Ciddi ciddi soruyorum cinsel ilişki sırasında iğrenme olur mu?
Hayır olmaz
Evet olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu sıralar benim çok yoğun hissettiğim iğrenmedir. p*rno açıyorum hiçbir şey yapmadan hemen kapatıyorum. resmen midem bulanıyor sperm yutmalar ne bilieyim daha bir sürü tarzım değil sey. insan vücudu çok tarzım değil gelmeye başladı. hiçbir şekilde bir kız güzel gelmiyor artık. vücudu taş gibi olan bikinili kadınlar bile tarzım değil geliyor. çok şükür gay da değilim.. sapına kadarda erkeğim...
insanları sadece insan olarak görmeye başladım. kadınları yıllarca bize dayatılan şekliyle; cinsel obje olarak görmeyi bıraktım.
olur saçma sapan fantezi diye irenç şeyler denemeyn bunun gibi gereksiz şeyler yapmayn pbs.twimg.com/.../5qhzt4jbxoaspgskvi28.jpeg
Bence gözü dönüyor insanlarin o an olmayabilir 😀😀 ama daha sonra hatırlayınca ben onh niye yaptim ya diyebilir belki insan
Hayir olmamasi gerek basli basina igrenc igrenc seyler yapiliyor
Cevap
32Cevap
insan sevdiğinden tiksinir mi? eğer ilişkide sevdiğiniz sizden tiksiniyorsa bilin ki o sizi sevmiyor.
ben sevgilimin saçından ayaklarına kadar yalarım tiksinmem.
Sarkık dudaklı kadınları yatakta yalnız bırakırım ve çıkarım. Evliysem boşarım.
igrenirsen hic bir zevk alamazsin ki bence kuru ekmek yer gibi o ne oyle igrenme olmaz olmamalida ;-)
Ben evet olur dedim çünkü ten uyumu olmazsa ya da ne bileyim daha bir çok nedeni var basıma geldiğin den biliyorum
mümkün mertebe olmamalı ama olmaması için çaba gösterilmeli hijyenik olmak ve temiz olmak önemlidir ağız bakımı önemlidir bunlar olduktan sonra muhtemelen kimse kimseden iğrenmez
Partnerin hijyen konusundaki yaklaşımına göre değişir.
Bence olmaması gerek
Olur kisinin karsısındaki bir insan degil hayvandan farkı kalmaz...
Aynen bak sana söyle anlatym igrenclesme diyosun ya ben kılı hic sevmem yani midemi kaldırır bir gun bayan arkadsmla sevisirken gogusunu emerken kıl geldi agzıma ve ve cektikce geldi uzunmus biraz ve o gunden sonra dusunmek bile istedim olabilir yani boyle seyler igrenclesmek degil kotu bir koku gelir opusurken tukrugu bulasır istemezsn agzı kokabilir
İnan bana
Ben bıktım tiksindim artık
4 aydır yapmıyorum
Kafam kaldırmıyor boş boş muhabbetleri
hoşlandığım biriyse hayır iğrenmem.. ama olay seksse sadece tabiki iğreneceğim şeyler olur.
olur.. ten kokusu vücut temizliği ağız kokusu genital bölgelerin temizliği ve kokusu seks için çok önemlidir...
İğrenme kişinin hassasiyetine bağlı. Ayrıca çok da doğal bazı şeylerden iğrenmek.
asla olmaz seks bu ya sınır olmaz son noktayı bulmak gerekir
temiz ve bakımlı ise olmaz. başka türlü oluyor maalesef..
Iliski sırasında olmuyorda orgazm olduktan sonra kısa bir süre oluyor sonra yine geçiyor
Eğer karşındaki bakımsızsa onu yatakta bırakıp bile gidersin
ya evet bence, adamn mikini gördügünü düşünsene sopa gibi bişe oynayan bişe yani ne bilim tuhaf
Ben igrenmem. partnerimin heryerini yalayip yutarim.
Olmaz olmamalı insan sevdiğinden aşık olduğundan öğrenmek igrenemez
Şimdiye kadar her türlü Seksi yaşadım ama hiç tiksinmedim
Olmaz, eğer oluyorsa o zaten zevk vermez
nerde ne olacağına bağlı olabilir?
ten uyumu ya da hijyenik sebeplerden olabilir
Olabilir isteklere göre.
o herkesin kendine kalan bir şey
O kadar da degil, dedittirmezsen olmaz..
Bakımsızsa olur
Evet olur
Olur
Hayır olmaz
hayır olmaz
evet olur
Olmaz
Kesinlikle olmaz
olmaması lazım
Evet olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar