Kızlarla tanışmam çok kolay ama sohbeti ilerleyip konuyu seks'e getiremiyorum, getirmem içinde birkaç ay gerekenler oluyo sağdan soldan duyuyor ilk hafta kızın evine gittim yemek yaptık falan filan bu kadar hızlı nasıl davranabiliyolar kızla kaçıncı buluşmadan sonra bunlar yapılabilir ve nasıl o konuda ikna edilir
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılSohbeti ilerletmek ve konuyu cinselliğe getirmek, bazı insanlar için doğal bir süreç olsa da, diğerleri için daha zor olabilir. Burada öncelikle karşı tarafın rızası, isteği ve konforu önemlidir. Eğer bir kadın size cinsel konular hakkında konuşmak istemiyorsa veya konuşmaya hazır değilse, bunu kabul etmek ve saygı duymak önemlidir.
Bir ilişki ne kadar hızlı ilerleyebileceği kişisel tercihlere bağlıdır. Herkesin hızı farklıdır ve bir kadınla kaç buluşmada "bunlar yapılabilir" sorusuna net bir cevap vermek zordur. Önemli olan, karşı tarafın sinyallerini okumak ve saygı göstermektir.
Eğer bir kadınla cinsel konular hakkında konuşmak istediğinizi hissediyorsanız, öncelikle onunla uygun bir zamanda ve yerde konuşmaya başlayın. Açık ve net olun, ama aynı zamanda karşı tarafın rızası ve konforu önemli olduğundan emin olun. Eğer bir kadın konuşmak istemiyorsa veya sinyalleri konuşmanın uygun olmadığını gösteriyorsa, onu zorlamayın veya rahatsız etmeyin.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuyu sekse getiremesen bile hareketlerine belli edebilirsin sarıl yakın davran dokun vs sonrasında öpüşme falan yaşarsan eğer devamı gelir zaten benimde öyle olmuştu çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılçekim var amared cevabı alıyorum yani daha sonraya atıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılBi kız seni arzuluyorsa ne yapar eder seni yatağa atar zaten senin istemenle olmaz
43 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şeyi genelde pç it muamelesi gösteren erkeklere yapıyorlar hani şu an hicbiriyle sırf bu ilgisizlikleri yüzünden konuşmak istemiyorum çünkü Arzum yükselirken böyle saçma sapan havadan sudan muhabbet kurmaları isteğimi nefrete dönüştürüyor. Konuyu açıyorum kimisi çok erken, kimisi de bana sakın birdaha bunlarla gelme diyor belki de uygun kızlarla konusmuyom bilemedim
- +1 yıl
Yabancı kızlarla konuş
Soran+1 yılTr kızı en güzel kızdır yabancılar çekici gelmiyo bana toxicler fazla bizde ama zor her zaman çekici 😹
Merhaba dedikten sonra direk konuya gir...
Sevabına su ister gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılshshshah
Gizli Üye(25-29)+1 yılEdemezsin bence en az altı ay gerekli güven için
15 Yorumla
Soran+1 yılBir çok kız için mi geçerli bu, peki arabayla alıp götürenler nasıl yapiyo ilk haftasinda
Cevap sahibi+1 yılResmen mit onlar ya bir haftada çok çok zor paralı ilişki hariç
Soran+1 yılKıza hediyeler alıyor anlamlı iltifatlar özel hissettirip her şeyi yapiyo bizzat gördüm bunu kız çocuk ortaliklarla yok diye kafayı yedi gelip seni alicam bir yerlere gideriz başbaşa sadece sen ve ben dese hemen okeyliycek nedir bu adamları bu kadar çekici kılan
Cevap sahibi+1 yılBu kadar hediye, araba diyorsan paradır büyük ihtimalle
Soran+1 yılBenim en yakın kankam bu kız kaç tane erkekle yattiysa o gecenin akşam yemeğini masayı içkileri hep bana yollardi bu kadar değer verdi neden şimdi gitti diye sevmese yapmazdı diyo hala adam bence parasıyla bu şekilde tavlayıp kandiriyo dimi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne