adam gibi bir erkek çok sevdiği bir kızı evlenmeden,helali olmadan yatağa atmak ister mi ? üstelik kız istese bile ?
Cevabın nedir?
+1 yılBu konuyu iki şekilde değirelendirmek lazım. eğer erkek gerçeketen seviyorsa ama evlenmek için seviyorsa kızda gerçekten güveniyorsa neden olmasın.Açıkcası aşkta sınır tanımam. gelelim dini meseleye: dini olarak zaten kırak cinsel ilişkiyi öpüşmek sevişmek vs. şeylerde günahtır dini nikah olmadan. Ama bana göre şu şekilde bi istisna olduğunu düşünüyorum tabi bu bana göre: eğer çift evlenecekse ve kararları kesinse cinsel ilişki sevişme öpüşme günah olsada evlendikleri için allah onları affeder diye düşünüyorum.
Karar: evlilik olacaksa her şey olabilir. Açıkcası ben nişanlımla bi şeyler yaşamak isterdim.Ki cinsel ilşki olmadı ama başka her şey oldu.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence atmaz ben yapmam çünkü seviyorum ona zarar gelmesini hiç ama hiç istemem ne olursa olsun. Sonuçta 5 dk sonra ne olacağını bilemeyiz. Kızın geleceğini seviyorsan adamsan karartmassın.
42 Yorumla- +1 yıl
adamsın :)))))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler böyle bir soru sorduğun için azda olsa adam gibi adamlar var.
gerçekten sevıyorsa kız istese bile birlikte olmaya kıyamaz,kıymamalı bence. tamam aşkın ıcınde sehvet de vardır ama daha özel olmasını dusunmeli örnegın normal sıradan bır gunde aşkları ıcın sevıseceklerıne omur boyu bırlıkte olmaya evet dedikleri gunde kızın beyaz gelınlıgıyle cok daha anlamlı olur.erkek bunu dusunmelı.böylece kız da erkek de iliski sonrasında huzurlu ve mutlu olurlar daha saglıklı olur kız bekaretımı kaybettım cok pısmanım dıye aglamaz bu sıtede bırcok ornegı var boyle seylerın..bu benım kendı dusuncem tabıkı
20 Yorumla
Ya normalde kız istediği halde ''evlenmeden olmaz'' diyen adam değerlidir çünkü gerçekten değer veriyordur sana ve gururunu okşar bu düşüncesiyle.Ama evlenmeden kız da istiyor adam da istiyor birlikte oluyorlar.. Bu da artık çok normal benim birçok arkadaşım eşleryle evlenmeden önce birlikte oldular zaten evliliğe giden ilişkilerdi.Bu da adamın delikanlı olmadığını göstermez
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
55Cevap
+1 yılKız istese dahi yapmaz. Ama şöyle bir durum var. Kız İstiyor Erkek istemediğini söylerde kız hala ısrarlı davranıyorsa, tamam der. Şu gün şurada buluşalım olacak olsun der. Eğer gerçekten sevmişse erkek, emin olun çok bekler kız erkeği, çünkü gelmeyecektir. Neden gün veriyor derseniz, tecrübem gereği yazıyorum, erkek istemediğim için derse, sen sevmedin beni istemedin diyecektir kız. Ama gün verip gelmemesine bahene bulabilir işim çıktı diye. TECRÜBE... SEVEN SEVDİĞİNE ASLA ZARAR VEREMEZ BUNU BİLİN KIZLAR. VERİYORSA SEVMEMİŞTİR.
20 Yorumlaşimdi diyosun ki kız istese bile... önce şu var benim sevdiğim, evlenmek istediğim kız evlenmeden yatağa girmek istememeli, eğer istiyosa benim evleneceğim kız değildir o. yani eğer ki kız düşünmüyorsa ben bu adamla belki evlenmem kızlığımı ona vermeyim diye mantıklı şekilde düşünemiyosa ve illa seks yapmak derdin de ise... burda mavi ekran oluyo işte o anı tanımlamadan buna cevap veremem, yani kız üstümde ve istiyorum hadi derse buna karşı konulmaz... ama yok dışarıda gezerken seninle olmak istiyorum derse de ayrılırım o kızdan mantıklı düşünebildiğim yere kadar atmam, atılmak isteyen kızla da olmam.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılKS ye göre zaten her ilişkide cinsellik yaşanıyo bekaret varsa bile anal,oral her halt yenmiştir deniyor çok saçma bu kadar olduğunu sanmıyorum gerçek hayatta... zaten kız isterse senle beraber olmak erkek tabiki beraber olur kız erkeği yatağa atar,erkek ben attım sanar yani işin aslı kız istemeden cinsel ilişki olmaz hani derler ya vermeyen yoktur,beceremeyen vardır bana çok gerçekçi gelmiyor bilmyorum siz nasıl düşünüyossunuZ?
20 Yorumla
+1 yılgerçekten sevgide böyle fazlaca fazlaca mantık ve deşmece olmaz ama dimi meltem ? her türlü seven adam olur , kimisi yatarak sever kimisi yatmadan . sevgi ruhla bütünleşirse sevgidir ve ben beden bütünleşmesine pek inanmam . hayatım boyunca sex yaptığım her kızı gerçekten sevdim ben
20 Yorumlaihtimalleri sıralıyorum :)
1- atar. seviyorsa ve ileriye yönelik bişeyler düşünüyorsa
2-atar. kız istediğinde aklından bu nası iş benden öncekilerde de mi istedi acaba diye bi düşünce geçse bile
3-atar. ileriye yönelik bişey düşünmese bile
4-atmaz. çünkü zinadan korkuyordur.
Velhasıl yok kızı seviyorum evlenmeden önce lekelemiyim onu falan yalan bunlar dostum ona engel olucak tek şey zinadır tabi Allah korkusu varsa :)20 YorumlaTürkiye de bazı şeyleri hala aşamadığımızın örneklerinden biri.
İnsan sevdiğiyle birlikte olmak istemez mi ya ?
Fakat ülkemizde bu bekaret o kadar üst bir noktada ki,kafalarda evlenmeden olmaz diye bir şey kazınmış ve böyle gidiyoruz bakalım nereye kadar.00 Yorumlaasla yapmaz. kız bunu isterse de o kızdan uzaklaşır ve bir daha düşünür kız ile ilgili. bu benim kendi fikrim. ben bir kızı kendi evime davet etsem ve tereddütsüz gelirse de kuşku duyarım. delikanlı kız bu konulara evlilik dışı girmez.
22 Yorumla- +1 yıl
bırakın kız arkadaşı, okuldan normal bayan arkadaşlarım bile benim evimde kaldığında ben gittim başka bir evde kaldım akıllarına birşey gelmesin diye, normal adam gibi adam olan ona dokunmaya bile kıyamaz, hem onun yüzüne bakmak, gözlerinin içine bakmak daha hoş, daha zevk vericidir, ve öbür zevk 3-5 saniye sonra biter ama saatlerce yüzüne baksan doyamazsın
delikanlı adam yapmaz farkedinki ayrıldınız yarın oburgun kocanla yanından geçerken arkadaslarına solemezmi ah ulen ne s***miştim bunu şimdi bu mal s****yo diye..
haksızmıyım iyi düşün iyi taşın..
aynı sey o adaında basına gelebilir yani oyle diyeyim sana ..11 Yorumla- +1 yıl
insan sevdiği kadını ayrıldıktan bile olsa rakı sofralarına meze etmez abicim. birde sevdiğin kızla ayrılma olasılığı düşünmem ben.
+1 yılAyrılık olabileceğini hesaplıyoesa uzak durur..
Sevdiği en kıymetlisiyken böyle düşünmez..
Ama biraz daha hızlı oluğ evlilik konusunda harekete geçmeli... Yoksa kızın aklında soru işaretleri oluşur... Seviyor ama korkuyor... Evlenmekten de kaçıyor diye...10 Yorumlayatağa atar öpüşme koklasma olabilir ma onun bakireliğine sahip olamaz garantisi mi var belki aileler sorun olacak.anlasamıcaksın...anlamıyorum insanları 5 dklık zevk için bakireliklerini verenler var..ztn açık kapıya sonra herkes giriyo...cocuk ayrıldı mı bu kasar ayarla götür diyo...tamam ne yapıyosan yap et ...ama son noktada dur yanii..
00 Yorumlaerkeğinden erkeğine değişir...kimisi cinselliği ihtiyaçtan öte görmediği için evlilik öncesi sevdiği kızı o konuma düşürmek istemez bazılarıda hayat bu ölüm var kalım var bana birşey olursa zorda kalır der dokunmaz... bazı erkekler ise çok sever sonunu evliik olarak görür ne pahasına olursa olsun bırakmaz, sevdiğiylede herşeyi yaşar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversite zamanında defalarca birlikte yattım.
Gece olunca kollarımın arasına alıp bacaklarımla bedenini sıkı sıkı sarıyordum.
Öptüm, öpüştük, seviştik. Ama zarar vermekten korktum.
Bana birşey olursa yalnız kalmasından korktum, daha fazlasını yapamadım.
Her gece yatağa yattığımda yanımda eksikliğini hissediyorum.
Evlenmeden karı-koca olduk. Evleneceğimiz zamanı iple çekiyorum...40 Yorumlasoruya bak yaa adam gibi nasıl oluyo haa bi onu açıklasana sen. ayrıcaa o zaman çook istiyen kızda o* mu oluyor haa. o zaman o adam gibi adam boşasın o o*yu bumudur yanı haa.
İnsan evladı ise ciddi düşünüyor ölümüne seviyor onun için atıyorsa kalbi sorun değildir. günah konusuna gelince herkes yaptığından sorumludur yargılamak kımseye düşmez..00 YorumlaZinadan kaçarım , kızın istiyor olması bir şeyi değiştirmez , ben nasıl beklediysem oda bekleyecek evlenene kadar .
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Gerçekten sevende yapmak ister içinde zinanın günah olduğunu bilen Allah korkusu olan yapmaz.Onun dışında seven de yapar sevmeyen de.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddiysem atarım ama sonuna kadar da bırakmam yanı şerefsizlik yapmam evlenıceksek neden olmasın gozumuz nıye dısarda olsun her erkegın arzular var kımseyıde aldatmaya gerek yok :)
72 Yorumla
+1 yılyatağa atmak bence saygısızca yatağa atılmaz önce alnından öpülür eğer iki tarafta belli öpüşmeler sonrası ilerliyorsa çift sevişir.
60 Yorumla
+1 yılben atarım sevdiğim adamı istemese de bi yolunu bulur atarım.
56 Yorumla- +1 yıl
sende öyle bi tip var nerelisin delüğanlı :D
- +1 yıl
sizin oralı değilimmmm:)
- +1 yıl
ne bu lan ne atıyorsunuz yatağa .alla alla.biz de atalım o zman .
- +1 yıl
sen önce şu fotonu değiştir travesti gbi yaa
- +1 yıl
sana giren ne ?belki de travestiyim olamaz mı?
of isde bu benim cani i cok sikiyor ben zaden sevdiyim birile yatga girmek isderim ve cabuk deyil gec evlenemek isderim eh boyle dusunmesin erkekler sevdiyi kizla yataga girselerde ciddi dusunsunler beee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. çocuk sorusu bu yaaaa
insan sevdiğiyle yapar en çok bu işi
ilişkiyi kötü olarak yorumlayan bunu düşünür sadece10 Yorumlasevdigimle sevişirım.kalbim onunsa bedenimde onundur...erkekte yapmalı sonuçta evlenecegi kızla yatçak.ne varkı bunda..
41 Yorumla
+1 yılbence gereksız bır takıntı ama sırf toplum baskısına magruz kalabılme ıhtımalı ıle anıden olebılecegım ıhtımalını bır arada dusununce yatmamak lazım...
yoksa evlılık dedıgın ne ki...00 YorumlaŞahsen erkeğin doğası gereği yapar. Ama şimdi gerçekten karışık. Seviyorsa ister. Yaparsa soğur. Bu nasıl kız lan der. Yani karışık. Yapılmaması gerek derim. Ama yapılırsa ne olur? Durum yine karışır.
11 Yorumlakız istese belki olabilir...
kız istemeden atarsa cıxx o adam ciddi değildir...30 Yorumlaeşim haricinde kimseyle cinsel birlikteliğim olmadığı için çoook mutluyum.
62 Yorumla- +1 yıl
kralsın
atar ,atar onunla sevişir birlikte bile olabilir ama o kızı hiçbir şekilde bırakmaz bırakmamalı başka hatunlara bakmaz bakmamalı o zaman işte değer kazanır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. yatağa atmaz ama sevişmek ister hele kız istiyorsa erkek istemiyorsa o işte bir terslik var veya dünya tersten dönüyor benim haberim yok
02 Yorumla- +1 yıl
yani delikanlı adam demez mi helalim olmadan sana dokunamam gbi ne biliyim
+1 yılkızı yatağa atmak icin ugrasıyorsa tamam
ama kız istiyorsa adamda istiyorsa ne alaka adam olmamakla02 Yorumla- +1 yıl
ulan nerenle okuyosun soruyu yaa gerçekten seven adam delikanlı adam helali olmadan kirletirmi altında sevdiğini diyorum ben yaa !
- +1 yıl
helali olmasa bile gelecekte onu gelinlikler icinde helali olarak hayal edebiliyorsa ayrılmayı düşünmüyorsa yine yaparlar yani ^^
Bana yatağa atmak kavramı yanlış geliyor. Evlensinler, sonra ne yaparlarsa yapsınlar.
51 Yorumla- +1 yıl
+1
yataga atmaz (!) belki sevişir sevişmek kelimesinin sevmek ve sevilmek oldugunu anladiginiz zaman sorulariniz cevap bulucaktir..
20 Yorumlaevet.
ama burada kişi ya da kişilerin bekarete bakış açısı mühim tabi. ;)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Atmazzz... Kız istese bile reddeder. Ama kaldı mı günümüzde öyle erkekler?
00 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten beni sevdiğine inanıyorsam sabrederim evlenince ancak..
10 YorumlaAtadabilir, Atmayada, Sonucta sevmek demek pipiyi kesmek demek degil.
20 Yorumla
+1 yılgerçekten seven atmaz birbirimizi tanıyalım evleniriz vs hep hikaye
40 YorumlaBen evlenmeden yapmam.Ciddi düşünsem dahi.Sonuçta yaşayacağımın garantisi yok.Arkamda birini 2 kere ağlatmak istemem.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben atarımmm atmam diyenede inanmam kız isteyecek erkek yok diyecek ? haydi len
01 Yorumla- +1 yıl
adamsın
cevap olarak herkes istemem der fakat herkes ister...(istisnalar hariç)
00 YorumlaKız teklif ederse evet.
aksi taktirde teklif etmez.00 YorumlaBence birlikte olmak gayet doğal yani insan sevdiğinle birlikte olmak ister . Ona dokunmak onu tatmak.. İşin aslı yatmakta değil beraberliği sürdürebilmekte..
10 YorumlaSevdiği kızı evlenmeden yatağa atması normal bişey eğer adam gibi seviyosa ama sadece piçliik olsun diye atıyosa o çocuk şerefsizin tekidir...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladamlıkla alakası yok. benim eski kızarkadasımla gayet düzenli bi seks hayatım vardı ve seviyordum. gerçekten seviyordum. bu tip şeyler geçti artık.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten beni sevdiğine inanıyorsam yapmazdım.
00 Yorumla kişiye göre değişir...
kızı mağdur etmemek kaydıyla ben olaya çokda tutucu bakmıyorum...00 Yorumlaatar şahsen ben hayatda tek aşık olduğum kızı atdım
00 Yorumlagerçekten seven insan lafını bile etmez evlenene kadar.
10 Yorumlaseviyorsam niyetimde ciddiyse.oda isterse yatarım.erken gerdek olur hepsı budur.ne saçma soru ya.
11 Yorumla- +1 yıl
erken gerdek neya salak salak cümleler üretme
Allah korkusu varsa evlenmeden yapmaz zina olur çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgerçekten sevmek derken eğer aşıksa, öpüşme bile onun için fazladır. erkek aşık olduğu kıza kıyamaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAteş karşısında bozulmayan ALTIN,Altın karşısında bozulmayan KADIN,Kadın karşısında bozulmayan ERKEK"Kalitelidir. "
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşurada atar diyenlerin hepsini önce ben becermek istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
çok hklısın
Eğer kesinlikle evlenmeyi kafaya koydumsa ve eğer kızda istiyorsa yaparım
00 Yorumlakız isterse sorun yok. yemek ve ihtiyaç meselesi:)
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenmeden sevişmek çok normal bana göre bunun sevgiyle alakasini anlayamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağa atmak kadar iğrenç bir tabir kullanacağını sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılaklından gecırır ama delıkanlı adam yapmaz
40 Yorumla
+1 yıltabiki hayir...gercekten seven atmaz..
50 Yorumlaewt bu tür örnekler mevcut.
00 YorumlaCinsellik kötü bir şey değildir. Sevgiyle yapılır
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılister tabi insani bir ihtiyaç ne de olsa. hem evlendikten sonra vazgeçmek çok zor. Evlenmeden önce iyice bi ne var ne yok anlamak lazım..
11 Yorumla- +1 yıl
saçma düşüncen için saol
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri