10 günden fazladır beraberiz şuanda başka şehirde iş amaçlı, bir kaç ay sonra gelecek görüşeceğiz. Şimdi bu geçmişinde hatalar yaptığını düşünüyor ve oyuzden cinselliğe pek yanaşmiyor, geçmiştede neler yaşamış bilmiyorum ama sadece öpüştünu söyledi bana. Ben ise bana attığın hiçbir adımdan pişman olmazsın eskilerine attığın adımların yakınlaşmanin gerekirse fazlasını göster, bunu göstermediginde kırılıyorum onlar kadar sevmediğini düşünüyorum dedim tamam bidaha yansıtmam bu şekilde dedi. Şimdi mesele şudur, bu kız bu şekilde geçmişte hata yaptığımı düşünüyor ve artık namazında niyazinda olduğunu söylüyorsa, bir kaç ay sonra geldiğimde görüştüğümüzde cinsel yaklaşıma nasıl ikna ederim sağlarım, şimdiden telefonda ikna etmeye çalışsammi tavsiye istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu tipler nasıl sana söyliyimi. Geçmişte her bo*u yer sana gelince ben hatalar yaptım der ( senle yapması zorunlu değil tabi ) kafası bozulunca hem açılır hem namazı bırakır gider yine başkasıyla yatar sonra saf birine kapak atar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBak haklısın burada peki bu banada o şekilde cinsel yönden yakınlaşırmi 15 gün gibidir beraberiz 3 ay sonra memlekete gelecek görüşeceğiz, şuanlik nasıl ikna ederim o konuda yakın olması banada o çocukla olduğu gibi telefonda cinsellikte konusu konuşup açılması için
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasıyla herşeyi yaşayıp sana gelince evlenmeden olmaz ayakları yapan kişiden uzak dur. Böyleleri gider zevkini başkalarıyla alır kafasını dağıtır eğlenir sonra saf gördükleri birine kapak atmaya çalışırlar
01 Yorumla
Soran+1 yılValla günahını alamam neler yaşamış bilmiyorum, ama sadece öpüşme anlattı başka bir şey olmadı dedi yemin etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılkız pişman olup namaza dinine dönmek istemiş ama sen su an sadece kendini düşünüyorsun. kızın aklını çelsen de sana nefsinden dolayı yanasacak, sonra tekrar pişman olacak. ve onun bu döngüsü devam edecek. sense sadece kendine odaklanmış durumdasın. lütfen böyle bencil olmayın. cinsel ilişkiye karşı değilim ama kız pişman olup yapmak istemiyosa sen neden ikna etmeye çalışıyorsun? lütfen tek tarafli dusunmeyelim. isin sonunda üzülen kız olcak :(
21 Yorumla
Soran+1 yılBen onunla ciddiyim üzmem ve bırakmamki
+1 yılKankacım bu biraz da senin yeteri kadar güven vermene kalmış?
06 Yorumla
Soran+1 yılGüveniyor o süreye kadar dahada kazandırımda güvenini Boyle düşünceleri varken böyle diyorken yanıma geldiğinde cinselliğe yaklaşırmi
- +1 yıl
Ulaş bana bi kanka takip at
Soran+1 yılBurdan anlatabilirsin knk
- +1 yıl
Kanka yemicem korkma
Soran+1 yılNasıl ulascam ki
- +1 yıl
Profile tıkla takip et
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstese seninle 1727226 defa yatmıştı çoktan. ikna etmek nedir ayrıca namazında niyazinda insanları yoldan çıkarmayın lennn
33 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeniyiz buluşma olmadı bile
Cevap sahibi+1 yılHer neyse yani bulussaniz da böyle canım bır harekette bulunsan bir daha görüşmezdim mesela galiba
Soran+1 yılNasıl ikna ederim sadece zaten ciddiyimde
+1 yılben olsam ben de vermem kanka sana 10 gündür tanıyosunuz birbirinizi
01 Yorumla
Soran+1 yılZaman geçse biraz yakınlaşırmi peki dostum
Of iğrenç bir adamsın kız bu yüzünü erkenden görüp tekmeyi basar sana umarım
11 Yorumla
+1 yılBaş başa kal yavaş yavaş yaklaş
03 Yorumla
Soran+1 yılArabada başbaşayken nasıl davranayim ne yapayım kıvama gelir yakınlaşır
- +1 yıl
Elini tutarak başla. İlk zamanlar bu şekil devam et. Sonra öpmeye filan başla. Devamı gelir zaten.
Soran+1 yılŞimdi İstanbul'da oturuyor bu iş amaçlı ve 3 ay sonra gelse bayramı geçirdiği gibi gidecek yani taş çatlasa 2 kez belki buluşuruz ve ne yaparsam o iki buluşmada yapmalıyım yoksa bidaha ki buluşma 1 yıl sonra anca olur. Oyüzden o iki buluşmada cinsellik yakınlaşması olur mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaş başa kal, gerisi çoooook kolay!
03 Yorumla
Soran+1 yılArabada başbaşa olur mu
Cevap sahibi+1 yılOlur tabii.
Soran+1 yılPeki o an ne yapsam kendini bırakır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem