Sevisiyoz dokunuyom herşey oluyor ama ilişkiye hayır diyor ne önden nede arkadan istiyor. Sürekli eski sevgililerim o kadar istedi onlarla bile olmadı hatta onlarla öpüşme bile olmadı seninle oldu diyor. Benimle öpüşme dokunma konusunda çok istekli, hatta demin dedi sadece iç çamaşırla kalıp uyursak kendine hakim olurmusun dedi, bende bilmem isterim illaki dedim oda olmaz diyor ısrarla, geleceğin olmicakmiyim sonuçta, ve benim özellikle amacım bana o farkı vermen benim seni istediğim gibi beni istediğini göstermendir özellikle bunun için istiyorum diyorum. Yinede olmaz ailemin yüzüne bakamam diyor, üniversitedeki bir yıllık sevgilisiyle bile öyle şeyler hatta öpüşmenin olmadığını öpüşmenin bile sadece benimle olduğunu söylüyor değerin varki öpüşme oldu dokunmana izin verdim ama fazlası olmaz diyor. Nasıl ikna edebilirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden zorla ikna edesin
Demin konuşuyorduk çok ısrar ettim sonuçta ailen olmicak eskilere vermediğin bu farklı bana yaşat ver dedim baya ısrar ettim ısrarla ikna olmazmi
Zamanı bekle evlenince falan ancak diyor ama öpüşme konusundada çok istekli oluyor öptüğumde, benimle çıplak şekilde uyumayı bile istiyor ama ilişkiye hayır diyor bende çok ısrar ediyom birkez yaşayalım diye ısrar etmesem kendisi birgün kabul edermi istermi
Kimseye istemediği bir şey için baskı yapma kimseyi istemediği bir şeye zorlama
Neden istemiyordur acaba bu kadar benimle öpüşmek dokunmam hoşuna giderken acaba daha önce yaşamıştır o yüzdenmi tekrar pişman olmak istemiyor
Ikna etme ayril zorla guzellik olmaz.
Ne alaka bana üniversitedeki bir yıllık sevgilisiyle opusmedigini bile söyledim sn dokundun ilk dedi birde
Kız haklı, uzatma
Demin konuşuyorduk çok ısrar ettim sonuçta ailen olmicakmiyim eskilere vermediğin bu farklı bana yaşat ver dedim baya ısrar ettim ısrarla ikna olmazmi
Zamanı bekle evlenince falan ancak diyor ama öpüşme konusundada çok istekli oluyor öptüğumde, benimle çıplak şekilde uyumayı bile istiyor ama ilişkiye hayır diyor bende çok ısrar ediyom birkez yaşayalım diye ısrar etmesem kendisi birgün kabul edermi
Bence şansını zorlama. Ben olsam bunları bile mumla aratırdım, saygı göstermeyi öğren.
Ama çok istiyorum kırmadan sıkmadan nasıl ikna ederim acaba
Edemezsin. Zamana bırak
Israr etmiyimmi yani ısrarla daha mı çok kaçarsan diyorsun kardeşim
*Dahami çok kaçar*
Diyosun