla birlikte olda Yorumla Soran 1 yıl Tek bakire o mu dünyada ne sacmaliyonuz. Bı çok kız sevgilisi ile yapıyor bişi olmuyor bı bana gelince mi bişi oluyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Gzekali boş konuşmada nedenini söyle söylemiyorsanda tehditkar konuşma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sensin grzkslı ap. tal banane senin hayatından sal. k git ne bo. k yiyorsan ye dikkat et diye diye tavsiye verende kabahat defol git şimdi 😡😡 Yorumla
gökyüzüyildizii Takip Et Xper 7 Yaş: 19 1 yıl İkna etmeye çalış fotoğrafi var mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Varda ne alaka Yorumla gökyüzüyildizii 1 yıl Görmek istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Yok birader Yorumla gökyüzüyildizii 1 yıl Biraderini tanimam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızla evlenmek istemiyorsun ama s. kmek istiyorsun o iş yaş
Evlenmeden o işlere girme, kendini geçtim başkasını pişman etme. Seviyorsan evliliği bekle, seven adam bekler aklın fikrin cinsellik değil ise…
imam nikahı kıycaz de
Bu kapalı olup yapan kızlar nasıl ikna oluyor
Knk kızla evlenmiceksen neden bekaretini alcan
Millet niye milletinkini alıyor
Aq kızın ne suçu var
kardeşim tecavüz mü ediyorum snsii karşılıklı zevk alcaz
Kıza söyle o zaman ilişki yaşamak istediğini ama evlenmiceni de belirt kabul ederse yapın aq
İliskiye mi girmek istiyorsun onunla
Kim istemez kapalı guzel fizikli
İmam nikahı kıycaz dee sjsjjsjs
Evlen
Evlilik kimseyle düşünmüyorum
O zaman cinsellikte düşünme
Çok istiyorsan evlen devamli senin olsun
Evlilik düşünmüyorum
Evime davet edecem gelir fakat akşam gitsin istemiyorum sence 20 li yaşlarda bı kızın ailesi sorun eder mi bı arkadaşinda kalmasına
Eder resmini bile çizerler senin duvarda
Ne sacmaliyon
Bi kız arkadaşında kalacağını söyleyecek elbette
Görürsün ne saçmaladığımı sen kızla birlikte olda
Tek bakire o mu dünyada ne sacmaliyonuz. Bı çok kız sevgilisi ile yapıyor bişi olmuyor bı bana gelince mi bişi oluyo
Sen bilirsin
Gzekali boş konuşmada nedenini söyle söylemiyorsanda tehditkar konuşma
Sensin grzkslı ap. tal banane senin hayatından sal. k git ne bo. k yiyorsan ye dikkat et diye diye tavsiye verende kabahat defol git şimdi 😡😡
Umarım ins senin gibi bir pislikden kurtulur
İkna etmeye çalış fotoğrafi var mi
Varda ne alaka
Görmek istiyorum
Yok birader
Biraderini tanimam
evlenince