ama ilişki sırasında sorun olur mu ki acaba ya
Kucakta seks denicem ama rezil olursam ?
ama ilişki sırasında sorun olur mu ki acaba ya
Rahatlıkla taşır, kas gücüne bağlı kilo ile ilgisi yok, benim partnerimde 72 kiloydu, duvara dayamaya da gerek yok, boynundan sarılın ağırlık dağılır... Ayakta kucakta bayanların çok sevdiği bir pozisyondur. Dik açıdan geldiği için haz daha fazla olur.
çok tesekkür ederim. yani rezıl olmam herhalde demi?
Niye rezil olacaksınız, son derece keyif alırsınız, erkek için biraz yorucu olabilir ilk etapda ama partnerinin mutluluğunu görünce fazlasıyla değiyor. Biz küçük oyunlarla iliskiye tat kattığımız için ben kilosuna alışmıştım zaten kuş gibi geliyordu :))) kucağımda Öpüşerek oda oda evi geziyorduk :)) daha neler neler :)
Partnerine bagli bir durum evet kaldirabilir normalde ama destek almazsa seni uzun sure tasiyamaya bilir ve cok zorlanirsa bu sefer o zevk almaz ama deneyin zamanla alisirsiniz bu sekilde yapmaya ozaman sorun olmaz
Olabilirsin hemde pek cazip gelmedi. Neden bu kadar hevselisin
Kilon var kaldıramaz
çünkü o pozısyonu denemek istiyorum onunla
Ama kilo fazla. Yanlış anlama benimde kilom var. Yani zorlanır adam o şekilde. .
Cevap
21Cevap
tasiyamazsa o rezil olur ben 100 kilo civariyim ama yillardir spor yapiyorum 75-80 kilo civari kucagimda salondan yatak odasinada tasidim kucagimda bir sure opustukte bir kac kez iliskiyede girdik erkegin gucuyle ilgili bir durum rezil olan erkek olur bu durumda tasiyamazsa sen rezil olmazsin rahat ol :)
Erkegin dizleri titriye titriye 3 dakikada nakavt olur ikinizde yerde buluverirsiniz ilk raunda😜
Kaldıramaza hep kaldırıp hem deliği tutaramaz hangisiyle uğraşsın adam düşersiniz yer neyine yetmiyor kg vermen gerek
bir alta ben sordum bole bir soru senin malzeme sağlammis kaldiramazsan kaldirirlar gülüm de gaza gelir zaten ))
sabah sabah bulcam şimdi seni ağrı dğına kadar fırlatcam geri turcam he /) sus kız
kilon çok fazla en az 15 kilo ver sonra kalkışın bu işlere.
Kancayi taktigi zaman herturlu tasirda niyetin ne senin bizi abazalastirmakmi sonra abaza dolu diyorsunuz
Olur merak etme hemde çok iyi sadece yukarida tutunabilecegin bir destek olursa daha güzel olur kapı alti felan güzel bu pozisyonda rahat rahat yaparsın. .:))
Enim en sevdigim pozisyonlardandir. Lakin sen agirsin adam kaldiramaz seni.
80 kiloyum senin kilonda kızla ayakta bile yapabiliyorum
eeee bize sorma merak ediyosan git dene :P
denemelisin. rezil olcak bir duurm yok.
70 75 sen adama yazık.
Size göre değil sakatlık çıkarırsınız
seni hayal edemiyorum off :)
bence sorun olmaz. anal da yapıyor mu seni?
mümkün değil
taşırda çok zorlanır
Senin boy kilo kaç
Eşin'mi bu kişi?
Ayı gibisin *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar