Konuştuğum kızı cinselliğe nasıl ikna ederim?

10 gündür beraberiz, şuanda memlekette değil İstanbul'da yaşıyor iş amaçlı. Bir ara bununla öpüşme konusunu açtım tepki verdi namazimda olan biriyim her şey cinsellik değil dedi. Bende kırıldım bunu belirttim, özür diledi kırmak istemedim bidaha olmaz dedi. Ve bununla denk geldi geçmiş konusu açıldı en son ki sevgilisinden konuştuk, yakınlaşmanız oldumu dedim ilk başta olmadı sadece hoş geldin bağbında el sıkıştık dedi. Bende ısrar ettim bak bitanem bu konuda geçmiş zerre umrumda olmaz sadece senden bilmek istiyorum dürüst olup olanı anlattıkça daha çok güvenirim dedim. Tamam ama utandım söylemek istemedim, ama öpüşme oldu oda sadece parkta oldu ani kendisi davrandı dedi. Tamam peki görüntülü konuşurken seni hiç açık gördümu dedim, ilk sadece tişörtlü dedi, biraz zorladım tamam en açık atletli gördü dedi, birkaç gün geçti, aklımda kaldı yine konuyu açtım hepimizin yaşantısı olmuştur lütfen olanı hepsini anlat dedim, seviyordun illaki görüntülü konuşurken özel yerlerini göstermişsin birbirinizi tatmin etmişsiniz dedim, ilk eveledi ısrar edince tamam evet gösterdim konuştuk cinsellik, ama şu an ki aklım olsa yapmazdim dedi. Bende olabilir böyle şeyler takma, hatta ona olan yaklaşımin adımların fazlasını artık bana at biz daha farklı olacağız onlar geçti bitti artık dedim tamam söz dedi. Şimdi bunun banada eski sevgilisine olduğu gibi isteyip cinsellik konusundada yaklaşmasıni istiyorum. 3 ay sonra memlekete gelecek görüşeceğiz, ozamana kadar mesaj üzeri bunu nasıl cinselliğe ikna ederim ve konuşuruz eski sevgilisine olduğu gibi amacım cinsellik de değil sadece ona yakınlaştıgi gibi yakınlaşsin erkeği görsün istiyorum
Konuştuğum kızı cinselliğe nasıl ikna ederim?