erkek bir vampir gibidir. alacakaranlıktaki edward gibi yaklaşırsan ona , yani öpüşme yok elleşme yok vs. o zaman zararsız olacaktır. ama birkez öpüştün mü vampire dönüşü (r) yoruz durum bu..
öpüşmek elleşmek sürtünmek kıvılcım çıkarmak göstermek tahrik etmek vs bunların hepsi cinselliktir.. Aşk ta cinselliktir benim için ama her şeyin bir yeri zamanı olması gerekir.00 Yorumla
İlişkinin Cinselliğe yürüyen yol olduğunu kabul edersek , tezat oluşuyor işte tam burada...
11 Yorumla
+1 yılben 8 sene bu şekilde yaşadım ilişkimi. çok şükür çokta güzel yürüdü ilişkimiz. sorunlarımız olmadı mı oldu ama çok şkür atlattık. şimdi evliyim ve hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum. o nedenle herşeyi oraya bağlamayın. size saygı duysun karşıdaki ve siz de kendinize...
20 Yorumla
+1 yılyürümez eror verir bir gün :p
52 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Cinsel paylaşımlar olmaksızın bir ilişki yürüse bile "yakınlık" hissi zedelenmeye başlar. Taraflar duygusal manada istemeden de olsa birbirinden uzaklaşmaya başlar.
Ancak bu demek değildir ki cinsel ilişki olmaksızın bir ilişki yürümez. Her hangi bir nedenle taraflardan birinin cinsel ilişkiye girme imkanı yoksa (iktidarsızlık veya bir sağlık problemi gibi) bu durumda cinsel ilişki olmasa bile aralarında cinsel paylaşımlar sürüyorsa ilişki gayet sağlıklı sürebilir.00 YorumlaAdamina bağlı yani hormonlar fazlaysa biraz zor bazıları cok cekingendir ice kapaniktir onlar birbirine acilana kadar zaten 5 - 10 sene gecer ozaman olabilir
Evlendikten sonrada cok beceriksiz olduğunu görürse ya da beğenmediği birşey olursa taraflarin oda ayrı bir kötü biraz karışık işler bunlar00 Yorumla
+1 yılZihniyetten zihniyete değişir. Şimdi çiftler TÜRK ve Islam kurallarına baģlıyla cinsel ilişkiyebasla ihtiyaç duymazlar el ele tutuşmaları gerekir. Ama çiftler Avrupa gençlerine özeniyor ise, gerçekten de ilişki yürümez. Kendim gibi zinaya karşı manita isterim.
00 Yorumla
+1 yılbu normal bir secgili modu dünyası eskilerde kaldı bence. ilk başlarda elele giden beraberlik bir süre sonra ateşle barutun yanyana durduğunda neler olabileceğini tahmin etmeye gerek bile yok. istediğiniz kadar ilşkisiz bir beraberlik düşleyin. bir yerden sonra o düşünce reele dönüşür...
10 Yorumla
+1 yıl2 yıl sürdürmüştük. Cinsel ilişki olunca kullanılmış peceteden farkın kalmaz atılırsın :D bir kız olarak hep zor olman gerek. Ki peşinde dönsün dursun
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzaman o vajinayı niye çkeiyon aldır hitsin her ay acı çekiceğine! Cinellik somut sevme bednelerin bir brini anlama biçimidir hem eğer sen o adamla evlenmeyi düşünüyorsan mutlaka ilşkiye gir yoksa buraya gelip ağlarsan geçen kıza yaptığım yorumu yaparım sadece :( bunu yaparsın mutsuz olursun ondan cinselliğide test etmelisin yoksa yürümeyi bırak yerinden kalmaz zaten sevgilin bunu çoktan düşünmüş belkide ondan nasıl ayrılrım düşüncesindedir.
00 Yorumla
+1 yılburada herkes yürümez diyoda gizliden yardırıyo sevgilimle şurda yaptık filan yürür diyen ve bunu gerçek hayatında uygulayan çok azdır arkadaşım...
51 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYurumez insan birbirini en iyi yatakta tanir eger cinsel iliski yoksa arkadasliktan farklari yoktur birbirini arzulamiyosa birbirine dokunmuyosa buna iliski nasi diyebilirsinki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette yürür. Benim arkadaşım 3 yıl boyunca yürüttü. Oğlan elini bile tutmadı. Dedi ki oğlana çıkmadan önce '' Elimi bile tutmaya kalkarsan beni kaybedersin. '' dedi. Oğlan da '' kalbinde yer tutayım yeter. '' dedi. Hala birlikteler.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Cinsellik bütünleştirir kişileri.. Yürür yürümeye ama 18 yaşındayken.. Yaşta önemli yani..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Elbette yürür. Zaten zamanı gelince her şey yaşanacaktır. Ama bu ilişki/flörtte bir dayatma olamaz.
20 Yorumla
+1 yılCinsel ilişkiye girmeden evlilik yürümez.
Dini nikah olmadan cinsel ilişki olamaz. O halde ya cinsel ilişki olmadan edebince yürür ilişki ya da biter..00 YorumlaYürümez, mümkün değil, cinsel ilişkisiz ilişki mi olur?
00 Yorumla
+1 yılSevgi yürür bir süre sonra cinsel arzukar istekler artar artar tavan yapar..
Olmalıdır aşk içinde seks ..00 YorumlaEvet, neden yürümesin, her ilişki için cinsel olarak bir şeyler yapmak gerekmiyor.
00 Yorumlaeğer birbirinizi çok seviyosanız . her iki taraftan biri dokunmak ister. aşk. aşkla beraber arzularıda getiriyor . zor bişi olsa gerek..
00 Yorumla
+1 yılHer şey Kadında biter... Sen onu arzularsın oda sana arzular sen kıymet verirsin oda sana kıymet verir sen seversin o seni candan sever anlatabildim mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her sevgili çiftin yattıklarını düşünmüyorsun herhalde?
10 YorumlaYürümeli zaten erkek alacagi kiza dokunmak istemez bile soru mu bu😏
10 Yorumla
+1 yılBu kadar çocuk nasıl dünyaya geliyor çok merak ettim. Genele bakarsan cinsel ilişki öcü gibi bir şey.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. İlişkinin şekline göre dost arkadaş sevgili iken yürür elbette cinsellik olmadan ama evli isen cinsellik yoksa yürümez tıkanır evlilik ayrılıklar aldatma olur evlilikte önemli cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesi yürür. Evlilikte sürekli yanında olacağından ve aynı yatağı paylaşacağınızdan evlilikte yürümesi zor olur.
00 Yorumla
+1 yıl10 -15 metre yürür sonra yürü yürü nereye kadar der ve ayrılır :) Birazda yatmak lazım :)
00 Yorumla
+1 yılyürür. tabii benim zamanımda öyleydi şimdilerde mahalle tren olmuş
00 YorumlaYürür tabi ki. Şahsen ben evlenmeden öyle bir şey kesinlikle yapmam.
10 Yorumlayürür ama
Mutlu ilişkiler = iyi bir cinsel hayat :)20 Yorumla
+1 yılyürür tabiki neden yürümesin ama belli bir yere kadar 2 sene filan
00 Yorumla
+1 yılO zaman artık kızlara benle seks yapar misin diye sorucaz *
00 Yorumla
+1 yılbelli bir zamandan sonra hormonlarını dizginleyemiyorsun o yüzden çok fazla uzatmadan evlenmek gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılNeden yürümesin kardeşim? Bırak cinsel ilişkiyi el ele tutuşmadan sarılmadan dahi yürür hemde senelerce.
00 Yorumla
+1 yılillaki yürür ama insan sevdiği kişi ile herşeyi yaşamakta ister bence
00 Yorumla
+1 yılherkesin bir sevdiği var sonuçta, eğer yürümüyosa demek ki...
00 YorumlaBirçok genç çiftte yürümez. Kısa süreli sabredilir ama tabi. Evlilik ilişkisinden bahsediyorum
00 Yorumla
+1 yılHayat cinsel ilişkiden ibaret değil bunu bir anlasanız...
00 YorumlaPaylaşıma açık bir insansan yürür tabi neden yüremesin
00 Yorumla
+1 yılYürü tabi neden yürümesin. Hatta cinsellik turnusol kağıdıdır bir kız için.
00 Yorumla
+1 yılyürür de tadı tuzu olmaz ki o ilişkinin. sence de değil mi ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürür neden yürümesin. Sanki Amerika burası anasını satayım. Türkiye la bura, her çıktığımız kızla yatsaydık ohoooo.
00 Yorumla
+1 yılilişki için her yol mubah. Adı üzerinde ilişki. Yapmadan yürümez. Yürü! yemez!
00 Yorumlayürümez tabi ki. cinsellik yoksa biz kanka olalım daha iyi...
00 Yorumla
+1 yılyurur de seksi gıyınırsen herıf her turlu hallenır
00 Yorumla
+1 yılKızla askerlik arkadaşı gibide gezmeyelim biraz olsun bişeyler
00 Yorumla
+1 yılaşksız cinsel ilişki yürüyorsa cinsel ilişkisizde aşk yürür tatlım
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen yürütemiyorsan yürüyeceğini düşünmesini beklememelisin :)
00 Yorumla seks olmadan hayat olmaz. İlişki nasıl yürüsün? :)
00 Yorumla
+1 yılyürür tabi herşey o değil zaten sevgiliyken ilişkiye girmek bence saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik için beraber değilse duygusal bir bağ varsa devam eder ama cinsellik için beraberse devam etmez
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olunca yürümez sevgili iken cinsellik olmazsa bir şekilde yürür
00 Yorumlayürür ama çok yürümez :D
31 YorumlaDinen günah olduğuna göre demek ki yürürmüş.
40 Yorumla
+1 yılYürümemesi için bir neden yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprofilde bu pozu veren normalde nasıldır bilemiycem ama yanında olupta rahat durcak erekek varsa olur
00 Yorumla
+1 yılYürür bence daha güzel yürür
20 Yorumla
+1 yılİlişkide yürür, evlilik olursa yürümez bence.
00 YorumlaHayır izin vermem ben
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılyürür neden yürümesin herşey cinsellik mi
10 Yorumla
+1 yılBiryere kadar bir süre sonra şart
00 Yorumlaelbette. daha iyi yürür.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir süre sonra biter bence :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Yok sanmam bir yerde patlak verir inan
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar